58

Sss

преди 2 години

До Анонимен - кой контролира специализираните прокуратура и съд? Радев ли? Не че съм му фен ама ако някой казва че бялото е черно... дори и да не харесваш черното пак не е вярно...

57

Теди

преди 2 години

За Мария Козарова Голямата мафиотка трябват няколко гривни една няма да е достатъчна

56

4г-3г-2г...все тая

преди 2 години

"Очите беше арестуван в Турция през август 2018 г., а няколко месеца по-късно го екстрадираха у нас. Оттогава бе задържан, почти 4 г." Значи 4г...а може би все пак са почти 3...

55

Папарака

преди 2 години

А на ,,комшуларите'' какво ще кажете за освобождението? Те го прибраха по нареждане от Интерпол,с цел да бъде изправен пред съд,и съден по определени престъпления! Престъпленията са 10,а българският съд се чудил по кое точно от 10-те престъпления да му повдигнат обвинения.Та са се чудили 4-ри години,и накрая го пуснали понеже не могли да изберат точно за кое преступление да лежи.Ако това беше в Америка,щеше да лежи и по 10-те обвинения по десет години за всяко едно от тях.Точно сто години са.

54

Анонимен

преди 2 години

прокуратурата няма нищо общо с изменението на мярката за изтърпяване на присъда.

53

Ами

преди 2 години

Нали затова искат оставката на Гешев,всички тия *** да са на свобода,какъв Пабло,всички наши смешни мутри *** не могат да му седнат на да си щъкат ,да си продават наркотиците,да убиват,крадат,плячкосват и всичко ,което Гешев направи е излишно,да ги пускат всички,много ще са доволни хората тогава!!!жалък народ.избрахте си най жалкия президент и той ще закопае държавата,честито!

52

Анонимен

преди 2 години

Слави пуска любимите си мутри вън от затвора.Затова ли гласувахте за Чалгаря?

51

Анонимен

преди 2 години

Радев чегърта справедливостта.

50

Анонимен

преди 2 години

Военната хунта на Радев пуска мутрите вън от затвора.Факт Оставка

49

Радев с юмруче:

преди 2 години

Браво.,,Мутри(те ) (вече са) вън ,,

48

Мунчо

преди 2 години

Съгласен съм, ако гривната му е диамантена. Скоро гледах филма за Пабло Ескобар, където си беше построил частен затвор и там убиваше противниците си. Е Митьо не е Пабло, но убива по същия начин.

47

Bg izmet

преди 2 години

ТЬРСЕТЕ ГРИВНАТА В БГ А РЬКАТА МУ В ТУРЦИЯ

46

Анонимен

преди 2 години

Нали мафията е във властта, кво очаквате :)) Като неможеш да събереш доказателства, ще ги пускат :)

45

Анонимен

преди 2 години

Този случай е показателен за новата власт в България. Всички престъпници в къщи и всички уволнени от Борисов за корупция се връщат на високи позиции в Държавната администрация.

44

адвокат Тенев

преди 2 години

Всички по горе обвинения едвам помогнаха на "правосъдието" да прати този тежък криминален престъпник в домашен арест! В САЩ не му мърдаха по малко от 20 години

43

4epa

преди 2 години

КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ И МУТРИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ИЗКА4АТ ОТ АРЕСТИТЕ !!!!!!!!! НА КОЙ СА МУТРИТЕ - ОТ КОИИ СА !!!!!!!! ДА ВИ Е 4ЕСТИТО ПРОТЕСТЕРИ !!!!!!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Гарантирсно от Радев и новото правителство....сега ще пуснат всички мутри от затворите. Ще се върнат Черепа, Цветан Василев, Братя Галеви. Това им беше целта на Радев и Чалгарите, Мая Манолова, Да България, БКП...

41

ПОЗАН ПАНОВ ГО ПУСНА

преди 2 години

ПОЗАН ПАНОВ ОТ ГАДСКАТА "ДЕСНИЦА".....

40

Горещо лято

преди 2 години

Хайде вече, Българско лято,връщай се от Дубай, бай Ставри те чака с нетърпение.

39

Анонимен

преди 2 години

АЛО ГЕРБЕРСКИЯ ***, РАЗБРАХММЕ ТЕ ЧЕ СИ Т ЪП КАТ СЛОНСКИ Г АЗ! АЙ СКРИЙ СЕ, ЧЕ СИ ВКАРВАШ АВТОГОЛ! ПРИСЪДАТА СЕ ДАВА ОТ ВАШИЯ СЪД! МЛЪКНИ БЕ, СМО ТАН!