26

Клиент на ДСК

преди 2 години

,,,се банките за някоя хилядарка, но иначе таксите са високи.Абе ...на кой ли му пука?Новите са същите,като старите.Нашенска традиция.

25

Сифилисчо

преди 2 години

Поддръжката на банкомат е доста скъпа. ПОС терминалите ще са по-евтиния вариант. Варианта е да сложат от "туристическите" банкомати, дето ти праскат по 3-5 кинта на теглене.

24

Анонимен

преди 2 години

На кой му пука? Важното е изчегрътването да продължи

23

ПОС?!?!?!

преди 2 години

За сладурите, които предлагат да се сложат ПОС терминали: Знаете ли, че като сложиш ПОС терминал - фирмата обслужваща го получава % от всяко плащане? Тоест тези хора които се опитват да изкарат някои лев и едновременно борещи се с така скъпата ни държавна администрация - ще трябва да отделят още пари за други кожодери. Тъй, че моля въздържайте се от "умни" предложения :)))

22

Анонимен

преди 2 години

след управлението на герб така става

21

Анонимен

преди 2 години

Не са регламентирани нещата както обикновенно у нас Живея в село с над 4000 жители и има само един кьорав банкомат който през ден не работи.Кофти е да отидеш да изтеглиш пари и той да не работи.За мен е лесно да запаля колата,да отида до големият град и да изтегля.Ама баба Куна с бастуна как да отиде жената.Казал бил Някой че за да има втори банкомат трябва да има повече от 10000 жители.Дивотия.Отделно че копюрите ти ги дава само по 10 и 20 лв.така били решили.да ти пълнят портфейла..

20

До 18

преди 2 години

Пак бе разбирам как в малко население място няма такава възможност, като POS терминалите са толкова разпространена услуга, че може ти да имаш твой POS терминал вързан към твоята банкова сметка. Преносими са и влизат в джоба ти даже, не разбирам каква е корелацията между малко население място и това всеки търговец там да има ПОС терминал

19

Анонимен

преди 2 години

До азИма пенсионери които си вземат пенсиите от пощата или им ги носят по домовете.

18

аз

преди 2 години

А държавата иска заплатите и пенсиите да се превеждат само по банков път.

17

Анонимен

преди 2 години

До Minuva42Реално погледнато не е рентабилно да има каквито и да е банкови услуги в град с население под 200 човека, но не и често същите хора да бъдат таксувани на равно с останалите.

16

Анонимен

преди 2 години

До ЗащоЗащото в малките населени места, няма такава възможост или ако я има то ще е в един магазин в града или нещо подобно.

15

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН 12Банкоматите обикновенно се слагат в големите магазини. Явно и магазина може да получава някакъв процент ако клиентите използват дадения банкомат.

14

Защо

преди 2 години

Не можеш да си купиш бира с карта

13

Анонимен

преди 2 години

Не е проблема в банкомата. Проблема е че в такива малки населени места не можеш и една бира да купиш с карта пък какво остана за основното пазаруване.

12

Анонимен

преди 2 години

Там имаше банкомат на ***, но поради липса на туристи в пандемията, най вероятно са го махнали за голямо съжаление.

11

Qwerty

преди 2 години

Сещам се за поне 2- 3 решения на прожлема, но то най-лесното е някой друг да ти е виновен.

10

АнонимеН

преди 2 години

МЕЛНИК ИМА НАСЕЛЕНИЕ ОТ 200 ДУШИ ПО-МАЛКО ОТ ПОВЕЧЕТО СЕЛА В БЪЛГАРИЯ! БАНКОМАТИ НЕ МОЖЕ ДА ИМА НА МЕСТА КЪДЕТО НЯМА ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ!

9

до 9

преди 2 години

Само дойде да измрънкаш за друго нещо, нали така :D просто да ревнеш с един коментар, темата е друга, напиши статия за аптеките и ще коментираме. И ОТКОГА се пише слято!

8

LOL

преди 2 години

Ето ви идейка: правите си целия град акаунти в Револют, и бабите вече имат смартфони. Давате сметката там да ви превеждат пенсиите/парите и почвате да се разплащате през смартфона. И забележете - БЕЗ ТАКСИ! Хем може да си теглите от банкомат, хем можете с 2 клика на телефона да изпращате/получавате пари. Както някой написа за ПОС терминали...заведенията да си вземат по 1 такъв терминал.В 1 момент като почнат да се въртят парите помежду ви и банките не печелят от това ще има вой до небесата.

7

АНОНИМЕН

преди 2 години

ОТ КОГА БАНКОМАТЪТ Е ПО ВАЖЕН ОТ АПТЕКАТА?!?