16

Анонимен

преди 2 години

Търговският министър Мехмет Муш обяви данните за външната търговия за юли.Министър Муш обяви, че за първи път в историята на републиката износът надхвърля 200 милиарда долара.Активираха терористите си на хранилка за да палят. Има хвати с туби бензин .Врагът не спи. Яд ги е че планьт за близьк изток остава на хартия. Вьпреки милионите обьрнати животи. Господ не забравя, а забавя.

15

Анонимен

преди 2 години

Жалко, че страдат обикновените хора, къде е Ердоганя, дето само се пречи като паун и ги връща 100 г. назад в развитието. Ходят забулени и омотани все едно е 19 век и искат да са европейци.

14

Българин

преди 2 години

Не ме интересува и не ми пука!!!!!!!!!!!!!!!!

13

Златка

преди 2 години

Кофти за хората там, но CNN са такава кофти пропагнда! Как е възможно над 95% от пожарите да са предизвикани от хората и в същото време да е виновно и глобалното затопляне/изменение??? Но CNN са известни с това,че манипулират информация за да могат да пробутват пропагандата си!

12

горките братя-турци!

преди 2 години

До Анонимени на душманин да не го пожелаваш!

11

Бай този

преди 2 години

Е кюрдите са виновни, че не са купили техника за гасене на пожари на ам-гъл и глобалното затопляне и американците и меркел и ЕС естествено!

10

Анонимен

преди 2 години

Дрон мисия

9

Анонимен

преди 2 години

Горите са общи и нужни,но основният бял дроб на планетоида до 70% е ЗЕЛЕНИЯТ ПЛАНКТОН, поздрави от спонджбоб-пластмасовият *** на днешната цивилизация,помислете за символиката на всички останали герои от филма и какво каза този филм на децата и родителите им.

8

Щирлиц

преди 2 години

Турция е голяма по територия,не съм чул да са закупили самолети и хеликоптери за борба с пожарите,а е задължително,защото там жегите са 30-40 градуса и отгоре.И у нас са нужни такива средства за борба с пожарите,но дано новите управници се сетят.

7

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха микровълновите оръжия,как да си обясним дървета горящи отвътре,разтопени коли и стъклата им,изпепелено САМО движимо и недвижимо имущество?

6

Анонимен

преди 2 години

Държавите - курорти са подпалвани нарочно,сами си обяснете как и защо,гърч гнет и изтласкване на население и поминък в концградовете,не намесвайте Бог.Ако е климат,манипулира се.В Австралия го правят с насочен лъч,за да изгонят несъгласно население за разчистване на огромна транспортна полоса нов жп път.Така че,това са" контролирани" мащабни пожари.Пожарникарите ,за да не вдъхват съмнение,да се нарекат огнегасители.

5

Анонимен

преди 2 години

Надигнатият нос на Т. Т. Е. дали ще се сети да се посведе вече.

4

Аз

преди 2 години

Жалко (

3

Обективно

преди 2 години

КАКТО СЕ ДЪРЖШМ КЪМ ПЛАНИТАТА, ТАКА И ТЯ СЕ ДЪРЖИ КЪМ НАС. ВСИЧКИ ЩЕ СТРАДАМЕ. УВИ.

2

Анонимен

преди 2 години

ми вместо улиците да поливат с вода, можеха на 5 часа по две поливания с хеликоптер или с квото е достъпно, да освежат изсъхналото, но трябва акъл за това

1

Анонимен

преди 2 години

Не са хубави тия работи. Дано да завали