17

не си СТАР софиянец

преди 2 години

До Стар СофиянецКъде по месец са спирали ТОПЛАТА вода бе,там където нямаше прокаран ТЕЦ ли...Профилактиката си беше от 10 до 14 дни.Защо спамите не е ясно...Профилактика е имало,и ще има.НО топлата вода си беше с необходимите градуси,и цените не скачаха като зайци пред хрътки.И след профилактика,нямаше инцидентни спирания.Въпросът е-КАКВО се прави .И дали се прави нещо,та все има проблеми и спирания през годината,извънпланово!

16

115

преди 2 години

Супер, догодина цяла София без вода, то и без това в Младост и Дружба водата смърди и не става за пиене.

15

до 13

преди 2 години

Не лъжи, по 20 дни всяка година нямаше топла вода.

14

Игнатов

преди 2 години

нЕма тротоари, *** крайните квартали 👌

13

Анонимен

преди 2 години

При нас я спират за 2 месецасменят тръби. Миналата година беше спряна 3 месеца,сменяха магистрален топлопровод- като първия месец работниците само си бараха макарите!За какво ги пишат тия дебели сметки!?За калпавата услуга?

12

Кармен Златарева

преди 2 години

Толкова често спиране на водата,нямаше и при социализма...

11

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли в Африка, континента без инфраструктура! Да не съм коректен, но ми писва от постоянните съобщения къде няма да има вода, отопление или ток, сма сме имали супер интернет! Хора преди интернета е водата, отоплението! Изфирясала нация

10

Гошо

преди 2 години

До Анонимен 4Е не може да си толкова *** ,да не би и до тоалетната с придружител да ходиш за да те напътства какво трябва да правиш

9

Стар Софиянец

преди 2 години

Е, софиянци си имат и бойлери и това е още от преди 1989 година, когато всяка година за по един месец спираха топлата вода през лятото за профилактика. Бойлери сега нямат само преселилите се в София съграждани на тези, които плюят по софиянци.

8

наблюдател

преди 2 години

Не само че НЕ сме умрели

7

наблюдател

преди 2 години

Всяко лято е едно е също - хленч на софиянци, че им спирали топлата вода. Ами какво по-различно очаквате, като това е, повтарям, ВСЯКО лято по едно и също време. Решението е просто - бойлер.Ние, дето нямаме течаща топла вода, щото нямаме топлофикация, не само че сме умрели, ами сме си и чистички.

6

Аз

преди 2 години

Бе те селянчуцерите и без това не се къпят. Ама какво ще праеим ние, родените в София. Добре че съм на почивка, и ще пропусна по-голямата част.

5

х

преди 2 години

Ще си купите бойлери бре. Аз как съм на бойлер цял живот.

4

Анонимен

преди 2 години

И както винаги - вместо да спрат подаването на вода, от топлато кранче тече студена вода. Хайде сега познайте дали водомера разбира, че тече студена вместо топла.

3

Анонимен

преди 2 години

Днес в 6:30 сутринта вече нямаше топла вода

2

Вуте

преди 2 години

Тези квартали се населиха от новософиянци. Те са свикнали да смъpдят.

1

Еее

преди 2 години

Може ли за такъв кратък срок да се извърши профилактика? Минимум 6 месеца трябва без топла вода и двойни сметки след профилактиката.