48

Анонимен

преди 2 години

Ще фалират, натам отиват нещата, без клиентела, няма оборот.

47

Анонимен

преди 2 години

Ще пратя Сертификата да се постриже.

46

панацея

преди 2 години

Във всички статии за протести срещу ДЪРЖАВНИЯ ковид-тероризъм пише: "...полицията използва сълзотворен газ..".Почвам да си мисля, че или мешат сълзотворния газ с газообразна форма на ваксините или същият този газ е някакъв ВЕЛИК ЦЯР срещу ковида?!Ми така де, нали уж мерките са "за добро"?!?... Е Маси Байката! Кой ще повярва, че мислят за здравето на хората???

45

Анонимен

преди 2 години

До До 49 както аз така и още 30 000 не са ваксинирани, по голямата част са между 21 до 39 годишни, а българите тук не сме повече от 200 човека .. тва значи ли че и другите са Гньовци или са просто с по-критично мислене и изчакват да видим колко са сигурни ваксините ..? не ми отговаряй, въпроса е риторичен...

44

До 49

преди 2 години

Сигурно си от изключенията в Исландия. Там повечето са ваксинирани . Българинът и в цивилизация да емигрира, пак Ганювец си остава.

43

Анонимен

преди 2 години

Важат! Както и преболедувалите до 6 месеца след доказан позитивен PCR тест.

42

Анонимен

преди 2 години

Защо количествените тестове за антитела не важат? Чувствам се репресиран!

41

Кирил

преди 2 години

Браво, дано и тук да стане така, подкрепям

40

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Да си пратят жените и дъщерите при мен в кабинета - ще ги ваксинирам с ваксината си и ще им дам сертификат за да ходят до магазина, условието ми е само да са чевръсти при загряването на ваксината.

39

Анонимен

преди 2 години

Светът върви към тотален фашизъм, хората почват да бъдат третирани като животни в свинеферма. Нашата държава се бави, защото не можа да организира ваксиниране на 40-50% от населението, то тук нищо не може да се направи като хората. Но рано или късно и нас ще ни застигне тази безумна ситуация, организирана от ***. Имаше един сериал - Colony - от преди 4-5 години, много се връзва със събитията сега.

38

IT-спец

преди 2 години

Словакия е като третия свят подобно на БГ, тук в Исландия всичко може да се купи онлйн, всеки супермаркет си има онлайн магазин и ти носят до вратата ако пазаруваш миниум до 100 еврака, всеки добър ресторант си имат доставки до вкъщи (не говоря за т.ъпи бургери и подобни),та аз съм си свободен да си ходя където искам из природата .. хотели летни вили.. и за къв к.ур ми е да искам да се ваксинирам.. кофти ми е за хората които нямат такъв избор като нас в IS и са дескриминирани на макс..

37

до 47

преди 2 години

Така се налага новото нормално, гледаш КОВИДиата и наетите там актьори (спортисти) и почваш да си мислиш, че ти си ненормалният, който си въобразява, че КОВИД е реално безопасен сезонен грип!

36

до 46

преди 2 години

това е вариант на известният психо експеримент-в чакалня на лекар са 4-ри наети актьори, а 5-тият е истински пациент мислещ си,че е в нормална чакалня.от кабинета са чуват звуци, които правят очевидно,че вътре се извършва убийство,първоначално истинският пациент реагира почва да се оглежда да се чуди,но 4-римата актьори са там за да нереагират и се държат сякаш нищо не се случва,буквално след секунди и истинският пациент се успокоява като вижда, че другите нереагират и си мисли,че си въобзява!

35

Боже Боже

преди 2 години

Сега попаднах на награждаване на Олимпиадата, пардон, КОВИДиата - носят им медала на подпос и сами си го слагат за да няма физически контакт - този свят изтреща, при положение, че текущата статистика показва, че КОВИД е със смъртност на Сезонен грип, а за хора под 40 години, каквито са спортистите, е 10-ки пъти по-безопасен от Сезонен грип. Явно е, че Целите са Други и КОВИД е само извинението - иначе, просто няма обяснение!!

34

пенсионер

преди 2 години

Имам Нокия с Фенерче и без сим карта, къде да си го инсталирам този дигитален сертификат на ЕС? с 300 лева пенсия - това ми е максимума!

33

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Още ли има някой, който ме мисли за Л у д?!

32

Кукловодител

преди 2 години

Обичаме абсурдите, кеф!

31

Павето

преди 2 години

До Анти-медицина 36 Защото не съществува такъв вирус, защото не съществуват никакви вируси. Как да направят тест за нещо което не е изолирано? Тестовете ловят нивата на токсини в организма, които се определят от пръскането със самолети, водата която замърсяват умишлено и ГМО канцерогенните храни които са пуснали по магазините.

30

Анонимен

преди 2 години

Ясно е , че настават хайдушки времена. Къде с половин уста, къде с пълен глас натискат да се бодеш с гадории.Ще отказват услуги, ако не си боцкан и доста народ още ще се набоде.После набодените зомбита кой знае дали няма да ги активират да хапят.Хубав план за изтриване на човешкия род. Явно човекът е много грешен и неуспешен експеримент. Нека останат най-добрите, ако ваксите са измислени от човек - могат да бъдат унищожени от човек. Ако не са от човек - ние нищо не можем да направим.

29

Анонимен

преди 2 години

Рабвам се, че не живея в западните тиранни.