9

Анонимен

преди 2 години

Няма такова нещо.Климата е манипулиран и то, много зле с укритите древни технологии.Грта да млъкне и всички дето и пригласят

8

нн

преди 2 години

Количеството ражда ново качество. Замърсяването на атмосферата е достигнало критерии при които има реакция на природата. Топлото по цялата земя ще е по топло, бурите и дъжда ще са чести, а студеното ще е по-студено и по лошо. Замърсяването променя природата, не се ли спре замърсяването, отърване няма. Хората не ограниличат ли замърсяването, чакат ги беди. Пример, какво пречи да спрат половината самолети в света, да спрат ел.централи на въглища, да ограничат автомобилите, трудно но ефективно.

7

Анонимен

преди 2 години

Свят ветрове,жънем бури.Буквално.

6

Анонимен

преди 2 години

Бог да ни пази. Нито чалгарите нито мутрите ще ни опазят. Колко седмици стана немогат да разделят кокала. Уж на сградата на събранието пише че съединението прави силата. Аз питам. Кое съединение това което се получава като се допрат фазата и нулата ли. Щото друго съединение не виждам в момента. Освен късо съединение в инсталацията. А всички знаят когато стане късо в някой контакт бушона изгаря. Тока спира и всичко потъва в тъмнина. Която тъмнина вече 32 години ни обгръща и унищожава.

5

Анонимен

преди 2 години

Вероятно е торнадо.

4

House M.D.

преди 2 години

Не е нищо, колега. Интересувам се от времето в Рованиеми и прогнозите за тазгодишната кактусова реколта.

3

Рикиджия Северозапад

преди 2 години

Тези бедствия не са случайни , ваксините и Божия гняв

2

House M.D.

преди 2 години

И откога Хърватия стана част от България, че да ни интересува?

1

Щерю

преди 2 години

- Пази, Боже, България - че каквито сме бедни с години възстановяваме...