115

Анонимен

преди 2 години

Водещи журналисти зададоха въпроса Зациклиха ли преговорите за бъдещ кабинет? Господин Трифонов отговори. Има леки смущения в работата на софтуера които отчита наддаването за отделните кандидати но като цяло всичко е нормално.

114

Анонимен

преди 2 години

До 1280 - "Чалгарите не желаят да управляват и само си търсят основателна причина" - __ - Ако е така излиза, че разиграват сценарий "разтакаване и губене на време", който им е наложен от заинтересована страна!

113

1280

преди 2 години

Чалгарите не желаят да управляват и само си търсят основателна причина

112

Анонимен

преди 2 години

Какви преговори! Правят някакви седянки с бош-лафове! При преговори се подписват договори, подлежащи на контрол от съд. Има ли в България законово основание за такъв контрол или за удобство на наследниците на бкп, контролът на управлението не е предвиден!

111

Анонимен

преди 2 години

ЧИЧКО БУДА, Я КАЖИ НИ КОЛКО ДНИ СЛЕД ИЗБОРА НА ПАРЛАМЕНТА СДЕЛКИ ПРАВИ С ВОЙВОДАТА-ШКЕМБЕТО И КРАЙМОРСКИЯТ ПАТРИОТАР И ПРЕДСТАВИ КАБИНЕТА??! И ЗАЩО ПРИ ГЕРБ Е ТУЙ ПРОГРЕС РАЗУМЕН, А ПРИ ДРУГИТЕ РЕГРЕС ПОЗОРЕН?! ХА-ХА, ЧИЧКО БУДА СУТРИН ЩОМ СЕ АЗ СЪБУДА ИЧ СЕ АЗ НЕ ЧУДА, ЧЕ ЛЪГОТИШ БЕЗОБРАЗНО ТА ЧАК НА ХИЛЯДА КИЛОМЕТРА ОТ ТЕБ НЯМА ПРАЗНО. АЛА МНОГО СМЪРДИ ОТ ТВОИТЕ ЛЪЖИ И ЩЕ СЕЗИРАМ РИОКОС ДА ТЕ СГОТВИ С МАГДАНОЗ!

110

НА

преди 2 години

тази обрулена ,ограбена ,измъчена държавица не и са необходими 240 депутата и изобщо парламент ,в който само се карат ,злобеят и мразят един друг. Да си остава служебното правителство и точка. За народа да се мисли ,за народа ---той е суверен.

109

Какви

преди 2 години

преговори с човек, който е свикнал на монолози?И Т. Н. - ГМО от всички породи Гьонсу Ратници за последните 32, поправка 77 години.И точно като в една "династия", в момента гледаме шоуто(сеира) на "дворцовите" им интриги, пазарлъци и самоизяждане. Лошото в случая е това, че на народа хем не му пука, хем после ще плаща.

108

Анонимен

преди 2 години

Мая обшата и Бойкикев са патерици на Радев. Самият Радев да не води жена си на опери и разходки в чужбина, а да чисти гнусната каша, която сътвориха с подмолните си действия!!!

107

Няма Такава Държава

преди 2 години

дпс вече нямат думата. Това са новите правила на играта.

106

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов е с нестабилни емоции. Твърди, че ДПС ще участват в управлението, защото били поканени на разговорите с ИТН. Разбра се, че тази среща е била формална. Христо Иванов явно много често е бил пренебрегван, защото заради една формална среща, без да се.консуштира с групата си, разби отношенията й с ИТН... Да си намери терапевт.

105

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов тъкмо ще си вземе почивка. Днес пред медиите щеше да се пръсне от безсилие. Очите му щяха да изскочат. То да си политик можело и да е вредно за здравето.

104

Анонимен

преди 2 години

Стадото хиени не могат да си раделят кокала. Няма и да могат защото са жадни за власт и нямат грам съвест и почтенност

103

Анонимен

преди 2 години

Слави Трифонов продаде хората,които му имаха доверие

102

Анонимен

преди 2 години

Батко Славчо ще остане само с ДПС

101

Случаен минувач

преди 2 години

На българския герб лъвът трябва да бъде заменен с магаре. Магарето е добър приятел на човека, но има един недостатък: не може да работи в екип. От хилядолетия хората са разбрали едно нещо - можеш да впрегнеш два или повече коня заедно и те работят в екип, теглят каруца или дилижанс. Но ако впрегнеш две магарета заедно, те започват да се хапят и да се ритат. И никаква работа не вършат. Ето това сме ние, българите.

100

Цъфнааахме

преди 2 години

Само Жоржи, Бареков, Станишев и 800-те дни на царя сега ни липсват.

99

ДБ

преди 2 години

Христо Иванов е маша на скрити сили. Сега усетихте ли как им дърпат конците?! До вчера едно - днес се събужда и хоп ново 20. Явно са му звънали по телефона с нови инструкции.

98

sofeto

преди 2 години

Тошко "обезяната" на славунчо-тиквата изтривалката, от ceлаcите.... не благодаря!!!

97

Анонимен

преди 2 години

Диалогът върви: "Слави, братко, дай му прокурор на Пинокио. Слави, братко, казах ти, че ще те излъжат. Слави, братинйо, дай им всичко и им гледай сеира. Заедно двамата ще им гледаме сеира, както едно време."

96

Анонимен

преди 2 години

Турска воня се носи от щаба на "Има такъв чалгар". Мазна турска чалга и мазен турски кючек играят Тошко Африкански, Филю Станефф и другите майммунки на Слафчо Полумесеца.