40

Леле мале

преди 2 години

С това управление държавата ще последва съдбата на изтребителя в Черно море! До 3 месеца!

39

Е хе

преди 2 години

А бе ще станем портиери в имотите на Рашков! Поне за 19 портиира и 25 слугинчета работа ще има. А че то всички *** станаха най- имотни капиталисти! И продължават в същия дух!!!

38

Ццццц

преди 2 години

Споко! ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО!

37

Я, па Я

преди 2 години

Един професор Иво Христов беше казал, че българския народ се състой от 80% ***. Не е бил прав, повече са, поне 99%. Само българин е способен 5 пъти да настъпи една мотика, тя да го удря по главата и той да продължава да го прави и да не я премести. Та те така, 5 пъти настъпваме една и съща мотика (същите хора, по същия начин, същия номер) и пак им се вързахме. Чак не е за вярване. Жалко, че не съм писател, от това става невероятен шедьовър, трагикомедия.

36

ПРАВИЛНО !

преди 2 години

До Главния чалга... Ще ви оправи , всичките полиитчески назначения от ГЕРБ , вън !

35

Даа!

преди 2 години

Крайно време беше да излязат от СИВАТА ИКОНОМИКА , СТИГА КРИЕНЕ !

34

Асан

преди 2 години

Урсула даде 15 милиарда на Тиквата за ковид - по 3000 евро на калпак :)))

33

Николай В

преди 2 години

Откакто военната хунта дойде на власт само лоши новини за обикновените хора. А крадците и мошенниците като Бобокови, Баневи, Черепа Цецо Мустака ще бъдат освободени и дори наградени заради страданията им. Отврат!

32

Главния чалгар

преди 2 години

Ще ви оправя за 799дни

31

Анонимен

преди 2 години

Всичките избирате на чалгаря ще скимтят скоро. Заслужавате си мизерията.

30

Анонимен

преди 2 години

ОПА ДЕМОКРАЦИЯТА НЕЩО НЕ РАБОТИ

29

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Ръкопляскайте на Радев, защото много скоро ще изръкопляскате и броите стотинките из джобовете, за което Чорапа ще ви чучуниже, че виновните са ГЕРБ, Баце, Тодор Живков, Вълко Червенков и Антон Югов. Повярвайте Му! Те са виновните! :)

28

Анонимен

преди 2 години

Кой управлява в момента? Има ли изненадани?

27

Боко

преди 2 години

Без мен ...я няма радостта ...я няма любовта ...щом не сте зад мен всяка нощ и дееен

26

Бъдещето

преди 2 години

Сега ,освен безработицата, ще се прибави скъп ток и топло, яки цени на всички хранителни продукти, инфлация ( никой не знае дали няма да е като 1997 г.) и есента или зимата ще започнем да се греем от самозапалилите се гладни и безработни. Е, поне ще ни греят с телата си !

25

Анонимен

преди 2 години

Медиците ореваха света, че имат малко повече работа на тях парите си им вървят и без работа. Докато в частния бизнес, хората изнемогват от мерките и се молят за работа за да не фалират.

24

Чорбаджия

преди 2 години

И 500 лева са много на българина. Работата му е през пръсти, мързи го, ефективността му е 10% от европейската. Радвайте се, че не сте на улицата, а не да плюете работодателите. Пък и парите ви стигат, на улицата само дебели лоени топки.

23

Анонимен

преди 2 години

успехите на радев и това е само началото на пълната катастрофа

22

Факт

преди 2 години

Честито, чалгари ,космонавти и мЪдурковци ! Веднага започна стръмния път надолу ! Вече всички се пързалят стремглаво към пропастта , а горепосочените ръкопляскат! Ще ръкопляскат докато им припари на *** ,пързаляйки се надолу ! Пак честито! Така сме паднали и под турско робство - пързаляйки се надолу !

21

Кандидат кредитни

преди 2 години

милионери искат да бутнат Валутния борд.Те тогава ще усетите по джоба си КРИЗА!