45

ББ

преди 2 години

гроб-дпс тролчета,служби на "доброжелатели" обслужващи путин и сърбия...и султанО разбира се...Народа ни е преживял толкова много...вие с офшорни и фалшиви новини...с минуси в сайтове които държите...неделко...объркал си рейса...и "удобно"забравяш САЩ,дал еднозначен...с Магнитски...успех на гроб-дпс...на мафията във войната им със САЩ..Народа ни приветства САЩ...лоялен съюзник сме...моля ви..и Рико...хората са уплашени и объркани..65 г.комунизъм и 30 г. дИмокрация на мафията финансирана от ЕС!

44

Борисов уплаши

преди 2 години

Президента и той му "скрои шапката" със всички свои хора, с включена ОМРАЗА И С РЕСУРСА НА ПРИБЛИЖЕНИТЕ СИ.80/100 ХОРАТА НЕ ВЯРВАТ В ЗАГУБАТА БОРИСОВ НА ПОСЛЕДНИТЕ МУ ИЗБОРИ,КОИТО БЯХА ФАЛШИФИЦИРАНИ ...

43

Не члеувам в партия,

преди 2 години

защото не вярвам в коректното предаване на онези взети от тях решения,които не искат да станат достояния на всички нас ! Вазмутена съм от ИТН, защото те са "спечелили"изборите с купени гласове и мога да представя жена,която в мое присъствие заяви,че тя е участвала в организацията и провеждането на изборите в чужбина - и беше горда от това ! Убедена съм,че и този мой пост няма да бъде показан на екрана, както много други.....

42

Анонимен

преди 2 години

....Щото пък айдуците на Фигуранта от т.н."служебно правителство" ----НИ БЕХА МНОООООГО ПОЗНАТИ....!---/ ..добре че ИТН ги надушиха навреме.../

41

инж Владова

преди 2 години

НЕПОЗНАТИТЕ ЗА ВАС ЛИЧНО- НЕ СА ТРАГЕДИЯ - ХАЙДЕ НЕ СЕ НАДЦЕНЯВАЙ ТОЛКОВА И НЕ БЪРЗАЙ ДА ПЛЮЯШ МОЖЕ ДА ВИ ВЗЕМАТ НЯКЪДЕ ЗА ОБСЛУЖВАЩА. УСПЕХ!

40

ПСИХОЛОГ

преди 2 години

ПОВЕДЕНИЕТО на Пламенчо е КОНФОРМИСТКО ВЪВ ВСАКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ. ПРОСТО КАЗАНО - СЛУГИНАЖ И НАВЕДЕНА ГЛАВИЦА!!!

39

НАРОДЪТ

преди 2 години

СРАМНО Е ДА ПРЕНЕБРЕГНЕШ АСЕН ВАСИЛЕВ И ДА СЛОЖИШ ПЛАМЕН НИКОЛОВ НЯКОЙ СИ. ХОРА, НЕ СИ ПОДРИТВАЙТЕ КЪСМЕТА. ПРОСТО АСЕН ЯКО НАСТЪПИ ГОЛЕМИТЕ ОЛИГАРСИ ОТ ДПС. ТОВА СА ФАКТИ. СЕГА ТЕ, ИЗЦЯЛО ОТ БИВШИТЕ ДС СЛУЖБИ, ЕСТЕСТВЕНО, ИСКАТ ДА ГО ЕЛИМИНИРАТ!!!

38

Майна

преди 2 години

Просто е!!!! Пламен Николов е просто куклата, чрез коЯто ЩЕ УПРАВЛЯВА СЛАВИ ТРИФОНОВ. Вижте му снимките пред сергиите / пик/.

37

Анонимен

преди 2 години

Сценаристите на Слави от Учиндол предлагат кандидат премиер. При сегашната ситуация в БГ и в НС той трябва да бъде добър политик и същевременно професионалист в поне 3-4 основни отрасли на икономиката на държавата. Ще го видим скоро какво представлява. Струва ми се, че депутатите от 4-те големи ПГ ще му вържат кънките на краката и ще го пуснат по нанадолнището да си троши главата.

