18

ЕК

преди 2 години

Това е сигурно за да може да се нарече дядо на принц и принцеса!:)))

17

Анонимен

преди 2 години

Тея заформиха направо турски сериал. Страшна излагация.

16

Анонимен

преди 2 години

Aуууу , отдавна нямаше вест за нейни църно виличиству!!!

15

Анонимен

преди 2 години

И защото Чарлз е заявил открито намеренията си, църната се нацупила, че няма да е майка на принц,напусна "лошото" кралско семейство, ама си взе парцалките за милион британски лири, купени й от "лошия" Чарлз, и взе да реве на всеослушание колко лоши са кралското семейство,как й отнели свободата, как били расисти. Оня рижав късопаметен неблагодарен *** й приглася.Татко му спря кранчето и сега ще захлебва от "мемоари" - хем да отмъсти,хем да е постигне "финансовата независимост",дето уж я искаше.

14

Анонимен

преди 2 години

*** толкова е просто.Има си закони.Според закона само децата на действащия монарх са принцове и принцеси,както и бъдещите крале/кралици.Децата на кралицата са принцове и принцеси.Децата на следващия монарх (Чарлз) за принцове(Уилям и Хенри).Децата на по-следващия - Уилям - също.Когато Чарлз стане крал,децата на Хари ще имат право също да бъдат с титла принц/принцеса.Чарлз обаче се кани от години да посъкрати монархията,за да не тежи на данъкоплатците и да не се размива отговорността.

13

То

преди 2 години

Много антипатична жена, ама много!!!!!!!!

12

Анонимен

преди 2 години

"Империята отвръща на удара"!!! -))))))) Този алкохолик изведнъж си спомни, че има дъщеря и внуци с ... "кралска кръв"! Ей, тези пари, ей..., "чудеса" правят с хората! -))))

11

аз

преди 2 години

Семейната сага продължава :)

10

Хахахахахахахахахаха

преди 2 години

Да не се е женил за африкански хипопотам.

9

Анонимен

преди 2 години

И по какъв закон ще стане това? САЩ е на базата на малки семейства и не признава големи родове и връзки.

8

Анонимен

преди 2 години

Защо пък да имат кралски права, черньовците не бяха ли за равни права, трябва да настоява да имат толкова права, колкото всички хора

7

Анонимен

преди 2 години

и тоя маймуняк за права пита

6

Мона

преди 2 години

Търси лесни пари от сензации. Като е ходил в зоопарка да се размножава, да е мислил. Там цивилизованите хора ходят само за развлечение и сравнение на видовете.Сега с трици майймуни ще лови...

5

ШибиРиби

преди 2 години

Тоя дърт караконджул те в селото не го пускат той за кмета пита

4

Анонимен

преди 2 години

На тази и рижавия им отнехасе титлите. Не са херцози, с обикновени бездарници от холивуд.

3

Диана

преди 2 години

Според мен, тук проблемът на Меркел е, че не се знае дали внуците му са с кралска кръв-нека Хари си направи едно ДНК изследване за да се потвърди това..Още при раждането му,целият свят знаеше,че майка му си има любовник,което по-късно се потвърди,когато кралското семейство го изпрати при конете през ГАП-годината му /любовникът на майка му тогава беше нейния инструктор по езда!/..Е!Не мога да кажа,че съм сигурна в тези световни клюки, доколкото няма потвърждение, но определено има проблем с Хари!

2

Анонимен

преди 2 години

Децата няма как да имат същите права на кралското семейство, след като на родителите им са отказани тези права- по тяхно собствено желание и действия. Не и к....в г..., и душата в рая.

1

Асан

преди 2 години

Бийте са не са карайте