35

Анонимен

преди 2 години

Ама пак с маски, нали? :D:D :D

34

35

преди 2 години

за да има леки случаи, това е смисъла, също така да не мутира вируса. Вируса мутира при дълги боледувания, оставяне и репликация на вируса в организма, при ваксинираните боледуването е за 2 дни с лека симптоматика, без засилена репликация, няма безконтролни мутации

33

Случаен минувач

преди 2 години

А за ваксините - ето, точно този сайт вчера написа, че в Исландия има 360 нови случаи и 75% от тях са ваксинирани! Ами какъв е смисълът на цялото боцкане?

32

Случаен минувач

преди 2 години

Хора, свободата и демокрацията не са даденост, те се отстояват! Нима ще позволим нов фашизъм през 21 век? Във Франция взеха да се усещат, че нещата отиват към нов фашизъм и взеха да се надигат.

31

до 26

преди 2 години

Наличие на антитела доказани с какъв тест? Количествен ли? Имунитет от преболедуване с антитела по-малко от 200 Au/ml кръв не се води за никаква защита. С ваксината има 11 000 au/ml кръв и вече е доказано емпирично, че ваксинираните ПАК се разболяват разберето го, но не стигат до болница, камо ли до интубация

30

Случаен минувач

преди 2 години

Ще ни сварят като жаби - бавно, с постепенно покачване на температурата. Ще се усетим, но ще бъде късно.

29

до 9

преди 2 години

Много си прав, но малко хора ще ти повярват. Неваксинираните ще се разболяват тежко при нова вълна и ще блокират болниците, при другите вълни нямаше ваксинирани, натоварихме прекалено много здравната система, беше на ръба за няколко месеца, не можем да си позволим това пак да се случи.

28

Случаен минувач

преди 2 години

Направо да въведем една пластмасова жълта шестолъчева звезда, около 15 см голяма, и всеки неваксиниран да е длъжен да я носи на ревера си или да я закачи на ризата си в района на летището. Това предлагам аз.

27

Анонимен

преди 2 години

В момента тече мащабен тест за интелигентност, който ще остави умните живи, а за неваксинираните не се знае.

26

щ

преди 2 години

В момента тече мащабен тест за интелигентност който ще остави умните(не ваксинирани)живи.

25

Изплюха камъчето

преди 2 години

"Ограниченията пречат". Добър ден. Сега е време неваксинирани да поставят ограничения.

24

Анонимен

преди 2 години

Точно ваксинираните разнасят заразата, защото продължават да боледуват, но ходят свободно навсякъде. Локдаун за ваксинираните!

23

Анонимен

преди 2 години

Науката не вярва на науката - ако имаш антитела доказани с тест, ти все едно нямаш, защото не си се ваксинирал и не ти дават сертификат. Ако си се ваксинирал, но нямаш антитела, пак доказано с тест, то ти имаш сертификат все едно имаш антитела.

22

Възмутен

преди 2 години

В скоро време самите ковидфашисти ще се откажат от пъклените си планове!Ще видят че номера им няма да мине!Нито са способни да произвеждат милиарди "ваксини"..хората глада и липсата на много стоки и скъпотията им ще подкладе въстания навсякъде и т.н.

21

Анонимен

преди 2 години

Я, виж ти, на някой му писнало, ама яко закъсал за пари. Защо не Ви писна и не правите протести,като в другите страни, ами се правите на хитри- ако мине , мине? Бяхте тарикати, излязохте от Евросъюза, защото таксите му дойдоха много на скапаната икономика. Не е като едно време да заграбвате поробените от вас и да доите кравата колкото пъти искате на ден. Всичко свърши, сега за Вас започва кошмара.

20

Анонимен

преди 2 години

Чистачката от Летище Хийтроу леля Пенка можеше на 58 езика да каже - " Къде ходиш, ва гуведо, не виждаш ли че току що съм измила . "

19

Анонимен

преди 2 години

Тия ваксинирани стават все по-нахални.

18

Анонимен

преди 2 години

До Кухата кратуна на 15Ха,ха,ха не може да съществува така брутална тъпотия,и при това с брутално самочувствие.

17

До 19

преди 2 години

Да. Безнадеждно неграмотни са. И резистентни на обучение.

16

Кухата кратуна на 15

преди 2 години

продължава да ражда глупости (те май са същите като в предния му пост, но това не го прави по-умен). Вирусът няма генетичен апарат за самопроизводство, затова подчинява клетката, като вкарва в нея свой генетичен код и тя го възпроизвежда. При това възпроизвеждане може да се получи замяна на едни нуклеотиди с други, т.е. промяна на генетичния код на възпроизведения вирус в процеса на създаването му. Това определя генетичната вариация на възпроизведения вирус, известна като мутация или щам.