36

До тук

преди 2 години

Ходовете на ИТН са изцяло стратегически. Те разиграват впечатляваща политическа сатира и с всеки ход изпомпват задкулисието, прикрито зад всяка една партия, алчността и жаждата за власт, на повърхността. Правят ги видими за хората. Жалко, че не е само по телевизора, а на наш гръб, а трябва и да се яде. Но пък сме си го заслужили, защото паметта ни е къса и все искаме Друго-то

35

Анонимен

преди 2 години

политологът Цветанка Андреева пикае седнал(а) за това е политоложка!

34

bolbov

преди 2 години

Всичко е старо и претоплено.Нов премиер в стария бардак.Все едно на стария балтон да зашия ново копче и да се фукам,че съм си купил нов.Трябва да има след десето ноември ска лустрация. Започвам с КуКу,които като гъбички по краката окепазиха културата,следва саморазлагащия се труп СДС,от който изплуват гнилостните червеи на ГЕРБ и наведоха България дори и под дъното,несъмнено сталинска метла и за комунистите менте дремещи сладко в къщичката БСП забравили кой и за какво ги избира в Парламента.

33

Анонимен

преди 2 години

Абе ,няма ли кой да му каже ,че има публичен протокол.Казал,че България не е имала такъв премиер.Тия сценаристи,къде дремат.Този гаф ,не е казан от Виктор Калев в шоуто. Мисля ,че е до тук.Нищо лично,миже да не съм прав.

32

Анонимен

преди 2 години

Аз съм за нови лица. Нов бардак със стари... Знаете по нататък. Нещо не мога да повярвам на катарзиса на Манолова и Христо Иванов. И двамата се гушкаха с баце и айде сега борци срещу статуквото.

31

Анонимен

преди 2 години

Челяка е свестен, само дето е неразпознаваем, което е проблем в БГ :) Славчо в последния момент го номинира, колебаеше се до последния момент :)) Грешката на новака е, че почна да пържи рибата преди да е в тигана, може от притеснениеи сценична треска да е, но щом се дърлиш че си голем, требва да имаш основа или гръб :))

30

Анонимен

преди 2 години

Баце имаше супер биография,извървя бая идеологически път и вече знаем как се котира на световните борси.Като бе познат десния центробеж Василев,защо изгърмя на секундата.Това сме ние.Ако има самолети може да изкара цял мандат.

29

Доган Ага Ефенди

преди 2 години

ЯСлавчо бе много убави това момче Николов бре..с очила ..значи много книги е изчело( не само Винету), но дано ги е разбрало,то не е достатъчно сал да ги прелистиш,ми да вникнеш в съдържанието,да разбереш идеите...Добро попадение Славуне,каня Ви заедно с премиерчето и целия кабинет в парк Росенец- на баклава,тулумбички,турско кафе...Ще си говорим на философски теми:)) ХАИРЛИЯ ДА Е ,ИМАТЕ БЛАГОСЛОВИЯ ОТ МЕН И ДПС ! С ония Хаймани - Мравояда,Гнома,Бабукян..да не съм Ви видял на една маса повече...

28

Мария

преди 2 години

Всъщност ИТН правят експертно правителство с млади хора. Много добре! Те не са обременени идеологически, супер! Стига с тези партийни величия, които след това преминават от една партия в друга много гладко и "мръсничко".

27

Анонимен

преди 2 години

Защо тошко-обратното на острото не е премиер

26

Анонимен

преди 2 години

Слави не иска коалиции да не го изнудват,а споразумения може да се направят и в движение,защото ситуацията е динамична и неясна.Интересно е и за другите министри,защото от много неизвестни ,става неизвестно управление на което други ще дърпат конците,тези които им осигуриха мандат