33

помнещ

преди 2 години

Аз лично,благодаря на този служебен кабинет,за всичко което направи до сега! Реформи в държавата ще има при всички случаи! Противниците в нета от ГЕРБ не спряха да ги оплюват! -:(( Култура бих казал аз,пред по лесното да приемеш.Че ГЕРБ изгуби доверието на хората! И е прав министър Стоилов,че 1 вата стъпка е направена! Действията,ще бъдат доведени до края с отстраняването на Гешев! Този човек е Лоялен към ГЕРБ! Той е техен Глав прокурор!Време е,за истински Глав прокурор!-:)))Ще се случи!-:)))

32

Анонимен

преди 2 години

Както прокурори могат да обвинят политици, а съдии да ги осъждат - така и политиците трябва и могат да реформират, променят и изискват от съд и прокуратура. Няма недосегаеми в демокрацията. Прокуратурата ни не трябва да е като в диктаторите режими. А за съжаление - май е

31

Щерю

преди 2 години

Рашков и Стоилов в момента съдят и поставят своя морал над този на ВСС. Изумително! - Кой им дава това право на власт над ВСС?!? Личната им преценка съди над тази на ВСС. Сега същите тия двама другари дълбокомъдрено ще достигнат до извода, че е необходимо "чистене" сред ВСС, т.е. на поставяне там на техни послушковци. Точно така действаха ДС при Комунизма и убиваха Личности, неудобни на Комунистическата власт...

30

Койчо

преди 2 години

Сега да кажа на троловете на герб със заплата 1200лв за сега.Шефе и аз се праим на луд ама тебе немоим те мина.Каскета към боко тиквата

29

Т К О

преди 2 години

Четете м/у редовете...("Свърши си работа"...) Янаки!!!! Цялата работа е да компрометират ВСС, за да могат сега лесно да променят някои ЗАКОНИ с които да могат отстранят Гешев!!!!!!!!!

28

Solar Power

преди 2 години

До 25: С тази разлика , че имотите ги има докато шкафчетата са поредния кьорфишеккъм лековерните 80 процента.

27

До 25

преди 2 години

Всичките имоти на Рашков, не струват колкото нощното шкафче на Бойко, ама и там никой не пита.

26

Анонимен

преди 2 години

Не съм вярвал, че ще съм съгласен с нещо което прави Янаки Стоилов. Явно вече няма накъде.а

25

Наблюдател

преди 2 години

Янаки, от много стоене в парламента яко си затъпял.

24

Анонимен

преди 2 години

Господин Стоилов, не ви знам вие какво сте видяли в Гешев, но знам какво видя народа в Рашков. А именно 19 имота някои от които твърде скъпи. Народа пита откъде Рашков с една държавна заплата се сдоби с толкова имоти. И мисля че е време прокуратурата да почне да задава тези въпроси официално на господина Рашков . И още нещо данеби Рашков да се мъчи да сваля главния прокурор защото се страхува от тези въпроси.

23

Анонимен

преди 2 години

Всички платени драскачи на ГЕРБ, Пеевски и Каскета ли са тук ? После да отидете да си вземете жълтите стотинки от инструмента на господ, само да не забравите да целунете инструмента преди това!

22

Анонимен

преди 2 години

ВСС на практика подписа разтурянето си. Няма държава, която да търпи подобен ВСС. Ще се промени Закона за съдебната власт и ще ги разтурят, както и заслужават.

21

Анонимен

преди 2 години

ГербСбирщината се самозабрави. Държавата не е тяхна собственост, за да правят каквото си искат. Това е политическо самоубийство, нарушаване на конституцията и погазване на демокрацията. Мутри, днес не е 9 юни 1923, както сте свикнали, да репресирате, намествате лъжливи обвинения, уволняват инакомислещи. Остана, да направите това, което предците ви направиха с Александър Стамболийски.

20

Анонимен

преди 2 години

Гешев вкара спонсорите на БСП в следствието и разкри мизерлъците на Радев и веднага стана лош.

19

Анонимен

преди 2 години

Герберасти гледате ли заседанието на НС,жалки сте

18

Разбира се

преди 2 години

Сченарият тече с пълна сила. СЛед като имат президента, правителството, парламента и съда, трябва да се докопат и до прокуратурата. Е господа ***, кой ще контролира тогава новите демократи-комунисти а ?Тоагава времето на ГЕРБ ще ви се стори песен, ама какво сам си направиш друг не може да ти го направи, а вие си псувайте Борисов, докато те си завършат сценария и после ще видите една демокрация. Аз 100 дена марширувах срещу тях през 2014 и нищо. Ще има пак от същото, само почакайте.

17

Яначко

преди 2 години

Др.Лиляв се срамува в гроба от теб!Предаваш партията,ама тя ще ти прости дори да си съгрешил дори!

16

Анонимен

преди 2 години

опа, атаката продължава. наред е цялата съдебна система.ако я пренаредят, ще си усигурят поне десетилетие спокойно и безконтролно грабене.

15

Анонимен

преди 2 години

Антигербсбирщината се самозабрави. Държавата не е тяхна собственост, за да отстранят от консултации втората политическа сила, на стотни от първатаГЕРБ.Това е политическо самоубийство, нарушаване на конституцията и погазнане на демокрацията. Уважаеми другари, хулигани, днес не е 9 септември 1944, както сте свикнали, да репресиите, намествате лъжливи обвинения, уволняват инакомислещи. Остана, лудия Макс, да отвори огън срещу ГЕРБ, както убихте дивото прасе и го подметнахте на Георгиев.

14

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези професори и преподаватели? Горките студенти ,нищо няма да научат.