31

до скръбната вест

преди 2 години

прецакал уж останалите не ГМО, чакайки ги да падат като мухи... прецаканият си ти. имаме естествен имунитет даден ни свише. нещо, което при теб вече е модифицирано и със затихващи функции. дано успеят с бустерите да те закрепят някак да минеш като на парад още някоя и друга година. дано! ние сме за свобода всеки да реши сам какво да прави с тялото си. и дано конспирациите не станат истина твърде скоро

30

Анонимен

преди 2 години

"новия щам покоси хиляди антиваксъри, някои са умрели в рамките на 24г, други в паниката скачат през прозорците." - Както и под друга статия писах, забелязвам някакво странно желание на ваксърите да видят как антиваксъри умират. Желание за подобно нещо може да има само човек с психически отклонения. Ако това желание се е появило след ваксинацията си длъжен да информираш властите. Подписал си се, че ще го направиш. Или не помниш какво си подписал? При всички положения да говориш с психиатър!

29

Анонимен

преди 2 години

"Много хора така и не разбраха, че това е пандемия" - Ами не, не е пандемия, а е пЛандемия. ПСР-тестът не може да различи Ковид 19 от други 46 вируса т.е. статистиките за заразени и починали са глу_пос_ти (пишете в гугъл "факти антония първанова ПСР" и четете). Отделно за да има епидемия трябва да има 100 заразени на 10 000 т.е. в момента е незаконно да продължава извънредната епидемична обстановка, но без нея няма как да има мерки. За пандемия трябва да има епидемия в няколко континента...

28

Анонимен

преди 2 години

Много хора така и не разбраха, че това е пандемия, а не само епидемия. Без едновременни мерки срещу вируса по целия свят няма да се оправим. Доста държави успяха да спрат вируса, но той пак дойде при тях от чужбина, защото други държави не го спряха. В България правителството на ГЕРБ, ВМРО, НФСБ подкрепено от Воля, изобщо не си постави за цел да спре или ограничи епидемията в България. Те гледаха да има легла в болниците, но и в това се провалиха.

27

Каква зраза??

преди 2 години

Каква зараза, какъв ковид, каква делта? Нали всички са ваксинирани, QR, кодове, сертификати, тестове бля бля... Значи да разбирам, че ваксините не действат?!?

26

Анонимен

преди 2 години

Много силен туристически сезон до сега.Пуснете отрова по форумите, безплатно е

25

Анонимен

преди 2 години

Великите локдауни и "ваксинации" до това водят - заразата никого няма да избегне. Колкото по-навреме - по-добре. Другото е агония - и тормоз, и риск с експериментални инжекции, и накрай - пак болни.

24

Анонимен

преди 2 години

още някой друг месец, докато на всеки му светне пипето, и виждам после как в мащабно ниво ще падат правителства, хората ще им омръзне от тия лъжи

23

Анонимен

преди 2 години

Ауди взехме едно, а за Гърция от щаба ти дават отделно безплатен ваучер за 1 месец първа линия топ локация. Тука си лежа и на тънки глътки си пускам по малко жони уокър и си релаксираме, евала на щаба мъжкари излязоха, но е много жега казвам ви

22

Т.Шак

преди 2 години

И сега ония фашисти от правителството им като ги затворят, ще ги пуснат чак другото лято :-)

21

До 20

преди 2 години

Добра кола сте купили, щом и за Гърция ви е останалО.

20

Анонимен

преди 2 години

Отиде в Гърция е ще се отнесят с вас по зле отколкото се отнсят с бездомните кучета в гърция

19

Анонимен

преди 2 години

огнища и нито един починал, въйх и хремата и огнището и пандемията

18

Анонимен

преди 2 години

на нас от щаба ни дадоха по 3 хиляди лева и се ваксинирахме. с 6 бона си купихме кола и си разпускаме в гърция

17

Анонимен

преди 2 години

скоро армиите по света ще се използват за контролиране на стадото ,да не мърда много ,а да си стои по кошарите.Типична фашистка диктатура.Но подценяване едно ние антиваксърите сме милиарди и ще ви пометем като цунами мафиоти в бели престилки и вашите господари!

16

тъжна вест

преди 2 години

новия щам покоси хиляди антиваксъри, някои са умрели в рамките на 24г, други в паниката скачат през прозорците. ваксинираните не боледуват, разхождат се и релаксират по плажове и кръчми.

15

Анонимен

преди 2 години

България да следи всеки турист връщат се от Гърция. Много Български граждани са там на почивки,без да се съобразяват с случващото се там. На границата теябяа да бъдете безкомпромисни с всеки влизащ.

14

*

преди 2 години

До DJ ЖИВКО МИКС Ти от гръцките джуджета ли си? Разбирам, че в България не е ок, но с такъв плам да хвалиш чуждото.

13

Анонимен

преди 2 години

Гърция, за да си направи сезона ще изпозарази целия свят...

12

Анонимен

преди 2 години

До DJ ЖИВКО МИКСАмериканците няма да отидат във Флорида, където мерките са супер либерални а в Гърция да седят с маски на 45 градуса на отрито.