135

Шопо

преди 2 години

Бе Ристо Иванов не беше ли един от ГЕРБ ???

134

Бонго Бонго

преди 2 години

Достатъчно е Бойко да го подкрепи

133

Да,България

преди 2 години

Като гласоподавател на Да, България и аз имам мнение....1. От момента, в който видях Слави Трифонов да плаче на погребението на Илия Павлов , оттогава разбрах за себе си що за човек е , но.....2. Да, България не трябва да забравя,че основното са приоритетите....върховенство на закона,съдебна реформа,мутри вън, Гешев и Борисов в затвора.... 3. Не изгаряйте мостове , за постове....

132

Анонимен

преди 2 години

ако слави не се съобрази с партиите на протеста ... го чака кръглата папка - кофата за *** ... няма такива олuгофренu, които да гласуват още веднъж за месията - наркомan ...

131

Анонимен

преди 2 години

Като им гледам госпожата-кмет на ''Красно село'' ДБ са абсолютни некадърници!Щом на общинско ниво я сложиха тая,какво да очакваме за държавното управление от тях?!В никакъв случай не трябва да имат власт ДБ!Не стават!

130

Анонимен

преди 2 години

С две думи, без Бат Бойко нищо няма да стане, всичките сте охлюви.

129

бай Тошо

преди 2 години

Навремето депутатите се събираха от дъжд на вятър и без заплати.Хотел или квартира ,безплатна манджа и до там.Пак така трябва да стане. Инъче няма оправия.

128

Калеко Алеко

преди 2 години

Славчо трифончук каза много ясно по фейса, че мислите на тюлена с гумената лодка са толкова плитки че не стигат до главата му ... да си мисли каквото си ще, с четвъртото място което му отреди суверена той може да си мери достойнствата само с тези на Сестрите галеви, така че да си стяга парцалките и да си наяга седалището ... !!!

127

Анонимен

преди 2 години

Пинокио- слънчасал си друже. *** на сянка. Не се мъчи да мислиш и без това нямаш мозък.

126

Баба Яга

преди 2 години

Вземи ме, лодкарю, във твоята ладия лека!

125

свилен

преди 2 години

А дали не чака връчване мандат на ГЕРБ и хоп пак министър

124

Анонимен

преди 2 години

С нескончаемите си простоотии ИТН просто се лишиха от професионалисти и работари като Кирил Петков и Асен Василев , това вече е ясно за всички , може би и дори за Слави макар и онлайн само !

123

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийските медии вече загатнаха какво ще се случи. Боко планира да извади от залата своите 63 депутати при гласуването. Така кворумът ще падне и няма да трябват 121 депутати, а само около 90 за избиране на правителството на Славчо. Така на думи уж Чалгара изчегъртва Боко, но на практика ще бъде избран с негова помощ и ще зависи от него. Затова беше отсвирен Хр. Иванов, просто няма нужда от него

122

Анонимен

преди 2 години

Ристьо лодката май се клати много...Да не паднеш

121

Анонимен

преди 2 години

130, не ти се разбира, колега

120

Робот

преди 2 години

Има и за 140 ама пак е нищо за Доган

119

Анонимен

преди 2 години

В 17ч във фейсбук излиза видео на Слави, което 90% е плюене на Христо Иванов и обяснение, че ИТН няма с никой да се консултира за министри и да ги споделя до последно, за да не ги очернят за ден преди гласуването.В 20ч излиза новина, че министрите ще бъдат представени на ДБ, ИМВ и БСП.Какво става? Какво е това извъртане битер Борисов? А ДБ и ИМВ ще са просто луди да се вържат на тия *** и само ще загубят подкрепа на избиратели напразно.

118

Анонимен

преди 2 години

Ристьо лодкаря, май усеща, че Корнелия Нинова лека полека го избутват от лодката. А Мая Манолова и помага с лакът. Ще му се наложи с плуване да стигне до Росенец тоя път.

117

анонимен

преди 2 години

12 годишно-40лв шишето.Доган да не е клошар?

116

Анонимен

преди 2 години

Чалгаджиите=комунисти!Отдавна знам че зомбирания учиндолски чалгар е комунист!Цялата му рода са такива!