98

Анонимен

преди 2 години

той и тиквата сикаджия нямаше да се обвързва с дпс само дето бяха първи дружки с дерибеевски но те си приличат двама свински бизнесмени от републиката на свинските чалгясали лаянари

97

Totenkopf

преди 2 години

"смята проф. Людмил Георгиев, преподавател по психология в Софийския университет, преди години бил част от ръководството на ДПС." Еничара не се крие даже, доволен е, че им е бил слуга, гордее се професора, ето това е нивото на Науката при нас, само чакат да им сипят в ранията и навеждат *** да лочат. Изобщо не си дадох и труд да прочета "мислите му"

96

Анонимен

преди 2 години

Има Такъв Балък - редовия българин! :)))))))))))))))

95

Анонимен

преди 2 години

няма как да стане, ДПС са със ГЕРБ от 12 години

94

драги съфорумци

преди 2 години

Дайте тук да съберем по една стотинка и да платим едно постригване на Тошко.

93

има ли такъв професо

преди 2 години

По какво е професор този?Как разбра че съм обвързан с ГЕРБЗа ГЕРБ гласуват образованите хора с опит в живота.Явно няма капацитет да обработва информацията.

92

Бонго Бонго

преди 2 години

Ей ефенди, ритате своите. Шиши е набелязан от Божков, скоро ще участвате в гласуване на врати за Божков, дойде ли си, не го ли арестуват, Шиши,ще се крие като миши.Не се поддавайте на комунистите!Благодарение на Доган, няма етнически сблъсъци, продължавайте да се борите за Бг.

91

до 86

преди 2 години

Принуден е поради зависимостите, които има.

90

Финансист

преди 2 години

Щом Слави не е политик, значи и ИТН изобщо не са партия. Въпреки това ще съставят правителство, в коалиция с останалите, за да не затрудняват живота на гн- Президента Румен Радев. Честито на новото и поредно правителство на малцинството в България.

89

Анонимен

преди 2 години

След две години всички вкупом ще гласуват за Бойко , защото тези ще докарат страната до пълен хаос.2024 герб ще има пълно мнозинство.

88

Анонимен

преди 2 години

Администраторе защо изтри Сат Н номерът му беше 94. Сега ме лиши от правото ми да му отговоря.

87

Анонимен

преди 2 години

АЛЛАА АКБАР, ХАДЖИ ТОШКО ! ЗЛАТНИ АЛТЪНИ ЗА ЗЛАТНИ ПРЪСТИ. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ НОРМАЛНОСТТА ! ПЪК АКО КАЖЕШ И ОДАЛИСТКИТЕ ЧАКАТ !!! Пък може да поканиш и Сат Н.

86

Браво

преди 2 години

Браво, най - после да напишете и тук истината за Борисов!

85

Анонимен

преди 2 години

До уточнениеТи вярваш ли си?

84

Фотошоп-Радев

преди 2 години

Между бедрата на Мая-***...

83

ПроСоТо

преди 2 години

господин професора е много прав за МАФИОТСКАТА ЛЕГАЛИЗИРАНА СТРУКТУРА "герб"..Абсолютно точен е и в "дисекцията" си на обществото ни..-Ние страдаме от тежка ЛИПСА НА СОЦИАЛНО съзнание...За разлика от девиза на мускетарите,нашия е:-"Един срещу всички,всички срещу всеки"..Такива сме...Що се отнася до Славейко,поне за мен възниква такъв въпрос:..-"Не е политик,няма и намерение да бъде такъв,но..СИ ИМА СОБСТВЕНА ПАРТИЯ!!!..Що е то?!"

82

Анонимен

преди 2 години

АЛЛАА АКБАР, ХАДЖИ ТОШКО ! ЗЛАТНИ АЛТЪНИ ЗА ЗЛАТНИ ПРЪСТИ. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ НОРМАЛНОСТТА ! ПЪК АКО КАЖЕШ И ОДАЛИСТКИТЕ ЧАКАТ !!!

81

Дедо

преди 2 години

До Анонимен 83Какви мъже,бре?Дани Митов ли е мъж?Томата Бикова ли е мъж?Оня,Ангелов,ботокса,ли е мъж?

80

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов няма да позволи на ИТН да направят тази грешка - да се обвържат с ДПС. Засега Христо добре се справя да ги направлява в правилната посока.

79

Анонимен

преди 2 години

Ха ха, това да не е вица на годината? Много е як. Смееш се, спираш, прочиташ пак заглавието / вица и пак почваш да се смееш до припадък.