72

Анонимен

преди 2 години

този цирк, дето ни го спретнаха, трябва да го разтурим, докато е време, защото е само началото! няма спор, че ковид е реален! но мерките са такива, че създават условия за диктатура. и тя ще дойде, не след 2 години, но след 5-6, може би на най-неочаквани места, като австралия, където вече правят своеобразни концлагери за ковид болни, не преувеличавам. още малко ще ги изолират в пустинята, далеч от близките, далеч от приятели, от всяка нормалност. това може да се използва като политическо оръжие

71

Batman

преди 2 години

Ako si vakseniran i pak ogranichenia testove maski.. to znachi nqma polza ot nito edna vaksina koeto na besiloto vednaga laje vaksecionia proizvoditel kakto i uchenite s tqh..

70

Batman

преди 2 години

MEN EDNO ME OCHUDVA OT KAKTO GOLQMATA LAJE IZMAMA COVID-19 ZAPOCHNA.. VECHE NESHTO ZASPAHA JIHADISTITE NQMA IRAK ISLQM NQMA VOINA NEE LI STRANNO CHE TYK IMA VECHE FALSHIVA TREVOGA I DAJE NEVIDIM OBIEC KAKTO UCHENITE TVARDQT.. TRQBVA RAZLEDVANE.. INACHE VAKSINI MAI SHE IMAAA VEKOVE PO MISLENETO NA GOLEMITE UCHENI

69

Щирлиц

преди 2 години

А защо не векове,м?Наближава кръвопролитие,световно.

68

Анонимен

преди 2 години

Ако не си е изправим всички заедно срещу световните престъпници, няма да имат край пандемиите, ваксините, репресиите. Докато не ни превърнат в роби. Изправете се и те ще паднат.

67

Анонимен

преди 2 години

Аз бих поизбесил и доктори, и политици и др. Забрана на азиатски граждани по НИКАКЪВ повод за вход в Европа. Проста работа. Изпомешайте се с *** и ви чакат и други вируси. Айде на ЛГБТ парада!

66

До 76

преди 2 години

Ха дано, ама надали.

65

Анонимен

преди 2 години

У нас вече приключи.

64

дада

преди 2 години

Днес ще искат 60%, после 70, 80, 90, 100% и несъгласните с новия световен ред заминават за едно "по-добро" място. Защо Флорида и Тексас не налагат ограничения? Отговорете мили ваксърчета? Губернаторът на Флорида обяви война на Байдън. Защо? Що мълчите? В Исландия при толкова висок % набодени що ги ограничават? Защо СЗО е разследвана през 2010 заради ваксините срещу свински грип. Защо? Не ми пука колко близки сте загубили. Ваш си проблем. Аз съм свободен човек.

63

Анонимен

преди 2 години

Не само ще продължат години, ами няма и да са безплатни. Фармамафията си е уредила трилиони печалби за следващите няколко години, не се бойте, само се боцкайте.

62

МУТАЦИИТЕ

преди 2 години

Ако човек чете внимателно ще научи, че мутациите на много вируси са очаквано нещо. ВИРУСИТЕ МУТИРАТ. Това е толкова естествено, колкото едно дете да расте след като се появи на този свят. Второто важно нещо е: да, ваксините помагат за справяне с тежки заболявания като туберкулоза, и тези в детската възраст. Но вирусите, които ги причиняват НЕ МУТИРАТ. Ваксини срещу мутиращи вируси, като грип, САРС и пр. са с много малка ефективност. ЗАБАЛАМОСВАТ НИ С ДРУГИ ЦЕЛИ!

61

НАЙ-ПОСЛЕ!

преди 2 години

Най-после признаха! Планът е за пандемия, която да продължи години. И после ни наричат конспиратори!

60

Анонимен

преди 2 години

Мутациите се появяват когато има повсеместно заразяване и боледуване на много хора. От Китай не е дошла никаква мутация. Там мерките са железни.

59

Анонимен

преди 2 години

Китай се справиха! Заваряване на врати да не излизаш. Пълен локдаун за 5 заразени на 11 милионен град и тестването му за 5 дни. Задължителна ваксинация на всички възрастни, после и децата. Така става!

58

Анонимен

преди 2 години

Китайците (държава със супер мега яка цензура) се справиха с ковида така както българите се справиха с прехода.

57

Анонимен

преди 2 години

А защо никой не пише за Китай, как с население 1,5 милиарда се справиха с ковид и имали там делта, алфи и т.н. мутации?

56

Анонимен

преди 2 години

Атака до победа.

55

ммммммм

преди 2 години

***, не можете да пишете дори грамотно на собствения си език, липсват ви елементарни познания по биология, ама знаете, че ваксината била "експериментална", вирусът "бил настинка". Вие сте *** матрял, срам за ЕС и ще го разберете наесен

54

Анонимен

преди 2 години

Проклети дасте всички мафийоти в затвора не години може скоро да свърши вашата измама само тоягата ще играе навас никога никакви ваксини няма да си сложим ще ви унищожим първо вас после семействатави вън лешояди

53

Анонимен

преди 2 години

Спрете се! Животът си тече! Да не си губим времето с безсмислици и страхове!