61

Анонимен

преди 2 години

То и във България съдят без да разбереш и накрая разбираш имало дело без Теб и накрая дължиш някакви пари, но си лишен да покажеш своята истина !

60

666

преди 2 години

Всички *** дивашки лъжи имат край.

59

Кукубинец

преди 2 години

Факт е, че половинката на триждивеличайший Влюбен Сидеров, тя и либофница на екс доведения му син, е родена в Куба, сиреч - кубинка. Питайте Волен зле ли му беше в ресортите на Куба покрай крайбрежието, където нормален кубински дрипльо не може да припари. Куба има две лица, които я оформята като комунистическо-капиталистическа държава. Иначе, автомобилите на гражданите са от времето на Лука Брази и Дон Корлеоне и все още са в движение, защото няма денги за нови.

58

бай Пешо

преди 2 години

а у нас Мун Йо вдига юмрук безнаказано :)

57

полковник Колев

преди 2 години

Браво, само така, срещу продажници и предатели!!!

56

Анонимен

преди 2 години

До 53"Държави от калибъра на Куба, Северна Корея, Русия или Венецуела са били винаги много щастливи в неизмерното си нямане,..." - сега изкоментирай и факта, че ес, трети в света, след Бутан и Северна Корея изобрети свой собствен критерий за щастие.

55

РашкУФФ

преди 2 години

Спокойно ДругарЕ. Скоро и в България ще е така. Дайте сега Дамаджаната. Наздраве!!!

54

Факт

преди 2 години

Режимът на Байдън подкрепя режимите на Кастро,Мадуро и Путин!

53

ЧЕРВЕНОВИРУСА дойде:

преди 2 години

ПРЕДИ 11.09.2001 в ЗАПАДНАТА преса последната четена от мен "исля.офобска" статия пишеше че Има вероятност ислямисти да организират грандиозни атентати в Западна ЕВРОПА!През цялото управление на Буш-мл.2001-2008 му се чудех защо воюва за да бъде прибран целият джакпот от тези войни от Евросъюза!През 2008 всичко се нормализира като Пентагона и Нато дори заобясняваха че са ВОЕННОБЕЗСИЛНИ и трябва да се готвим за Ислям като по-късно Виктория Нюланд изрече ОСмислените думи:"Евросъюза да го ду.а"

52

История

преди 2 години

Какво чудно, където комунистите са властвали, народът добро не е видял. Да осъдят някой по бързата процедура, без адвокат , това само при тях го има. Всъщност потърпевшите може да се радват, че са живи, защото в БГ, направо ги изправяли до стената, и после кой жив, кой разстрелян,ги зарявали в общ гроб . Помнете хора историята си, защото децата и внуците на такива палачи, днес ни управляват.

51

House M.D.

преди 2 години

Никому неизвестен режисьор на никому неизвестен клип.

50

Анонимен

преди 2 години

Мутрите не могат да заспят.Шубе ги от бай Ставри.

49

:)

преди 2 години

Вече взехме власта другари, скоро и тук ще е така. Благодаря на народа че гласува за нас. Левите партии на промяната.

48

Анонимен

преди 2 години

куба е важен фактор, от утре всеки българин да знае кво става там, а тук гешев и борисов и сите престъпници за последните години няма кой ги осъди

47

Анонимен

преди 2 години

болни ли са от делта?

46

Анонимен

преди 2 години

някой намеква, че в бг няма съд ли? че тва го знаят и неродените

45

Асан

преди 2 години

Тиквата да са го дали на прасетата още преди 10 години :)))

44

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Държави от калибъра на Куба, Северна Корея, Русия или Венецуела са били винаги много щастливи в неизмерното си нямане, каляващо характерите на жителите им, които се борят - и ще се борят - до пълната победа на комунизма. Да им пожелаем успех в изгладняването, което чака и българите под Чорапно-Чалгарското управление.

43

Татул

преди 2 години

Чета коментарите и едно недоумявам. При толкова много специалисти-разбирачи, как се сме на това дередже.

42

Гешев зацапа свещите

преди 2 години

Кога ще го уволнявате тоя? Аре че е много нагъл. 150 паравоенни охрана леле мале. Я го сложете под постоянна охрана тоа. Зацапа свещите, днес трепери, пелтечи - ЛОШО МО Е