13

vlady

преди 2 години

Не ни трябва див арнаутски башибозук - Косово е изконна сръбска територия.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 Нещо си се объркАл!Номер 2 определено не е русороб!

11

Муахаха

преди 2 години

има ли Българи, които още не са отпаднали - май Олимпиадата за Нашите - Свърши! Но нищо, ще им дадеме Премии от Народните Пари - Ба лъ ците да бачкат и да плащат данъци - те ако не стават, ги уволняват и стават безработни!

10

Дедо Д.

преди 2 години

С тази фамилия тази е по-скоро българка. На бившите сърби им беше забранено да имат такива окончания на фамилиите, защото така се показва българския произход. В Косово обаче едва ли има подобни ограничения. От тази гледна точка за нас е по-добре, че Косово съществува. В Сърбия българското малцинство не е признато и е подложено на терор. Разбира се руските *** сега ще се обадят в хор, но на тях никой не им обръща внимание.

9

хахаха

преди 2 години

Косово.Държавица някаква.Непризната.С има-няма население колкото София.БЕЗ традиции в спорта.С трудности във всяка сфера.До момента два златни медала.ВЕЛИКА България!Съществувала от не знам колко време,в ЕС,със суууууупер всичко в нея и велик ръководител-тиква-слънце!Три папи са го галИли по глъвътъ.С традиции в спорта.На предни олимпиади заемала 3 то място по медали.Борба,щанги,призови места, бокс в челната 3 ка или 4 ка.Гребане,худ.гимнастика.....-СЕГА-Колко златни има....Въобще ще спечели ли

8

Асан

преди 2 години

Награда 1 лада и панелка в Люлин

7

Анонимен

преди 2 години

Нема такава държава.

6

Анонимен

преди 2 години

ДЖУДОТО ГО КОМАНДВАТ АНГЛИЧАНИТЕ

5

Анонимен

преди 2 години

До 2, нерде олимпииски игри, нерде Косово, нерде Крим. Русофилите сте най-глупавите хора не само в България, но може би в целия свят, заклевам се.

4

Анонимен

преди 2 години

Поръчкова статия за да заблудят хората ,че има Косово ! Първо то значи не е признато от Испания ,да не говорим за другите !

3

Al atrak

преди 2 години

Браво на косоварите. Вчера баскетболният им жени би Кипър - страна с традиции в баскета. Обаче албанките ги биха с една точка. На Балканите единственият народ, който става за нещо са албанците. Много големи хора. Скоро ще си обединят държавите, и ще са напред.

2

Анонимен

преди 2 години

Браво на сърбите за тези 2 медала.

1

Анонимен

преди 2 години

Няма как. Трябва да го признаят Сърбите, иначе изпадат в неудобна ситуация с Крим. Хем Крим не е украински, щото така искат кримчани, хем Косово да е част от Сърбия, нищо че косоварите не се сърбеят. Ще се изложат пред големия им брат.