12

Историк

преди 2 години

Франция е страната с най-много военни победи в цялата история на човечеството. Факт. Без Франция Англия, Испания, Италия, Германия и САЩ нямаше да ги има днес. Още eдин факт.

11

Велика Франция

преди 2 години

Франция е със статут на победител и в двете световни, за разлика от БГ ;) Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

10

Анонимен

преди 2 години

Хахах франция велик народ затова и двете световни войни чакат да ги спасявят

9

Vive la France

преди 2 години

До 2Неук си. Франция също е колонизирала Америка, има колонии и територии както в Северна така и в Южна Америка. Франция е колонизирала половината свят. Велика нация, а глупoватия си ти.

8

Vive la France

преди 2 години

Франция не я мислете, велика нация, велик народ. Мислете за БГ.

7

SS

преди 2 години

Заплахата от терористичен удър никога и никъде не е отминавала . И никой не е застрахован !

6

Анонимен

преди 2 години

Ако е дошло време на няква кармична разплата,нищо не може да се предотврати!!

5

Анонимен

преди 2 години

Франция е пълна мюсюлмани и се сещам за една сентенция .Не всички мюсюлмани са терористи , но всички терористи са мюсюлмани.

4

123

преди 2 години

Под претекст за терористично нападение ще въведат военно положение заради надигащите се протести срещу ваксинацията. Идва големия терор по целия свят.

3

Анонимен

преди 2 години

А ТАКА. НЕ ИМ СТИГА КОВИД И ДИ ОТИЯТА, СТРАХУВАЙТЕ ГИ ОВ ЦЕТЕ И С ДЖИХАДИСТИ, ДОКАТО ОТКАЧАТ! ЦЕЛТА Е ЯСНА - СТРИГАНЕ, ДОЕНЕ И КОЛЕНЕ!

2

Анонимен

преди 2 години

Ами като сте глyповати е така. Навремето португалци и испанци са колонизирали Америка, а вие сте колонизирали мюсюлманските koчини в Северна Африка и БИ. Имам едно предложение за вас, след следващия атентат, вместо да се хващате за ръце се хванете за палците. Поне ще стане по-бързо.

1

анонимен

преди 2 години

Така е. Тези фанатици гледат да усъвършенстват уменията си. На никого не можеш нищо да обясниш, докато не спрат да се инатят, с нахалство да твърдят, че тия работи ги прави Бил Гейтс. Реалността е такава, каквато в медиите ни казват, поне повечето пъти. Тероризъм, корупция, инфекции и наводнения. Вярваме или не, това е.