204

Анонимен

преди 2 години

Много съм доволен,че герб гледат власта вече от новините.

203

Анонимен

преди 2 години

1. Техноимпекс?2. Фронтиер?3. Халкидики?Отговори? Кога?

202

Мут Лабен

преди 2 години

Не съм гласувал за ИТН, но ако държат на думата си и не се коалират с бсп, на следващите избори ще гласувам за тях!

201

Анонимен

преди 2 години

Тази наедряла лелка пак жадна за власт. Дано Трифонов не и се хване на лъжите

200

Бай Тошо

преди 2 години

Корни колко и да го подкрепяш, на Слави Kuro glavi, не му става и не може да те "оправи".

199

USA

преди 2 години

.................................СА У ТИГАНА СА И КУРНЕЛИОС И БАЦО !................................................................................А ИСРАЕЛ КУПИ БУЛГАРИЯ !...........................................

198

USA

преди 2 години

..........РАЗБЕРЕТЕ........КУРНЕЛИОС ШПАИДЕЛБАУМ Е АГЕНТ НА ФБР У ЗАДУНАИКА !НАЧИ КОНЯРКАТА Е КОНЬ !.......А КОНЯРА Е КРАВАР !.......ОК ?

197

Анко

преди 2 години

Знаем управлението на БСП,видяхме,какво могат и НДСВ,почувствахме и грабителската сила на ГЕРБ,днес политиците ни убеждават,че са нови,променени и мислещи за народа.Нищо подобно,всички са непроменени членове на крадливата политическа платформа,наречена управление!

196

фори

преди 2 години

Тези крадливи политици,същите за които гласуваха 35% от населението у нас и в чужбинаотново се вземат на сериозно и смятат,че делата партийни са жизнено важни за хората!Същото е и с БСП,краденето и при тях мина,като форма на управление и престиж!

195

Иво- Рз

преди 2 години

Корни завинаги. Никакво сменяне от поста. Тя може и ще унищожи столетната партия.

194

Анонимен

преди 2 години

Кака Корни освен голямо дупе няма какво да предложи на ИТН.

193

ББ

преди 2 години

и парговци...добревци...служби...когато г-жа Нинова покани борисов в НС да излязат навън и се разберат като мъже...не ви видяхме бре....и борисов не излезе...не може да излезе в честен двубой с мъж като Нинова...та кой е ...резил сте бре парговци,добревци и ония ...свиняря от пловдив

192

ББ

преди 2 години

До НИНОВАабе и вие обещахте на Апостола да следвате заветите му...ама на 3-ти март Народа ни на Шипка...началниците ви наведени в анкара...объркали сте народа...К.р.и Сбогом!...гоещо се моля Народа ни да ви съди...за е.ич.р.тво и геноцид!!!

191

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-жо Нинова,Народа ни има нужда от отговорни хора!Подкрепете политики носещи просперитет и Справедливост на България!!!

190

Щирлиц

преди 2 години

Техноимпекс на печалба ли е след приватизацията?

189

Анонимен

преди 2 години

Искаме БСП да управлява, при тях, бяхме добре!

188

Анонимен

преди 2 години

Тая е нагла. Хората й я плюят, тя вика ,,Роса вали,,.

187

Анонимен

преди 2 години

БСП ако не ни направи заплатите колкото са в лева, но директно в Евро, няма как да има за пенсионерите, понеже техните заплати от там се формират. Освен това, тази операция от лева в евро но 1000 лева отиват на 1000 евро трябва да е само за честните данъкоплатци, не за офшорките на Славуца и сивата икономика, само за нас честните.

186

Истукан

преди 2 години

БСП е 3-та политическа сила, ако управлява с ИТН, ще стане последна.

185

Анонимен

преди 2 години

Хубавото е че партията на Тошко ще ни осигури промяна и ще забравим за статуквото, вие за Манолова, Дончева , Нинова , Гечев, Кутев, Петков, и много други герой не сте чували нали? Има и нови звезди Хаджигенов, Минеков, Бабикян, Капон!!! Благодаря ти Тошко !! Още промяна има ли????