520

Анонимен

преди 2 години

Значи ли че за Б.Б. само политиците могат да източват държавата ,защото май всички политици са милионери . Когато стане дума за увеличаване на пенсиите и започва виенето на бат Бойко инак той кога раздаваше милиони тогава не беше източвана държавата ,само за него и тези ,които му ръкопляскат ли са средствата в бюджета на държавата ?

519

ББ

преди 2 години

българите преживяхме много "демони"...ОТ ГРОБ...ПО-ГОуЕМИ НЕМА!Бсп...най несправедливо са нарочени за "демони"...посланничката от гроб в турция...надето на сдс...ченгетата на ДС ги демонизираха......няма ляво и дясно...има само България...с нас който иска!!!

518

ББ

преди 2 години

Българите не мразим...от толерантност и доверчивост...все патим...и оцеляваме,съдим строго и справедливо разбира се...е.ич.р..в.то не е ценност по нашите земи!!!с Народа ни който иска...

517

ББ

преди 2 години

До МРАЗЯ РАДЕВ..!!Радев е син на България,отдал живота си в опазване сигурността на домовете ни,докато бойко ви рекетираше и биеша за маджовци...и САЩ...не висят ли децата ви пред посолствата им...мечтаещи да живеят в Свободен Свят?...ако не ви харесва...в сибир има много място...имате избор

516

пп

преди 2 години

Досега от вас се точеше държавата Г-н Борисов. Нагло е да се говори,че някой друг щял да я точи. Говори най-добре за това което сам е вършил със свитата си.

515

Анонимен

преди 2 години

Кой пита г-н Борисов какво мисли? С едно милиционерско образование (дали го има също е въпрос) да си трае и да дава съвети натетките и чичковците около него, а не на българския народ! Вън и вътре в затвора по бързо!

514

Анонимен

преди 2 години

Ше си говорим след някоя година. Като е**б**ат майката на държавата за пореден път. Е как винги комунистите са реабилитирани и през мандат два пак клатят държавата. Някой наистина ли вярва, че БСП и производните им носят промяна. Успех

513

Анонимен

преди 2 години

С нетърпение очаквам да гледам как обикновени селяци подкрепени от обикновени селяци се учат на политика и управление на държавата, докато небрежно си крадат и угояват, аз лично съм налял всичко извън БГ и съм си взел пуканки.

512

5

преди 2 години

Най-добре беше при соца!

511

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

ВЗЕМЕШ ЛИ НА МУТРАТА БУХАЛКАТА И НИКОЙ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ НЕЯ!!!!!

510

ХАХАХХАХА

преди 2 години

Бившият премиер обвини, че изборите са спечелени с терор и машинации... БРАВО бОЙКО, РАДВАМЕ СЕ ЧЕ СИ ПРИЗНА ЗА ДЕСЕТТЕ ИЗБОРНИ ПОБЕДИ.... А ТАКА, ЧЕСТНОСТТА КРАСИ ЧОВЕКА. КАЖИ СЕГА И ЗА ДРУГИТЕ РАБОТИ, КОЙ ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД ЗА СТРЕЛБАТА ПО ЧАКЪРА, ЩОТО ОТ СТРАСБУРГ КАЗАХА ДА СЕ ТЪРСИ, КОЙ ПРАВЕШЕ ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ, ПО КОМАНДАТА НА КОЙ И ТАКА НАТАТЪК... БЛАГОДАРИМ ТИ ПО ПРАВИЯ ПЪТ ТРЪГНА!

509

МРАЗЯ РАДЕВ..!!

преди 2 години

АГЕНТ НА САЩ..!!

508

Анонимен

преди 2 години

С ГЕРБЕСТИЯ ЗАКОН ЗА КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВАТА ПО ГЕРБЕРСКИТЕ ТИКВИИИ!НАРОДНА ПОГОВОРКА: КОЙ КАКВОТО ПРАВИ НА СЕБЕ СИ ГО ПРАВИ! ТАКА БЮДЖЕТА ЩЕ СЕ АКТУАЛИЗИРА НЕ С ДВА МИЛИОРДА А СЪС СТО МИЛИАРДА!

507

Анонимен

преди 2 години

ОНЯ ДЕН ВИЖДАМ ЕДИН ВЪРЛ ГЕРБЕР ОТ РАЗБИРА СЕ СТРОИТЕЛНИЯ БРАНШ - ЧОВЕКА ВИКА ЕЙЙ, ПРАВ СЕ ОКАЗА, СЕГА БЕЗ герб КАТО НЯМА ОТЧЕСЛЕНИЯ, СИ ЖИВЕЕМ И НИЕ ПО-СПОКОЙНО А СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА МЪЧИТЕЛИТЕ СИ ХАХАХАХ ДАЖЕ ОБМИСЛЯМ ДА ВДИГНА ЗАПЛАТИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ ИЗВЪНРЕДНО. ТА ТАКА С ГЕРБ И БЕЗ ГЕРБ ГЕРБ СЕ САМОЗАКРИВА, ВИЖДАТ ЧЕ БЕЗ ТЯХ И НА ТЯХ Е ПО-ДОБРЕ ХАХАХА

506

О,Шипка-радефф

преди 2 години

БИЙ рашофф , ПО МУЦУНАТА , БИЙ, БИЙ ,БИЙ !

505

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

дРАГИ бОЧКО, оРЕШАРСКИ ИСКАШЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ С ЕДИН МИЛИАРД И ТИ ПАК СЪЩОТО ТВЪРДЕШЕ, ПОСЛЕ КАТО С рЕФОРМА БЛОКА ЗАХАПА КОКАЛА ГО АКТУАЛИЗИРА С 16 МИЛИАРДА, ДА НАРУЧАШ ОЛИГАРХИЯТА, СЕГА КАТО СИ ДАВАЛ ПО 8-9 БЕЗОТЧЕТНИ НА ГОДИНА НА СЪЩАТА ОЛИГАРХИЯ РЕВЕШ ЗА ДВА МИЛИАРДА... УМРЕЕ СИГАНКАТААА ДЕТО ТЕ ХВАЛЕШЕ. айде зозо калечко чебурко, айде на троленето, аа нема държавни пари ли ааа, ето как си показвате ГНАСНАТАА СЪЩНОСТ...

504

На снимката

преди 2 години

Не човек,а озъбено свирепо псе.

503

Жоро

преди 2 години

Тия чакали в момента ни връщат 20 години назад в развитието. *** народ - слаба държава! Някви изгнили от пиене ченгета и на Славчо хомобандитите ще ни вкарат в голям филм да знаете. Христо Иванов много добре знае какво върши, но за всички е важно да са във властта.

502

Моля ви

преди 2 години

Приберете този болен мозък и го лекувайте!!!!!

501

хаха

преди 2 години

До Отговор ... Явно можеш да четеш, а да осмислиш прочетеното можеш ли?Откъде, та откъде ... ето цитираното - оказа се, че трябва да вземе от приятелите, с които играят, делят парите и си раздават всички тези милиарди на поръчки. Василев каза също, че като са спрели проверките на фризьорските салони, а започнали на големи данъкоплатци, хазната започнала да се пълни. По борисово време големите не бяха проверявани, оставени да си крадат на воля, НО след като си платят на чекмеджето. Капиш???