30

маджо

преди 2 години

... Убиеца в ЗАТВОРА , ЗАЕДНО С ШЕФА СИ - РАШКОВ...

29

бляд

преди 2 години

До Анонимен 30 ... ... При условие , че други две коли са спрели на пешеходната пътека , за да преминат децата , ти трябва да си абсолютен *** за да не спреш ...Точно това е направил милиционер - убиец ...

28

Анонимен

преди 2 години

а не ги ли бутат самите родители под колита за да изврънкат пари

27

Обстоятелства

преди 2 години

Заради спрелите коли полицаят не е видял децата, защото са ниски и колите ги закриват. Ако имаше възрастен с тях, щеше да го види.

26

Истината

преди 2 години

И в България деца до 12 г. трябва да са с родител или друг възрастен, но законите у нас не важат за един определен етнос

25

Истината

преди 2 години

Безпризорно ромче загуби живота си заради безотговорни родители, само седмица по-рано се случи същото с друго ромче оставено без родителски контрол.

24

Saki

преди 2 години

Нищо не се казва за алкохолна проба . За да предприемеш,такава дръзка и абсурдна маневра, би трябвало да си неадекватен под въздействието на упойващи вещества. Ще го прикрият ли колегите му?

23

Да не спорим

преди 2 години

За цялото протежение на пътя през Братаница има маркирани и означени 4 /четири/ пешеходни пътеки . . . . .Можеше да изчака децата ,все пак !!!!!

22

DAWEDA

преди 2 години

ПЪРВО НЯКОЛКО КОЛИ СПИРАТ НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА ДА НАПРАВЯТ ПЪТ НА ДЕЦАТА, В ТОВА ВРЕМЕ ЧЕНГЕТО НЕ МУ СЕ ЧАКА И ИЗПРЕВАРВА КОЛИТЕ ПРЕД НЕГО И УДРЯ ДЕТЕТО НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА! ОТХВЪРЧАЛО Е НА 30 МЕТРА!!!!

21

Анонимен

преди 2 години

Задължително да се пратят 2 проби от шофьора в Германия! Едната за алкохол, другата ДНК, доказваща, че първата е негова. Полицаите по селата са най-големите мошеници и мафиоти.

20

баико

преди 2 години

тоя пат ра6ков се справя сас вси4ките престапници които боико лансира6е и поплесква6е по врата да го за6тит.и гледа да оправи вси4ко изоставено от калинките му.

19

Анонимен

преди 2 години

Дано да гори в ада този полицай.До края на живота си да няма и миг спокойствие и да сполети нещастие неговото семейство.

18

Анонимен

преди 2 години

Тест за алкохол? Или щом не казват значи да?

17

Анонимен

преди 2 години

Детето си е дете, в случая е загинало, така че е много странно какви хора сте ако проявявате повече симпатия към шофьора. Има си ограничение в града от 50км/ч, при 50км/ч трябва наистина много лош късмет, за да се получи смъртен случай. Полицаят най-вероятно изобщо не е погледнал имали желаещи да пресекат, щото те по принцип в МВР и НСО са безсмъртни. Детето може да е било само, може да се е отскубнало от родителите, всичко може да стане. Това не значи, че трябва да го сгазят.

16

Анонимен

преди 2 години

До КазуарТук е 12, ама *** го обясни на Айше. От 3 годишни са сами на улицата и после олееее.

15

ИВО

преди 2 години

Рашков подаде ли вече оставка?

14

Казуар

преди 2 години

До АнонименВ САЩ деца до 14 години не трябва да се оставят сами според закона.

13

Анонимен

преди 2 години

Не сме били там, не знаем какво точно е станало, но този със сигурност е карал с превишена скорост. Ако караше бавно, детето щеше да се отърве със счупен крак, примерно. А това, че е ченге прави нещата още по-гадни. Как да очакват хората да спазват закона, като самите те го погазват ежедневно?!

12

Обикновен човек

преди 2 години

То че може да се случи на всеки, е така. Но има едни, които никога не са виновни за нищо, освен това са с много крехки чувства понякога.

11

Анонимен

преди 2 години

"Абе вярно, че е лято, т.е. децата са ваканция, а родителите - не, но защо детето е било само ?!Или полицаят е виновен, но и родителите и те, или е нещо друго, надявам се списвачите на новини да ни осведомят по-късно за подробности !" Хе хе хе, и защо да не е там детето, на пешеходна пътека? След 8 г. децата могат да излизат дори и сами