35

Питър

преди 2 години

Аз едно нещо не мога да разбера. Неваксинираните, вместо да се радват, че "ваксините не работят и ваксинираните ще О-мреме", продължават да бълват сярна киселина... О-смихнете се бе, хора. *** ще е номер едно в постковид света, Мангърий ще е здравен овърлорд, а западняците ще се редят на опашка, за да работят като шивачки и дюлгери за 500 лв заплата.

34

Анонимен

преди 2 години

Това не са ваксини, а отрови!!!

33

Анонимен

преди 2 години

"над 85 процента от жителите й над 16 годишна възраст са напълно ваксинирани" - Псевдоваксините не работят. ПСЕВДОВАКСИНИТЕ НЕ РАБОТЯТ. Какво трябва да се случи, че да го загреете??

32

Анонимен

преди 2 години

Някой обърна ли внимание че пише 75% от заразените са "ваксинирани", а не "ваксинирани с две дози"? Да не говорим че след втората доза трябват поне 2 седмици за изграждане на значително количество антитела.

31

Анонимен

преди 2 години

Тия ГМЖ ваксини са за нищо!Ни за пътуване стават, ни маските свалят.

30

Анонимен

преди 2 години

Предпазните мерки трябва да останат, докато в целия свят не се спре вируса. Строгият контрол по границите, вкл. задължителна карантина, може съществено да ограничи разпространението на епидемията.

29

Вова

преди 2 години

Доцент Мангъров лъже и то много, но продължавайте да му вярвате. По цял свят вече има данни, че поне западните ваксини са достатъчно ефективни срещу тежко боледуване. В САЩ 99.5 от скоро починалите в следствие на Ковид не са ваксинирани. Там ползват предимно Пфайзер и Модерна.Друга огромна лъжа която Мангъров разпространява е, че в 80% от случаите Ковид протича безсимптомно, което е абсолютно невярно. Няма такива данни никъде, напълно негова измислица са.

28

Анонимен

преди 2 години

Миналата година изпуснаха вируса от контрол и резултатът е много заразени, съответно много мутации на вируса. За намаляване на мутациите трябва да има по-малко заразени, а един от начините за това е ваксинацията.

27

Анонимен

преди 2 години

85% ваксинирани преди месец, а само 67% от заразените са ваксинирани и то повечето само с една доза. Един въпрос към папагалски повтарящите, че ваксинираните се заразяват - при 100% ваксинирани колко процента ще са заразените, които са ваксинирани?

26

до 23

преди 2 години

Абе ти си май този, който не умее да смята. Виж официални данни и ще видиш, че и без ваксините 95% от заразените са били без симптоми. Не е хубаво да си хипохондрик.

25

Анонимен

преди 2 години

Исландците ако вярваме на приказките на СЗО и други подобни сега трябваше да имат стаден имунитет и да си свиркат. Каква беше файдата от ваксинирането като нито се постига стаден имунитет, нито намаляват заразените, нито сигурно и тежко болните, както ще се види есента и зимата. Няма ли някой да се извини за подвеждащите кампании и убеждаването на хората в откровени лъжи?

24

хня

преди 2 години

Откога Исландия е критерий за нещо?

23

Анонимен

преди 2 години

До От!!!! Само около 1% от реалните последствия или смърт от ваксата се докладват! Обикновено починалите ваксинирани умират всичко друго ама не от бъркоча дето са им били, за да се зарибяват още опитни мишки!

22

Случаен минувач

преди 2 години

Чудесно! Това заглавие казва всичко! 75% от новозаразените - ваксинирани! Какво да говорим повече?

21

До До: 24

преди 2 години

А кой казва че 75% от заразените в Исландия са ваксинирани? Александър Попов?

20

До: 24

преди 2 години

"При всички случаи имунитетът е по-силен след ваксина." Казва кой???

19

човек

преди 2 години

И кажете пак, че доцент Мангъров е необразован, некомпетентен, и говори това, което искат хората да чуят? Кажете че е един вид "доктор Менгеле", който иска да "измрат сухите съчки" и прочие? Вярно, от ваксините може и да има някаква полза, не ги отричам. Но те са изработени набързо и още се "тунинговат", това е и една от многото причини да не могат да бъдат задължителни.Така че - кажете пак че доцент Мангъров лъже.Ама се аргументирайте!

18

човек

преди 2 години

Аре бе! Аре некой професор да ми обясни каква е файдата от ползата на ваксините тогава, а и на всички ограничителни мерки, след като при над 70% напълно ваксинирани, набоцкани граждани на една държава, пак има нова вълна на коронавируса? И как така в държави като България, с много малък процент ваксинирани, и с много по-лабави мерки от повечето държави, (да чукам на дърво де) имаме много малък процент новозаразени (и то пак от делта варианта)?

17

Анонимен

преди 2 години

При всички случаи имунитетът е по-силен след ваксина. Ако и след ваксина се разболееш тежко, което е изключително рядко, смятай какво щеше да ти се случи "на голо". С ваксина имаш поне шанс да караш леко, да не се заразиш, да не развиеш симптоми и да не умреш. Както и да си спестиш постковида, който е по-гаден и от самия остър стадий.

16

Jj do 19

преди 2 години

Най-накрая един разумен коментар в море от хора, на които им липсва критичното мислене. Човече, няма какво да се занимаваш. Антиваксърите (които между другото нямат нищо против да ядат боклyци, да пушат и да си слагат всякакви други неща в телата) нямат оправия.. Не се занимавай просто...