7

Hoqsan

преди 2 години

До АнонименТи да не си роден с няколко слънчеви бани предварително, а?

6

Анонимен

преди 2 години

Шатра на Смокиня е 99лв на ден. Да знаете де, и няма никой. Но иначе рекламират че имало бой за чадъри, хахаха. Нямало място на плажа - е как да има след като има шатри с пари, чадъри с пари, място заградено на някой си там към хотел или каквото е и то на човек не му остава много място. Просто всичко е вече направено само за пари, даже и пясъка а скоро и въздуха.

5

Ха, Митко Маргаритко

преди 2 години

още ли командва КЗП-то?Нали уж имат мандати, ама покрай политическата какафония, още си живурка там?По едно време ставахме и лягахме с негови медийни изяви, ама сега се притайва - да не му изстине столчето.

4

Капаро дай...щото

преди 2 години

после не се знай.

3

Веско

преди 2 години

Ще ви кажа аз от какво ще се оплача - по стечение на обстоятелството съм в тая клоака - Кранево - аз съм от хората с широки пръсти и харча по ресторанти, но тук нещата са абсурдни.. най-евтиното, с което можете да минете (по-високо от баничка, в хранителната верига) е дюнер - голямо подобие на дюнер със спрайт от 1л е 10лв. Правете си сметката ако седнете в някой от гнусните им селски ресторантчета за какво става дума.В магазинчето - вода от 1.5л и кутийка спрайт с пликче - 3.50 ПОДИВЕЛИ СА!

2

Стария клиент не е

преди 2 години

оплаквач.Винаги е добре дошъл през Сезона!

1

Анонимен

преди 2 години

Аз чадър не ползвам, за какво ви е чадър на плажа. Стойте си на сянка вкъщи на дивана тогава.