22

Анонимен

преди 2 години

Мини фурна.

21

Анонимен

преди 2 години

И аерогрил? Не е българска дума.И чеверме не е.Въздушна печка,може би?

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 Че какво му е българското на твоя "аерогрил"! Само буквите Пък и "грил", няма нищо общо с "фраер"

19

Не си го купувайте

преди 2 години

Набързо мумифицирана храна не ям.

18

Асан

преди 2 години

Суджук пече ли вътре и свински джумерки

17

стефчо

преди 2 години

Това пък хич не го знам какво е,някава нова печка ли?

16

Отлично замества

преди 2 години

микровълновата за притопляне на храна и е перфектен за приготвяне на малки количества прясна храна за максимум 4 човека.

15

до 14

преди 2 години

Какво е българското в твоето "аерогрил"

14

Ако имате този уред

преди 2 години

и не го ползвате, вероятно не сте успели да намерите точния начин за приготвяне на различните видове храни. Аз опитвах на принципа "проба - грешка" и резултатите вече са отлични. Приготвя страхотно повечето зеленчуци и по-тлъсто месо, вкл. пилешко и риба, но с кожата. Може да се правят и неща от тесто. Освен че е по-здравословно, има още едно предимство - не пръска мазнина из цялата кухня и не мирише прекалено много на пържено. Не правя реклама, просто споделям опит.

13

Щерю

преди 2 години

Странно как с високо-мазнинни диети хора отслабват. Не мазнините са вредни, а приетите големи количества сол, захар, глутен и гмо-храни...

12

Анонимен

преди 2 години

Във факултета по журналистика учат ли журналистите да се опитват да намерят българска дума преди да напишат чуждестранна дума на кирилица? Можеше аерогрил да напишат, пак щеше да е по-добре от "еърфрайър".

11

Ванката

преди 2 години

Ползвахме го първата седмица и сега прашасва на плота. Всъщност си е една мини фурничка, за 1-1,5 порция и не си заслужава. Голямата фурна с вентилатор върши същата работа със същите рецепти. Който го е страх от пържено, да не пържи.

10

Коментар

преди 2 години

Еърфрайъра...че той ми се изкълчи езика докато го прочета това бе!

9

Анонимен

преди 2 години

А как да различа читав от недъгав модел, че за 450лв може да се случи и от 2та вида?

8

f

преди 2 години

Полезен уред, който помага да се избегне пърженето. Да, на продуктите се слага малко мазнина - така, както се обкусява салата например, а не както се пълни фритюрник. Това намалява приема на мазнини.

7

до 3

преди 2 години

Читавите модели са от 450лв. нагоре.

6

Анонимен

преди 2 години

еър...кво?

5

2 за лев 2 за лев!

преди 2 години

До АсанКеФ!

4

Браво на Курни!

преди 2 години

Поредната измишльотина. Баба ми само с такова е готвила. Уред за готвене без мазнина, ама все пак трябвало да се слага. Нещо, дето мяза на ... онуй нещо.

3

Асан

преди 2 години

1 - Кач пара фрайъра да взема 2 парчета