83

Щерю

преди 2 години

Слави Трифонов, от комунистически Плевен, е дългогодишна разработка на КГБ и ДС, с цел да събере гласовете на младите хора в БГ, за да бъде отново на власт про-руската партия БСП (БКП)...

82

Анонимен

преди 2 години

Да България вкарват БСП в управлението и отвличат вниманието говорейки за ДПС и Гешев. И откога Мая Манолова, Татяна Дончева и Мария Капон са нещо ново? Откога?

81

Време за промяна

преди 2 години

"Та, ще има един период на пречистване"? Да, Дянков, трябва пречистване, но няма да дойде от ГЕРБ. Пречистването е да се оттървем от Бойко и крадливата му дружинка, от която си и ти.

80

Nqkoi

преди 2 години

Трупченце, ама е прав. Станиславчо нали прави някви кастингчета да вкарва нови хора в политиката, а сега играе само с хора от старите бардаци

79

БРАВО!

преди 2 години

България изживява много ценен период от своята история. Т.н. популисти /комунистите и не.грамотните селски чалгари/ имат прекрасна възможност да покажат истинското си отношение към демокрацията, към ЕС и НАТО, неща които са много полезни при санкционирането и съдебните дела срещу националните предатели при близкия Нов световен ред. А това, че голяма част от населението подкрепи ретроградните сили на Радев, показва всъщност моралния облик на прехвалените ни европейци. Времето работи за българите.

78

L.

преди 2 години

Ох, на бати политическото трупченце, то! Някаква дупка ли се е отворила от историята, че Костов, Плевнелиев и такива като тоя пак имат думата???

77

Ся

преди 2 години

Като погледнеш прав е човека!

76

Тра-ла-ла

преди 2 години

Абе тоя в качеството си на какъв постоянно се обажда като черна станция?Видехме го и е него що за стока е!

75

Всички ние

преди 2 години

много добре го знаем това,само един се прави,че не е така!

74

Анонимен

преди 2 години

До ШефаА, не са . Татяна на Дончева беше адвокат на Мултигруп и Ванко 1, Манолова Мая беше адвокат на братя Галеви и ходеше с потник Дайте шанс на Орешарски.Въобще не са крадяли!

73

Анонимен

преди 2 години

Дянков,хайде на Седянков!

72

Шефа

преди 2 години

Господине , главния въпрос е че това не са партии , които участвуваха в кражбите на едро на правителството на Мутрата от Банкя!Другото са спекулации с цел връщане на Борисов и спиране на хаоса в който бандюгите от ГЕРБ останаха без препитание , или само на постни пици!

71

Анонимен

преди 2 години

Когато постигнете 50 процента от биографията на Дянков тогава можете да го ктитикувате. Плиткоумните Итн ще видите как ще се оплетете като тръгнете да правите бюджета.

70

Анонимен

преди 2 години

Дянков, хайде да не даваш и ти оценки за положението в България.То всички стари муцуни се изредиха да ни обясняват как итн, дб и имв няма как да се справят.Не, благодарим.

69

аз

преди 2 години

Някой за постна пица?

68

Майора

преди 2 години

Абе анонимници какво управление на мутрите е било досега , след като уж протестните партии са срещу мутрите , с са подкрепени от олигарси , които им плащат и правят промени за да може същите да се върнат на бял кон в България ни лук яли , ни лук мирисали!

67

препоръка

преди 2 години

Г-н Дянков въобще не е в позиция да дава каквито и да е препоръки! Дойде на власт и спря всички плащания и месеци наред майките нямаха пари, макар и смешните около 40 лв. За някои това беше непосилно. Спомням си от репортаж на Нова тв една майка беше намазала филийка на детето си, нямаше пари за пюре. и държеше в парка детенцето си далеч от другите мъници, защото посягало към тяхната храна/ПЮРЕТА. Това не се забравя, г-н Дянков!

66

Анонимен

преди 2 години

Новото е добре забравено старо. Помним ги и СДС-арските шпиц команди, дето "колеха и бесеха" различаващите се от курса на тяхната партия. Пък после пак дечицата им първи да учат в чужбина и после на приятелски службички където може.

65

Hahahaha

преди 2 години

Кой го казва?

64

Анонимен

преди 2 години

Промяна ще има, когато се премахне модела Бойко Борисов от управлението на България. Това е промяната - премахването на модела на мутрите.