20

Анонимен

преди 2 години

Тиквуните пращат пари в чалголенд но чалгаджиите са велики и си мислят че всички са длъжни да им пращат пари в мутренското подобие на държава

19

Анонимен

преди 2 години

редно е каквото си изкарат в чужбина да си го харчат там щом българите са си умници и пари отвън не им трябвали.Омръзна ми да чета че някой си не бил получил лично пари значи няма значение, или че хранели пенсионерите- абе другарю, пенсията е изработена, т.е. ти докато работиш храниш друг, после те теб и такъв е принципа на пенсията, вземете се ограмотете да въ в неграмотниците прости, та ***. Щото хората с пълен стаж са окрадени и това няма да ви се размине, ще връщате всичко заграбено от родителите ни.

18

Анонимен

преди 2 години

Това са 5 борисови чекмеджета.

17

Анонимен

преди 2 години

От тия българи дали има някой в Масква .... Или всички са на запад и в Америка ... Що никой не ходи на работа в Русия .... А уж толкова хубаво било там ... казва Путин , направо било рай ... Путински рай

16

Аз нищо

преди 2 години

не съм получил

15

Анонимен

преди 2 години

Седем пъти намалели парите, пък брокерите повишение на имотите сънуват. Кой успее да продаде преди следващото затваряне, ще е късметлия май!

14

Анонимен

преди 2 години

Смятат ли се парите само от виша класа проституция или и от тези по европейските мегистрали?

13

Ама че си прост Саше

преди 2 години

Нали това казват че са многократно занижени изпратените пари я сметни по данните от 2019 година. Пък и едно е да въртиш пари които така или иначе са в България и друго е когато са внесени дори да ги изписват и изяждат те пак помагат на икомиката(по добре да си плащат от колкото на версия Саше)

12

Анонимен

преди 2 години

Емигрантите не могат си платят масрафа за изборите.

11

Анонимен

преди 2 години

За мен лично като пратия 300-500 долара на месец са нищо Но наще им се кефат и се радват многоВъв българия са пари

10

До по-долния

преди 2 години

А родителите на мигрантите получават пенсиите и осигуровките си от данъците на останалите в България. Партидите на ВСИЧКИ са занулени. Обаче не на ВСИЧКИ децата им плащат данъци.

9

Сашо

преди 2 години

При около 2 млн. българи в чужбина 16 млн. са следно по 8 евро на човек.....2 млн. души в чужбина генерират 3,9% от БВП....в България 1,5 млн. работещи в частния сектор генерират останалите 96,1%.Та айде да спрете с това как българите в чужбина ни спасявали икономиката....пълни глупости.Помагат на близките си тук, които за съжаление повечето пъти им изпукват парите тук по кръчми и морета и стоят безработни постоянно...

8

Анонимен

преди 2 години

Въх,няма да стигнат за нови избори.

7

Анонимен

преди 2 години

А колко изхарчихме за тях по лечения? По блага от неотказали се от гражданство? По дондуркане на тоя и оня, които са зарязали? Еееееми....

6

Да

преди 2 години

До Анонимен 1И аз не съм получил нищо. Дохода ми е същия, като през април. Мисля, кой и на кого изпраща пари си е личен избор и не ме касае! Това, че някой изпраща пари на други другия ги изяжда и изкарва отзад, не означава, че ги вкарва в икономиката на страната!

5

Анонимен

преди 2 години

ДАНО след "управлението" на жалкия фигурант остане поне един българин по тази територия!!!

4

Payak

преди 2 години

Кризата бавно и полека настъпва. Много хора ще разберат къде *** гладните.

3

Патриот офицер

преди 2 години

Е, и кажете , че при герб чуждестранните ИНВЕСТИЦИИ били малко ! Ето защо НИЕ - ПЕНСИОНЕРИТЕ ОЦЕЛЯВАМЕ ???

2

Интересно

преди 2 години

А да не би проблема да не е в изпращачите, а в получателите? Възможно ли е голяма част от получателите (т.е. самотно живеещи възрастни хора по селца и градчета в България) вече да ги няма?

1

Анонимен

преди 2 години

Може... ама аз не съм получил нищо.