22

Кой е на ред

преди 2 години

Желева намери сили в себе си, семейството си, съседите си и роднините си за да постъпи смело, често и открито признавайки за правилно непризнаването й: Румяна Желева се провали на изслушването в ЕП Кандидатът за еврокомисар РумянаЖелева се провали на изслушванията в Европарламента.Тя не можа да се защити и да обясни защо във финансовата й декларация не е посочено,че има участия във фирми. Заради този си провал тя подаде оставка.След 11 години тя е пример за след золумно мъжество.Кой е на ред??

21

Анонимен

преди 2 години

Огромна бе загубата на ГЕРБ след катао Румената Желювъ бе изритана от комисарството й в ЕУто. Такава гавра с партията ГЕРБ, лично с нейният дояен, Генерал БРисов, ЦК наТПК (ТиквиПипониКратуни) и на хилядите съпартийци. Но и без нея ГЕРБ бе силна, мощна и целеустремена партия спазваща законите, морала и вярата в светлото будеще.

20

Анонимен

преди 2 години

Министър на Борисов, водещ магистрат във ВСС и партньор на висш прокурор. Три важни персони, които са част от прословутия списък на 38-те, пазен досега в строга тайна от прокуратурата, ДАНС и КПКОНПИ. Става дума за лица, които не са декларирали банкови сметки и имоти в чужбина. Борисов, Гешев, Пеевски и Цацаров ги крият, защото са от върхушката на управлението на Борисов и люпилнята на задкулисието.

19

Анонимен

преди 2 години

Колко интересно - някой гърбав тр*ол сложил минус на един обикновен и важен въпрос. Това говори много - не ви интересува установяването на истината? Че тя може да е и в полза на гробавите? Или сте сигурни, че не е?

18

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с дипломата и юридическата му правоспособност? Милиционерското училище не е достатъчно, за да е човек в съдебната система като магистрат. Дозавършил ли е акредитиран университет все пак? Защо не се казва нищо официално по въпроса? До сега трябваше поне десет пъти да са проверили - проверката е лесна!

17

Ами сега?

преди 2 години

Ех,Каскет,Каскет!Що ви трябваше със Сийка да нахлувате в Президентството!Не можахте ли да си направите фото-сесиите пред дувара на някоя изнасилена и ограбена в някое затънтено село бабичка!?

16

Анонимен

преди 2 години

Недейте го закачайте Гешев ,той много запецва и нищо неможе да му се проследи в мисълта !?:)

15

Анонимен

преди 2 години

Е*ба си държавата! Главния прокурор с бг диплома от незнам си кой университет, министъра ни на икономиката с фалшиво сертификатче от Харвард, депутатите ни уж европейци, пък азиатци. Левите са като озверели неофашисти, десните клякат за правата на гейовете, министъра на здравето е антиваксър в пандемия. Е*ба си държавата. А, забравих и президента, дето е натовец, в пазвата му руски шпиони, барабар като червена петолъчка, на натовска торта. Казах ли е*ба си държавата?

14

Анонимен

преди 2 години

То и комунизма е започнал така, уж за правото на народа. Пък после всичката интелигенция с куршум в главата, имотите и богатството в джобовете на "народните", а истинските комунисти идеалисти са свършвали убити "по погрешка" в някоя хайка за вълци. Та мисълта ми е, внимавайте с тия дето са готови да убиват и отварят Белене "в името на народа", че веднъж ги видяхме до къде стигнаха. За втори път умни не останаха, а и жълтите павета се нагледаха на насилие, кръвта ще им дойде в повече.

13

Анонимен

преди 2 години

Топ йористъ завършил пуца за милиционери е в тиквен цугцванг. Кака Сийка едва насмага да му замазва гафовете.

12

Космонавт

преди 2 години

Тоя няма легитимна диплома. На снимката която се разпространява в интернет няма печат и сериен номер. Време е да го обвиним за измама в особено големи размери , нищо че е главен лъжепрокурор без легитимна диплома

11

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой ще се прави, според троловете на болен, но знам кой вече два пъти бяга от отговорност - славун чалгарски за три месеца два пъти бяга от отговорност:след 04.04. се разболя от несъществуващия, според него, Ковид, а сега, когато трябва да съставя правителство влезе през Спешен кабинет, за да не плаща за преглед, а при прегледа се установило, че славуцата е рептил? Лично го обяви в ФБ. Рептил, братя българи, ще ни оправя. Горко ни! И, до кога ще търпим рептила и рептилчетата му???

10

Анонимен

преди 2 години

Бойко единствено се страхува от промяна на закона и свалянето на Гешев. Тогава ББ има доста да отговаря за всички безобразия, които е извършил. Съвсем е изтрещчл, след като скоро каза, че е построил хиляди детски градини в София. Сигурно е така, но на документи. Комисионните от 60%, които е събирал е нормално да имаме некачествени пътища.Толкова е затънал, че този с каскета и портрет на Сталин в кабинета си, уволнят ли го, тогава вече наистина край с ББ.

9

Анонимен

преди 2 години

Много тайни неща за Гешев ще станат явни. Зъбчатите ти колелета, започват да се настъпват едно друго, а пружините(твоите сподвижници) представат да ти се подчиняват. Не може хора на закона и властта да водят собствения си народ към беззаконие, бедност и.... пропастта. Рашков води голяма борба и трябва признателните хора да му благодарят и подкрепят за предприетите действия.

8

Анонимен

преди 2 години

Единственият човек ,който бръкна дълбоко в посткомунистическата помия.Изцапа се естествено,защото посегна на червените феодали.И естествено му спретнаха болшевишки преврат.

7

Анонимен

преди 2 години

Според мен ще обикаля села и паланки като чекмеджан, само и само да не иде в парламента. Ще лови баби с три стръка канабис или дядо с две дамаджани ракия.Сигурно ще пусне как' Сийка в парламента, както пусна едни други жени в ЕП, че там пак не посмя да отиде.

6

Анонимен

преди 2 години

Сам срещу всички.Корадо Катани на българския преход.

5

стоян

преди 2 години

И каскета като Боко Тиквата ще се направи на болен.Или най-вече на луд.Това обаче няма да им помогне.Бай Ставри ги очаква.

4

То

преди 2 години

А сега бойко ( нарочно го пиша с малка буква) ще му каже как да се разболее....

3

залагайте

преди 2 години

Ще скъса менискус или ще вдигне кръвно?