19

Анонимен

преди 2 години

ЗДРАВЕЙТЕ О_Л_И_Г_О_Ф_Р_Е_Н_И. О_Л_И_Г_О_Ф_Р_Е_Н_С_Т_В_А_Т_Е ЛИ, О_Л_И_Г_О_Ф_Р_Е_Н_С_Т_В_А_Т_Е ЛИ??!

18

Dinosaurus

преди 2 години

Нещо превратчето на БСП и Чорапа не се получи! "Станете, Герб, да седнем ние - БСП" не стана, въпреки че Мая, Татяна и отровните се писаха пребоядисани нови лица. Реално Герб делят първо място с измислените политици (сценаристи), колкото и да риват червените "демократи". А Чорапа май ще види втори мандат през крив макарон. Всички врътки, обаче, са за сметка на данъкоплатците н стандарта на живот засега още се срива, така че не ликуй, народе, горко ни!!!

17

О,Шипка-радефф

преди 2 години

НУЖНО Е ТИ , И ТАКИВА МОШЕНИЦИ КАТО ТЕБЕ , ДА ИЗ4ЕЗНАТ ОТ ХОРИЗОНТА !!!

16

Анонимен

преди 2 години

Приоритетите на служебното правителство беше да чегърта ГЕРБ и между другото свърши и една важна работа. Успя да повиши цените на тока, парното, водата и всички хранителни стоки. Следващото правителство дано продължи в същия дух.

15

Анонимен

преди 2 години

Каквото каже Грипльо Решетников - това ще бъде, а какво казва аватарчото - ами че то дума по дума е все същото! Преди три месеца не им изнасяше да ИМА кривителство, за да могат *** -службашите му да ЧЕГЪРТАТ де-що им падне в полезрението - и кривителство НЯМАШЕ. Сега се сетиха, че трябва як грим и още циркови номера на ужким не-***-кривителство, за да не се "накърни" грипльовата "реПУТАция" за Резилдентските "избори". Чака-рака, да живеят всички БКП-та по всички земни кълбета!

14

Анонимен

преди 2 години

И да има и да нема се ми е тая !

13

бандити

преди 2 години

зеления чорап доведе държавата пред фалит. нито една икономическа мярка, план за развитие, нищо, нула. Само крадене влачене и слагане на техни хора и роднини на постовете.

12

Трябва

преди 2 години

Добре да запомним цялото правителство во главе с Радев, и като му дойде времето да ги вкараме в кауша тези ***.И....Не трябва да има прошка

11

Нещастник

преди 2 години

Накраде ли сде зелен чорап !И сега "след мен ако ще и потоп"

10

Анонимен

преди 2 години

Аз го мислех за обикновен шапкар, (дето тухла върху тухла не е сложил през живота си), а той от приоритетни правителства (с отговорност) разбира и знае!

9

До 9

преди 2 години

Хаха тиквата тиквата и избрахте Славуца големите гении.

8

1

преди 2 години

До Калеко Алеко,ти за машините на мадуро не се коси,подпирай мадурите на тиквата,и толкова.

7

Калеко Алеко

преди 2 години

Хайдее генералите от хунтата на радеФ, затвърдили властта си с помощта на машините на Мадуро пак ръсят бисери написани им на листчета от преЦедентските съветници - бивши кадри на ДС ... Държавата ни заприлича на Казарма управлявана от рашкоФци, а янеФците и радеФците пак са строили аскера на балаЛАтума за развод преди караула ... !!!

6

Анонимен

преди 2 години

Главния преуритет е връщането на г-н Божков в България. Че от както го няма настъпи пълен хаос в България

5

Аман, стига за днес

преди 2 години

Аман днес от клишета. Нали видяхме. Клоуна пусна записа ден след изборите с хора, обременени и били в тежки схеми и останалите се разсърдиха, че техните хора ги няма. Диалогът, сега е пзаррлък кой какво ще получи за да участва. Народът ни не пасе трева. Макар че, от комунизма ни е останала една наивност и чистосърдечност, че търсим чисти и неопетнени хора, които да ни оправят за ползу роду. А политиката е най-бързият начин да забогатееш и никой не влиза в нея за народната любов.

4

и те така

преди 2 години

приоритета е вие еднодневките на фигуранта да изчезнете от парламента .

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя народ съвсем е изкуфял, да избере Младотурците да го управляват. Дедите ви са водили битки, войни за българско име и за Христова вяра, а вие се поробихте на Чалгата.

2

Анонимен

преди 2 години

Янев, имаш ши още чувството, че някой те подслушва?

1

Анонимен

преди 2 години

Оставка, съд и затвор за всички фесове от ИТН! Днес лъсна истината - ИТН са в комбина с ***, Изпразни се Бг и ДПС! Гласуваш за славуцата трифонов, получаваш Ахмед Доган! Честито на всички чалгарим коити гласуваха за чака - рака месията и учиндооска кончита вуртс, слугувала на мутрите от ВИС-2 и Таки!