50

Анонимен

преди 2 години

Всички закони са правени за нарушители,сега ще изкарат,че някой е сложил свинята в багажника и те не знаят...

49

Илюминат

преди 2 години

В Белене има непокътнат канал на мафията, като един от небезизвестните е Бисер Георгиев(ГЪСКАТА). Известен бракониер, военнослужещ със солидни връзки в ИАРА, Гранична Полиция и Поделение 28880.

48

Анонимен

преди 2 години

продължение от 51 А ОСТАНАЛИТЕ ДВАМА? - ОТ КОЙ КЛУБ СА?? Хайде поркуроре главен си не хвърляй каскета, а ги дай на съд.

47

Анонимен

преди 2 години

Димитър Здравков Георгиев - ТИПИЧНА КАТИЛИНКА-КАЛИНКА ИЗДИГАНА ОТ ВЪЛНАТА НА ДЕКОРАЦИЯТА СЛЕД 1989г , ПОДДЪРЖАН В КАРИЕРАТА ОТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, НАПУСНАЛ ПРИ ОРЕШАРСКИ 2014, НАЗНАЧЕН ОТ КЛЪВНЬО РОСКО ПРЕЗ 2015 ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДАНС. ОСВОБОДЕН НА 26.05.2021 С УКАЗ НА ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ. АХ, БИСТРИШКИ ТИГРИ - КАК ЗА ЕДНА НОЩ СТАНАХТЕ БИСТРИШКИ МИШКИ - Георгиев, президентът на ФК и футболист от ФК служител в ДАНС задържани след бракониерство на диво прасе.

46

Анонимен

преди 2 години

НОЩНИЯТ ЛОВ НА ДАНС - ТАКИВА ДАНСАДЖИИ СЪМ ВИЖДАЛ ОЩЕ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ. С ДЖИПОВЕ И ДЖИГИТСКА СТРЕЛА - ДЖИПА КОВЕ, ДЖИГИТА СЛИЗА И СТРЕЛЯ СКОРОСТНО, СЛЕД КОЕТО ДЖИПА ПРОДЪЛЖААВА. НА 1 - 1,5км СБОРЕН ПУНКТ С ХЛАДИЛЕН КАМИОН ЗА УЛОВА. РАЗЛИКАТА Е, ЧЕ СТАВАШЕ ПРЕЗ ДЕНЯ. КАКТО СЕ КАЗВА - НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО, ДЕТО Е ТЕКЛО ПАК ЩЕ ТЕЧЕ.

45

Анонимен

преди 2 години

"Никакви документи" е странна формулировка за пред публика. Дивото прасе към момента не е забранено отбран отстрел. Не зная да има ограничения за това в коя част на денонощието е извършен отстрела. Чувал съм че се иска разрешително от горското, но в групата има служител на службата, и липсата на бележка, е само административно нарушение, а не бракониерство. Отдел о на това, в близост има и ловно стопанство, в което може и платен отстрел да е възможен. Иначе останалото е медийна манипулация.

44

Щирлиц

преди 2 години

Кога България ще бъде почистена от всичките комунистически "служби"!?Нещастна България..

43

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

И Тиквата беше назначил този да следи за спазването на законите в България .Сега разбирате ли , защо всичко герберско трябва да бъде изчегъртано

42

Анонимен

преди 2 години

Какъв пореден чутовен успех на каскетатурата.

41

Анонимен

преди 2 години

Гешев пак се изяви и пусна за липса на доказателства. Значи, 3+ човека са се организирали за бракониерство и са задържани с убито прасе. Това е ОПГ заради броя участници и извършено престъпление. Прекият убиец на прасето и организаторът просто са за идея по-висока присъда, другите са съучастници и при наличните доказателства.

40

Анонимен

преди 2 години

Това значи ли че ние обикновенните хора сьщо можем да бракониерстваме безнаказано

39

Анонимен

преди 2 години

Много долнопробно. Ако съм на мястото на Георгиев ще ви съдя до дупка, че ми разгласяват името. Има презумпция за невиновност и трябва да се спазва. Той вече не е публична личност.

38

Чичо

преди 2 години

Прасето е убито от руснаците.

37

До Анонимен

преди 2 години

Дрогарю престъпността се бори в зародиш, като ги удариш през пръстите за нещо по-дребно, за едро няма и да си помислят. Макар че в случая тея са тежко въоръжени с джипове - напро бригада за поръчкови убийства.

36

Анонимен

преди 2 години

Мдааа, ей така се бори престъпност. След дамаджаните с ракия дойде ред и на мезето. Браво Рашков, виден борец с тежките престъпления 🤣

35

Румен Пликов

преди 2 години

Чиста политическа поръчка на Румен Радев за справяне за неудобни.И как пък не арестуваха Пламен Узунов досега за пликовете, които носи в президенството, а се занимават с измислени истории?

34

Анонимен

преди 2 години

На гладкоцевна, обикновена ловна пушка няма как да сложиш заглушител... тези са били с нарезни ловни карабини и сигурно е имало оптика, за която не се споменава ;)

33

Ефекта Марешки

преди 2 години

Хе-хе, ако тиквата беше на власт нямаше въобще и да си помислят да ги арестуват, но сега нека наградят и повишат служителите които са задържали тези шопаpи.

32

USA

преди 2 години

ПРАСЕТО СЕ Е САМОУБИЛО !

31

бай Стамат

преди 2 години

още в началото на 90-те един познат тогава ми каза: България ще стане като страна от Латинска Америка - група много богати, беден народ, корумпирана държава на всички нива и институции и ако си обикновен човек и нямаш някаква власт си роб. Тогава не му повярвах, но той се оказа пророк - латино-американска държава в ЕС.