16

Анонимен

преди 2 години

Мотото на кампанията "Отново заедно" е много погрешно и дискриминационно. Как едни от децата ще се социализират, докато другите ще се изключват и изолират. Отново заедно е само валидно, ако се отнася до всички ученици. На Запад тези ученически екскурзии са задължителни за всички у-ци от класа, за да се стимулира колективния дух и ако родителите не могат да платят такова пътуване, държавата поема разноските. Целта е никой да не се изключва, акцентирайки в/у общността.

15

Асан

преди 2 години

Хотелите на Шулева ли са дайте списъка :)))

14

Чичо Манчо

преди 2 години

Едно време беше безлатно сега е ашак работа.

13

Анонимен

преди 2 години

До АсанАсене, това е опит да се лъсне имиджът на мотрите с хотели, че уж карат деца на море, а всико е платено от нашите данъци.

12

Асан

преди 2 години

Като е безплатно Кой го плаща :)))

11

Анонимен

преди 2 години

Дайте още 240 милиона от бюджета за море. Да крадете можете нали? Борисов ви научи и вие бързо схващате

10

123

преди 2 години

За моето дете няма "безплатно" море. Един път го заведохме с лични средства, втори път ще е на лагер, платен с лични средства. Трети път ще плащам с лично прибраните ми пари за данъци и т. н. някой да си води някакви деца на море.... От къде на къде Бе? Да си плащат с лични средства! Или за всички или за никой! За чий да плащам за другите?

9

Надблюдател

преди 2 години

Аз ли нещо не разбрах? Осигурили по 500 лв на ученик! Това и за ол-инклузив си е добра пара! Някои хотели на верни другари май ще се облажат с милиони! Ако беше Борисов , щеше да ги е дал за саниране и оборудване, ама другарите обичат да усвояват!

8

Хайде на море хайде

преди 2 години

на плаж, леееесно е.Не си се класирал, има следващ тираж, чееекане.

7

Анонимен

преди 2 години

Ама мисирките избраха снимка., сложете реалността. Кафявата тръба заустена в залива на Равда например. А има още хиляда такива. Да знаят какво ще правят децата.

6

Анонимен

преди 2 години

Щом не е за всички, значи не трябва да се плаща от общите данъци да плати някой велик бизнесмен като оня дето се преби със самолетче миналата година.

5

Беден

преди 2 години

Осъзнахте ли небивалицата? За култура и социална интегреция! Къде това, бе джанъм?!В петзвездните хотели по морето, защото някой трябва да налее безотчетни пари на богаташите. Ако искате социализиране ги дайте на семействата, а те дазаведат децата си където пожелаят-на село, на балкан, па може и на море за 40 лв сянката

4

Анонимен

преди 2 години

Кое му е безплатното, тези 2 милиона от къде са взети?

3

Дискриминация

преди 2 години

Или за всички или за никой! Не може да пратят някой деца с държавни пари, а други деца само да гледат, никой не пита родителите на останалите деца дали имат пари да изпратят детето си на море, за да не се чувства дискриминирано от държавата!

2

К19

преди 2 години

Сбирайте ги на едно.После ще ги лекувате.

1

Анонимен

преди 2 години

За хотелите на Първанов предполагам...