25

Анонимен

преди 2 години

Е такива свестни го набиват на българина... един лош нема от теа дет ни насилват

24

Случаен минувач

преди 2 години

Плъховете напускат потъващия кораб.

23

навсякъде

преди 2 години

Говори се под "сурдинка", че То и по Родопите се разхождат едни такива "велможи" , които под благосклонния поглед на разни кметчета от ДПС главно и местен персонал избиват " мъчещи се" ***, сърнички, елени... Това началничета в едни морски рафинерии, разни "главни" и по-малко "главни" всякакви...

22

доброволец

преди 2 години

ПОНЕЖЕ ИМАЛ ВЕЧЕ ОПИТ В ОПАЗВАНЕ НА ДИВИ ЖИВОТНИ КАТО ОТСТРЕЛВАЛИ "КУЦИ ДИВИ ПРАСЕТА ДА НЕ СЕ МЪЧАТ", ТА ВЕРОЯТНО ЩЕ СТАВА ДОБРОВОЛЕЦ В НЕКОЙ ПРИЮТ ЗА ЖИВОТНИ? ЗАТОВА СИГУР НАПУСКА ТОЯ БИЗНЕС?

21

Анонимен

преди 2 години

"недоумяват как се е подлъгал да води ловци на забранен нощен лов" - като дойде шефа на ДАНС изпълняваш. Питайте даже Божков.

20

XXX

преди 2 години

Проста, гадна, измекярска българска ***. Всеки ден съжалявам, че съм сънародник на ***, който крадат, безчинстват, изхвърлят и убиват животинки. Във всяко село,селце, град, градче, паланка се краде повсеместно и на всички нива, от кмет и общинар до *** работник и свинар!Всеки си затваря очите и не му пука, какво се случва около него, или защото е част от схемата, или просто защото е ***! Никога няма да се оправим, не защото някой ни е виновен, а просто защото сме некачествен материал.

19

Анонимен

преди 2 години

Във всяко село около планина редовно се ловуват диви прасета елени и т.п. Това е практика и 100 % участват кмета и шефа на горското. В този случай са дебнали как да злепоставят бившия шеф на ДАНС.

18

Сахар

преди 2 години

Няма край гербаджийската мизерия!

17

Анонимен

преди 2 години

А пробата за алкохол на тези бракониери каква е ?

16

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийските милиционерски кадри.

15

аз

преди 2 години

Институциите в държавата са тръгнали на лов за ГЕРБери (или май е по-точно да се каже че са тръгнали да берат ГЕРБери) За съжаление тези ГЕРБери няма да красят килиите както се полага

14

проф. Ан

преди 2 години

Чудя се не е ли имало "Ти знаеш ли ние кои сме, бе!" Браво на служителите, които са ги спипали и не са си затвоирили очите!

13

Д-р Исня

преди 2 години

*район

12

Д-р Исня

преди 2 години

Смятайте тези наглеци какви са ги вършили на държавните си постове. Каквото може се е смукало, покривало, ограбвало и плячкосвало. Този Владимир Петров си е ловувал 365 дни в годината и ако последното киви на планетата е било в неговия раьон, сега щеше да му е препарирано в хола. А този Димитър Георгиев просто ми е бедна фантазията какви ги е вършел. Но заслужено сега ще му се скарат да не прави така, защото и тези, които наказват са същите като тях. Из мети.....ги

11

Анонимен

преди 2 години

Не е доказано, че те са убили прасето в багажнига. Възможно е да им е подхвърлено от зложелатели. А те просто са ходили да правят здравословен сех сред природата.

10

Анонимен

преди 2 години

недоумяват как се е подлъгал да води ловци на забранен нощен лов ----////----- Е, ха де! Толкова добро момче и изведнъж да се подлъже!

9

Анонимен

преди 2 години

"Съвестен" служител по чии критерии? И едва ли има горски в България, при който ако отидат такива гулемци и го помолят за съдействие той ще откаже. Просто разликата в социалното положение е огромна, а в България това е от значене.

8

Анонимен

преди 2 години

То новина ли е това, всеки ден се бракониерства по малкоте села, и нощем и денем, свидетел съм, обаждал съм се в полицията и никой не му е зор....лигитимност има ли?

7

Анонимен

преди 2 години

А действащият служител от ДАНС и съотборник на Борисв в тигрите, да не е в отпуск?

6

До 4

преди 2 години

Знаем ви вас избръмчалите соцаджии дето си милеете по Москвича, великия лидер и борбата с капитализма.