128

Нормално

преди 2 години

Отвориха всияко. Ваксинираните го пренасят също, но не ***. Да му мислят останалите.

127

Българин

преди 2 години

В статията удобно е пропуснато да се уточни, че 98% от тежко болните НЕ СА ВАКСИНИРАНИ С ДВЕ ДОЗИ!

126

3 в 1

преди 2 години

Антиваксъра , гей, комунист Путин е виновен ..... Бееееее. Тъй каза оФчаря на стадото . Слушайте и вЕрвайте . Иначе ще ви спрат вкусната трева дето я пасете/пушите.

125

Анонимен

преди 2 години

Ваксините няма как да помагат. Те са специфично насочени срещу спайк протеина на SARS-CoV 2. Сегашният Делта вариант няма нищо общо с първоначално пуснатия от Ухан вирус. Симптомите са съвсем различни. И протичането е в пъти по-леко. Пак е Корона вирус, но друг. Това престъпниците от СЗО, Пфайзер, Модерна, Фаучи и тем подобни никога няма да го признаят. За да наложат новия световен ред. Хора, обединете се срещу Злото. Само така можем да го победим.

124

Суупер Фарма

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНОТО което печели ваксинирания при ваксиниране Е ВЪЗМОЖНОСТА за поява на СТРАНИЧЕН ЕФЕКТ . Кеф ти тромбози... кеф ти припадъци ... кеф ти виене на свят и гадене ... Предпазване от коронавирус ? Хм, учените ни установиха някаква микро възможност това да се случи ... някъде около 2-3% ... ама вие пак си носете маските . И спазвайте дистанция . И си стойте по домовете ... п.с. Ау, какви сте ми изпълнителни . Браво ! И да знаете , антиваксърите са виновни ...

123

славянин

преди 2 години

В статията удобно е пропуснато да се уточни, че 55-56 % от тежко болните са ВАКСИНИРАНИ!

122

Анонимен

преди 2 години

Покачват се кайш? Нали над 70% бяха ваксинирани, и ваксината щеше да донесе благоденствие, дълъг живот, обратно към нормалното, без маски, без локдауни....какво стана ве либерастийо недъгава?

121

Анонимен

преди 2 години

Това е заради ваксините.

120

Анонимен

преди 2 години

До ??? 134Разбирам, че си се прецакал, но това е положението - набодоха ви и ви изложиха на истинска опасност, за разлика от измислената пландемия. Съчувствам ти.

119

Анонимен

преди 2 години

До ??? Мечтай си.. Точно с ваксинирани са пълни интензивните отделения! Ваксърите се излъгахте, че ви спасяват. Факт.

118

???

преди 2 години

Защо се крив, че в различните държави между 95% и 98% от хората в интензивните отделения НЕ СА ваксинирани?

117

Анонимен

преди 2 години

Ваксините предпазват и от заразяване и от тежко протичане на болестта, но не на 100%. Това се знае и неясно защо винаги страхуващите се да се ваксинират наблягат на това, че и сред ваксинираните има заразени, а не били защитени на 100%.

116

65

преди 2 години

Точно така е,ваксините не предпазват от заразяване ,и не се знае дали въобще предразполагат към много леко изкарване на Ковид. В Израел има тече трета игла.У нас наесен измия, ще се види как ще го карат ваксинираните.Ако въобще някой ни каже.

115

Анонимен

преди 2 години

Пак криете най-важното - повечето болни са ваксинирани. Ваксините не помагат. Плюс това, ме не е ясно какви са нетативните последици от тях.

114

Абе

преди 2 години

Облъчвате Българите с отрицателни новини само ,*** ***

113

Анонимен

преди 2 години

Върху какво се покачват? Явно наистина са тежко болни, защото в Гърция онзи ден скачаха.

112

Анонимен

преди 2 години

Сигналите, че с ваксините тая откачена история няма да приключи вече са налице. Ще ни извиват ръцете с тоя вирус до края на света. Чумата, туберкулозата, всичко сме преодоляли, ама точно тоя вирус не е за изпускане и може да бъде употребяван по много начивни.

111

Доц Мангъров

преди 2 години

Аз нали ви казах

110

Анонимен

преди 2 години

Пикаха си на ваксините.

109

Анонимен

преди 2 години

Не думайте!