286

Анонимен

преди 2 години

До Бонго Бонго..... много си умен, няма що... колективна жалва... и от какво ще се жалят колективно, като всички са уволнени с различна аргументация?

285

Анонимен

преди 2 години

Американците му показаха къде му е мястото.В Банкя под магнолията до кучето....и да е по-тих от кучето.Свърши неговата.

284

Бонго Бонго

преди 2 години

Бойко, направете списък с уволнените хора с техните позиции от Радев още като започна да маха. После всички те да направят КОЛЕКТИВНА ЖАЛБА към съда. Ще видим съда какво ще направи и след тяхното крайно решение предявете иск в Страсбург за нанесени щети и пропуснати ползи. Към Радев, Рашков, Кацаров.Поне хората да получат пари.

283

Иван

преди 2 години

За плашене си е, ще оставят рашков дълго време министър..

282

Анонимен

преди 2 години

Дъртия пръд льо вече става смешен със скечовете, които разуграва за младите хищничетс от ГРОШ.

281

69

преди 2 години

Всички правят едно и също, ген. Бойко Борисов е най добър от тях;)

280

Анонимен

преди 2 години

Ми не гледай тогава...

279

Анонимен

преди 2 години

Милиционерския професор/генерал да не се плаши, защото повече няма да е в политиката!

278

Анонимен

преди 2 години

дневна доза от футболиста слънце

277

Анонимен

преди 2 години

Няма да се кандидатира защото е страхливец. И защото знае че ако загуби, а това е почти сигурно понеже американците го отсвириха, това наистина ще е краят му.

276

ПроСоТо

преди 2 години

м/у другото,като гледам,Мутрьо са гласи да са кандидатира за прединт и така да спъне евентуални разследвания с/у него...Единствената му мозъчна лимка обаче е недостатъчна тоя да разбере,че дори и ПИЯВИЦИТЕ,които се закачиха за него, ще го отритнат без да им мигне окото,защото дори и президент да стане,ТОЙ НЯМА да може да фърля повече пари от "жипката",така че НЕГОВИТЕ "хора" ПЪРВИ ЩЕ ГО ИЗОСТАВЯТ!-.--Абе трагедия!..

275

До 308

преди 2 години

Да комунистите го правят това, но не за това става дума в есето на Оруел. Идеята му е много по-дълбока. "George Orwell Politics and the English Language" Прочети го ако можеш. Всички говорят за 1984, но този негов труд е много подценен. Борисов, както и Тръмп, е от малцината имунизирани в това отношение. Затова са толкова точни в изказа, затова враговете им подкачат всеки път когато си отворят устата.

274

До 311

преди 2 години

Много псевдоинтелигенти са всъщност обикновени еснафи. Те харесват само костюмиран кариерист със засукани фрази, научил се как да отиграва стандартно ситуациите без да избухва...и това в техните очит минава за "емоционална интелигентност". Тръмп също е емоционален. Какво от това? Знаеш ли колко *** не са емоционални и им е лесно да се владеят? Много хитреци и мошеници също го могат това да се владеят докато ти мерят шапката. "Хората трябва да се научат да не се лъжат! Дънов". ББ е ДЪРЖАВНИК. Който не го е разбрал - жалко за него!

273

42

преди 2 години

Ами ти , окончателно разедини българите с глупавата си политика да раздаваш еврофондове за заплати.Нахрантути подопечните си с десетки и стотици хиляди левове заплати години наред, грабехте държ.хазна даже без общ.поръчки. Назначихте си услужлив гл.прокурор.Разбихте отношенията с Русия и какво ли още не.

272

До Анонимен 308

преди 2 години

Няма нужда да четеш анализите на някого за нещо си за да имаш качествата които се описват там.

271

До Анонимен 306

преди 2 години

"Бойко и мисъл - къде отиваш "................................................Ако беше посредствен едва ли щяха да подскачат толкова от думите му. Знае как да си служи с езика - това е факт. Просто и ясно. Истината реже, глупостта не.

270

do 276(286)

преди 2 години

Да добавя само, че много посредствени хора могат да се научат на говорят с дълги казионни фрази, за да звучат интелигентно и така да пробиват в живота, като облекат костюм..., но се иска истинска интелигентност да си запазиш мисловния процес чист, начина на говорене *** и ясен...това според Оруел. Коментарът за Тръмп беше, че той си е запазил говора некорумпиран понеже притежава природна интелигентност И не му пука понеже е много богат и няма нужда да се докарва пред никого или просто характера му е силен, затова не му пука. Борисов има същата способност, затова думите му режат."Как само г

269

Никола

преди 2 години

А краставите като чуят за Борисов ,и като започнеш едно дране та чак до кръв.Смешници

268

До 282

преди 2 години

(продължение)......Не им пука, затова Думата им "реже" на място понеже е вярна и проста, без украси.

267

До 282

преди 2 години

Оруел има есе, в който въвежда термина "Newspeak".Твърди, че начина на говорене нарочно се корумпира с уж "интелигентни" казионни фрази, заместващи простата дума. Това води до стесняване на мисловния процес на говорещия (политици) и на слушателите(народа). Въвежда се с цел контрол. За Тръмп някой анализираше, че е майстор на точния език по Оруелски. Мисля, че и ББ е същия. Такива хора са ясни в мисълта си върху обекта и не се отклоняват в подлизурски напън да звучат "като другите", на комплекса да изглеждат "интелигентно". Не им пука, с други думи. затова Думата им "реже" на място понеже е вяр