51

Анонимен

преди 2 години

Делят си постове и порции, останалото са спекулации.

50

Анонимен

преди 2 години

Само напред! Няма да им се давате на тези противни и нагли самозабравили се гербаджии! 12 години усвояваха България и накрая със цялата си наглост ревът, че им се търси сметка! Но, нека си ревът! Крайно време е Тиквуч и компанията му картоиграчи, концесионери и строители да се разбие! Нека си ревът и се жалват! Като не им изнася да се махат от Бтългария и да си строят и усвояват където си поискат!

49

?!?

преди 2 години

Техния Премиер в тези разговори очаства ли? Той знае ли какви договорки се правят или ще изпълнява горкия Премиер и няма да мрънка.

48

Жалко за народа

преди 2 години

Тези консултации са само прах в очите на народа. Каквито и фалшиви седенки да правят партиите на камуфлажната промяна с наличния ресурс могат само да продължат чесането на езиците си.

47

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Браво Слави!!! Като гледам по- долу па и по- горе Паропитеците от ГЕРБ как кви,чат ми става ясно че сте на прав път момчета!Квот и да мучат ГЕРБерасите, ашкулсум дето мамата на ГЕРБ!

46

Какви са тия хора?

преди 2 години

Обратното на острото сър...

45

жалка история

преди 2 години

Царя и Бойко изчегъртаха всички 2001 и 2009. Слави чегърта единствено дъното с неговите 20%

44

Анонимен

преди 2 години

Тия консултации не са ли за правителство? А правителството после решава държавните дела. Ама при ИТН нали сичко е на обратно. Тъкмо да протакат още една година, та да си работи на Радев правителството. Може да обсъждат и къде у Софето да се сложат нови клозети. Пусни диваци да управляват като през 44та година и им гледай сеира. А после народът плаща.

43

ИТН симпатизанти

преди 2 години

Абе к'ви коментари. ИТН пребили ГЕРБ. Имате ли мозък? Досега всяка новосъздадена партия е печелила избори с много повече гласове. А Слави тръгва трудно и само след година няма да има и половината от това което получи на тези избори. И какво предлага? Мълчи и само "изчегъртване" му е в устата.

42

Dinosaurus

преди 2 години

***, Гунчо, Татунчо и Мара общата водят дълбокомудри експертни разговори..Проектокабинет може и да... може и не... тая седмица, евентуално другата..., Ще търсим, ще кандърдисваме, ще уйдурдисваме... може да представим, може да не... ама трябва ли да работим, НАЛИ ИЗЧЕГЪРТАХМЕ ! Сега пък какво искате, пийте бира, слушайте 20-30 диска на Сл.Тр и чакайте от умрял писмо!

41

Учуден

преди 2 години

ИТН или както е печално известна, партията на полуобразованите избиратели, отново стъпи на криво. Няма да работим със статуквото, ама да вземем да работим?!? Ще ковем закони да оправим народа, ама няма да работим всяка седмица?!? Всичко ще е прозрачно, ама няма да допускаме медии при разговори с партиите, сетне на стъпалата ще правим пресконференции? Е чччч алооо, вашите избиратели дори да са полу образовани, ние не сме. Смешни сте, ще съсипете държавата. Ще ви търсим отговорност! Продажници

40

Пари вземат

преди 2 години

ИТН са предложили да нямат заседания всяка седмица за да работели повече в комисии. Питам: Какво правят депутатите, които не участват в комисии? Работата в комисии се заплаща допълнително. Това не означава ли, че трябва да работят допълнително?

39

Анонимен

преди 2 години

Мистър Бийн и оператора на маркуча искат да затворят парламента.

38

България над всичко

преди 2 години

създаваш партия, мълчиш и биеш герб.. то няма какво да се каже за герб.. и името им е обида за България, която за щастие отмихме в канала

37

ко викаш

преди 2 години

това пък герб какво беше, че не помним

36

Мда зле е работата

преди 2 години

Явно фен и симпатизант на ИТН е диагноза!

35

Анонимен

преди 2 години

Тези, които са гласували за ИТН, да бъдат подведени под наказателна отговорност.

34

България над всичко

преди 2 години

за 6 месеца водещ на забавно предаване създаде някаква партия, която преби герб на изборите и то дори без водене на предизборна кампания хахахахахахахасмятай какви гербаджиите

33

Анонимен

преди 2 години

Да се замоизчегъртат. Партия основана на злоба и омраза ще донесе само лошо на България.

32

България над всичко

преди 2 години

преговорите със за'губеняците герб кога са хахахахахахахавярно.. тях никой не ги брои за живи