195

Един

преди 2 години

Един неокастрен прът и само на Славуци и Ицета ще станете,гиди маскари гладни марксистки!

194

Искат цялата

преди 2 години

Баница. Нали са богаташката партия на двойното гражданство дето надуват ценовия балон на имотите.

193

Петърчо

преди 2 години

ДБ трябва да се гкк за да искат постове в това правителство. На всички им е ясно че подобно нещо не може да съществува по-дълго от изборите за президент. Т.е. тогава ще има избори 2в1 и няма логика за толкова кратко време ДБ да си цапат репутацията ако някой техен човек на даден пост сгафи нещо. Затова ще чакат да видят какво ще се случи на есен а до тогава ще изнудват Слави и правителството му чрез "политики". И на Слави не му е до избори и затова обвинява за всичко ДБ. Наздраве бръснене!

192

Анонимен

преди 2 години

Тоя Христо Иванов много нагъл бе!! Само преди два дена излезе и чете декларация в Народното събрание и каза: Предлагаме за финансов министър този, за Министър на регионалното онзи, за министър на екологията еди си кой... а сега не бил иска постове. Без никой да го е питал, взе да раздава министерски постове, пък после който кажел че искал парчета от баницата лъжел!! Аз не мога да разбера тия които са гласували за него, наистина ли не виждат че тоя човек лъже и то безкрупулно. Егати лисицата.

191

Анонимен

преди 2 години

Слави ме изкефи. на такова Задкулисието с 300.

190

питам се

преди 2 години

Това се казва надлъгване и насландисване ,гласувалите за дългия им дреме ,важно е ,че Боко не е на власт, а другите не подкрепили тези двамата какво правят гледат сеир или хвърлят боба ли . Не знам какво ,чегъртат ,но май вече на хората им писна и ще хванат лопатите

189

леля Мара

преди 2 години

Така си е ! ДБ ме иска парчета от баницата - тя иска ЦЯЛАТА БАНИЦА !!!

188

Анонимен

преди 2 години

ДБ с техните 10-она % май много си повярваха.Народът отреди да управлява ИТН, но явно на Сараите и Задкулисието това никак не се харесва.

187

Анонимен

преди 2 години

СТ = ББ

186

Реалист

преди 2 години

Май ще излезе, че Борисов и ГЕРБ е по-малкото зло от всичките тези тарикати.

185

Гледна точка

преди 2 години

Никак не съм убеден, че т. нар. "успешни" служебни министри се ползват с "огромна" обществена подкрепа. Някаква да, но чак пък огромна. Особено след като се оказа, че и Василев и Петков хич не се оказаха читави и са преследвали доста съмнителни цели с участието си в служебното правителство.

184

Гиб Мелсън

преди 2 години

Като гледам как се репчат Слави И Христо един срещу друг започвам да си мисля, че Винету ни е най-малкия проблем. Добре че не съм гласувал нито за Ицо нито за Слави, че сега щях да потъвам от срам като ги гледам как си надуват егото един срещу друг. Гласувах за ИМВ и съм доволен от тях, при тях такава горделивост и егоцентризъм няма.

183

Анонимен

преди 2 години

Ицката и под кревата не трябва да се пуска пък камо ли на кревата, че такива *** простотии ще не натвори бедна ни е фантазията

182

Анонимен

преди 2 години

E Ицка, ти и за министър-председател беше готов да се жертваш, помним!!! та не е са ми чудни приказките на Славиту

181

Анонимен

преди 2 години

да, той не иска парче а цялата :)

180

Анонимен

преди 2 години

Както знаем, Христо Иванов беше правосъден министър в правителство на ГЕРБ. Пита се какво ново лице е той тогава? Като министър прокарва лобистки закони в полза на НПО-тата, пледирайки, че държавата може да насърчава НПО-тата с данъчни и други финансови и икономически облекчения както и с директно финансиране. Ох, за много баници става дума

179

Анонимен

преди 2 години

Близкият до Христо Иванов и Антоанета Цонева Институт за развитие на публичната среда, един от лидерите на Протестна мрежа получава следните грантове: 2017-2019 г.. - 346 850 лв, 2016 г. - 298 760 лв, 2015 -800 000 лв, 2014 - 271 000 лв 2013 - 215000 лв, 2012 - 288 000 лв. Така през последните 10 години над Христо Иванов се е изсипал златен дъжд от около 6 милиона лв

178

Анонимен

преди 2 години

Българите имат къса памет, но да говорят за промяна личности, които върнаха Боко на власт/ повечето сега са в Да, България/ и му крепиха мандата и гласуваха законите срещу министерски постове и други назначения е доста нагло.

177

северозапад

преди 2 години

Ако това са политици мислещи за народа то аз съм космонавт ,по ми приличат на гюрултиите между гольовците и ропотамците в кюстендилската ромска маала..

176

МАДЖО ВИКА НА РИСТО:

преди 2 години

"Ти ше влизаш ли у това Правителство ...или си ми връщай паричките ..!"