13

Мери

преди 2 години

Жалко за хората. Явно не се усещат, че Шефа ги предупреждава нежно . Ако са умни, ще разберат за какво са предупрежденията.

12

Рикиджия Северозапад

преди 2 години

Тези приели белега на звяра, именно на тях Бог няма да има милост

11

Анонимен

преди 2 години

До 7Хората там теглят заеми... а Лиеж вероятно е по-беден от Лозенец.

10

МАЦА

преди 2 години

Автора на статията да не си ги измисля. Тука е Белгия. Цивилизована и бяла държава. Вече няма и помен от наводнението. Потопите са ежедневие само в България. В буквален и в преносен смисъл. Хахаха

9

Анонимен

преди 2 години

Като разчистят и построят наново да вържат байряците на леворезбовите за да може Бог да види къде пак да бута. Доколкото си спомням в цяла европа имаше гей паради чак байряците им се вееха по катедралите. Да ама Бог не иска гей байряци. Бог иска нормални хора които да живеят според законите му. Докато не за живеят спорез Божиите закони много ще има да реват.

8

House M.D.

преди 2 години

И какво ни интересува това нас, нормалните хора?

7

House M.D.

преди 2 години

И какво ни интересува това нас, нормалните 6?

6

Били Спасителя

преди 2 години

Е то няма смисъл да ги строят наново. Нали намаляваме населението. По-добре да се сместят в наличните жилища, а на мястото на тези квартали да засадят дървета.

5

Анонимен

преди 2 години

ами богати са, ще строят цели квартали наново, а тук, като потъне някое село, само репортажи от там, а хората се оправят сами!

4

aa

преди 2 години

с маски ли ще почистят опасните сгради или без маски. Само на ваксинирани ли ще изплащат застраховки или да. и земете па научете значението на думите бе алооо, какво ще почствате и какво ще разчиствате.от новото неграмотно поколение джърналисти ли сте.

3

Анонимен

преди 2 години

Бог бави но не забравя. Даде им възможност да се поправят да спрът с извращенията. Бог не иска гей паради не иска *** не иска трети пол. Бог е създал Мъж и Жена. Този Мъж и тази Жена трябва да създадат семейство. Жената да роди деца и двамата да ги отгледат и възпитат. Докато не направят това което Бог е пожелала много ще патят. Това което им се случи е само предупреждение. Следват още по тежки изпитания. Цели градове ще изчезнат заедно с населението. Тепърва започва наказанието Божие.

2

ДДРОнег

преди 2 години

Страшно е било в Западна Европа, чак не мога да повярвам !!!

1

Анонимен

преди 2 години

До 111Тъп си и си злобен, да не идва такава стихия и при нас