38

Анонимен

преди 2 години

Прокурорът на мутрите ...

37

Анонимен

преди 2 години

Ако не го махнат, ще трябва да се ревизира сегашния състав на ВСС, защото очевидно се е сраснал с мафията и задкулисието. Или той или те! Не е ясно дали го осъзнават това, предстои да видим.

36

гешевтроле,

преди 2 години

До Анонимен При 7 % доверие към прокуратурата е повече от очеизвадно кой трябва да си иде, заедно с троловете си.

35

Анонимен

преди 2 години

Като не им се нрави прокурора на Радев и Рашков да отиват в Дубай.

34

ЛУСТРАЦИЯ ДО ДЪНО

преди 2 години

ЗАПОЧВАНЕ С ПРЕЗИДЕНТА-РУМЕН РАДЕВ - - - - ЧЛЕН НА БКП.. 1986....

33

ЛУСТРАЦИЯ ДО ДЪНО

преди 2 години

ЗАПОЧВАНЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА-РУМЕН РАДЕВ -.. ЧЛЕН НА БКП..!!

32

Анонимен

преди 2 години

Сега ще се види истинското лице на ВСС

31

Анонимен

преди 2 години

Защитават Иваан, за да не ойде Боориз

30

ПроСоТо

преди 2 години

До Бонго Бонго..И в какво Каскетя ще "обвини" Радев бе Кокобонго?..-В това,че Радев не харесва Милиционера "гешев"?...Ами то половин България вече го е намразила,и нея ли ще обвини в нехаресване ?!...Тая креатура първо да обяви "Оня списък" с неподалите декларации висши СИНЕКУРИ в държавата!!..Защо го крият заедно с Цацата?..-Отг.:-Защото и те са вътре..А ако отвориш НК и можеш да четеш, ще научиш за едно ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,наречено "УКРИВАТЕЛСТВО"!

29

Бонго Бонго

преди 2 години

Гешев им пречи, защото ще осъди ефективно Божков и другите гълъби, Но най- вече ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ В МОМЕНТА на свършване на мандата му, ще бъде обвинен също. Ето защо е атаката срещу Гешев, върши си работата. Тоя президент е по кирлив от Тодор Живков. Радев сън не спи, докато не се опита докрай да махне Гешев. Гешев ще остане и Радев ще бъде обвинен.

28

1

преди 2 години

До БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!,може да повярваме на гешев,за заловените шпиони,след като залови американските,които са акредитирани,и никой не ги закача.

27

Анонимен

преди 2 години

Аве защо сам си слагаш плюсове? Аз не си слагам, защото искам да знам реалните реакции на коментарите ми. Иначе мога да си напльокам плюсове до безсъзнание.

26

до 27

преди 2 години

Знаеш ли защо? Това корумпирано безкнижно същество няма място в правосъдната система. Това е милиционер, а не прокурор и то главен.

25

Анонимен

преди 2 години

Абе, защо толкова ви пречи Гешев?

24

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!

преди 2 години

Няма никакво значение за случая обсъждането на ВСС, защото последното решение за главния прокурор Гешев ще бъде на нашите евро-атлантически съюзници и преди всичко на Джоузеф Байдън., а разобличените шпиони от Гешев ще отидат зад решетките.

23

1

преди 2 години

До Недоразбрал,разбралия,твоя каскет от сините кхмери ли е,в милиционерското училище,се приемаха само комунисти.

22

1

преди 2 години

До Чистачката на ВСС,да не забрави,хладилника,онзи специалния за безалкохолни напитки,който е купен с парите на данъкоплатците.

21

Недоразбрал

преди 2 години

Гешев ви е проблема на червените кхмери да налапате цялата власт и да дерибействате на 100%та върху изстрадалата земя българска!!Само питам,Гешев ли е проблемът в делото с катастрофата на Милен Цветков,та се влачи вече 2ра година,вместо съдията да го е приключил за 2 дена!!Не товарищи,умрялото ку че е заровено в корумпираният съд,бухалка на Нас ран Панов,а не в прокуратурата!Последната е единственото функциониращо звено на пътя на червения бандитизъм!!За туй са обсебени с нея Грипен и слугите му

20

Чистачката на ВСС

преди 2 години

След като си прибере фикуса от офиса, моля да си вземе и троловете тука на излизане. Мерси!

19

Недоразбрал

преди 2 години

Да насъбереш толкоз по мия на 100 страници,изсмукана от ки рливите пръсти на ко мунделът Ражков и без капка чувство за професионализъм и елементарна отговорност към поста,който заемаш и то временно за 2 месеца и да внесеш тоз *** пред 30 магистрати,наистина ти самият трябва да си голям ***,зависимо го ведо на синджир,което не може да бъде никаква личност,най малкото професор по право и юрист!!Какво ли се чудя,на някакви червени псевдо юристи,завършили пуц с измислени дипломи!!