До Анонимен 14 Че какво му е българското на твоя "аерогрил"! Само буквите Пък и "грил", няма нищо общо с "фраер"
микровълновата за притопляне на храна и е перфектен за приготвяне на малки количества прясна храна за максимум 4 човека.
и не го ползвате, вероятно не сте успели да намерите точния начин за приготвяне на различните видове храни. Аз опитвах на принципа "проба - грешка" и резултатите вече са отлични. Приготвя страхотно повечето зеленчуци и по-тлъсто месо, вкл. пилешко и риба, но с кожата. Може да се правят и неща от тесто. Освен че е по-здравословно, има още едно предимство - не пръска мазнина из цялата кухня и не мирише прекалено много на пържено. Не правя реклама, просто споделям опит.
Странно как с високо-мазнинни диети хора отслабват. Не мазнините са вредни, а приетите големи количества сол, захар, глутен и гмо-храни...
Във факултета по журналистика учат ли журналистите да се опитват да намерят българска дума преди да напишат чуждестранна дума на кирилица? Можеше аерогрил да напишат, пак щеше да е по-добре от "еърфрайър".
Ползвахме го първата седмица и сега прашасва на плота. Всъщност си е една мини фурничка, за 1-1,5 порция и не си заслужава. Голямата фурна с вентилатор върши същата работа със същите рецепти. Който го е страх от пържено, да не пържи.
Полезен уред, който помага да се избегне пърженето. Да, на продуктите се слага малко мазнина - така, както се обкусява салата например, а не както се пълни фритюрник. Това намалява приема на мазнини.
Поредната измишльотина. Баба ми само с такова е готвила. Уред за готвене без мазнина, ама все пак трябвало да се слага. Нещо, дето мяза на ... онуй нещо.
6 грешки с еърфрайъра, които превръщат храната в нездравословна