21

Анонимен

преди 2 години

Аве някой от коментиращте чете ли статията изобщо или гледа само сензационното кърваво заглавие? Все едно е 100% сигурно, че я е прегазил нарочно и даже я е гонил по улиците да я прегази!А в статията пише само, че и е минал през крака. Дали не е щото тя е стояла на врата да крещи и удря а човека се е опитал да тръгне за да не се разправя и тя в нервите си не се е дръпнала? Възможно ли е или е по-вероятно да е *** и да я гонил да я гази?

20

Анонимен

преди 2 години

Да ви имам заглавието.... "ПРЕГАЗИЛ" *** журналистиката некадърна... превърнали сте се в тикви всички...

19

жалко

преди 2 години

За човека. Змията го е побъркала с двуострия си език. Гаранция!Обаче не е лесно да намериш разбрана жена. Те се преструват много умело.

18

Анонимен

преди 2 години

Не бързайте да обвинявате човека!Всяка жена,ама всяка жена е способна за нула време да извади от равновесие всеки мъж.Това им е вградено генетично,просто са невероятни.Не твърдя,че този случай е такъв,но винаги имайте едно на ум.

17

Анонимен

преди 2 години

Не само с мерцедес и с голф става

16

Анонимен

преди 2 години

Бял мерцедес ме преследва в живота..

15

БГ

преди 2 години

Социотат, ще го успокоят ония в загвора, няма страшно!

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3Третия, хората отдавна са измислили разнода! Като чак толкова не понасяш съпруг/а, разведи се! Ома има пещерни хора, то все трябва да се разправя, да удря, да прегази човек! Ще се успокои в затвора, и Мерцедеса ще му вземе жената, дато само не се върже на сълзи и сополи....

13

Анонимен

преди 2 години

Като знам жена ми как ме нервира с постоянното си агресивно мрънкане и кривото настроение ... Единствено това, че е 45 кила с мокри *** я спасява да не я изтърскам като мокро пране да се осъзнае. *** така е, когато се жених-спах и гледах красотата и, сега работата е: "Този рай води в ада"

12

До Анонимен 4

преди 2 години

Пиян, дрогиран, психясал - за затвора е! Сега ще има три реда сополи и пет реда сълзи, колко много съжалява, как ня го изнервила, пък свякоп й го погледнал накриво... Гад!

11

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден има поне един убит в България,това е все едно в САЩ да убиват по 50 човека всеки ден.А ние твърдим, че у нас е по-сигурно.Те са 350 милиона ,а ние под 7 милона жители.

10

Анонимен

преди 2 години

НЯМА НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ ЗА ТОВА ДА ПРЕГАЗИШ КРАКАТА НА СЪПРУГАТА СИ!!!ОСВЕН, ТЕЖКА ШИЗОФРЕНИЯ ИЛИ ПЪК МЪЖЪТ Е ПРОСТО СОЦИОПАТ И ПСИХОПАТ!!!ДАНО ГО ЗАТВОРЯТ ЗА ПО-ДЪЛГО, да мисли там при бай Ставри и дано се поправи...

9

Анонимен

преди 2 години

Нв му е било лесно на човека да се реши на толкова крайна стъпка

8

До 6

преди 2 години

Съгласна съм за жените. А знаеш ли за какво му е пилила? Има проклети жени, има и мъже, които палят от четвърт.Особено ако бърза за кръчмата и му кажеш преди това да оправи крана на чешмата, примерно.

7

По публикацията

преди 2 години

яко трие Ерол. Вместо да си прегледа няколкото реда, по които е "работил".

6

Анонимен

преди 2 години

Народа изчатка тотално. Тая сигурно се правила на всеразбираща, пилила му на главата, пилила и накрая тоя изчаткал бате и решил да я гази. Сметни до колко тряа те изкара извън нерви неква вмирисана, че да тръгнеш да я газиш с колата. Народа изчатка тотално брат. И сичко става паприкаш....

5

Веселнъ 7112136860

преди 2 години

Така наречените турци не са никакви турци, а евреи и между тях еничари. Има и многопотомци на изнасилени от евреи българки ,възпитани да мразят майките си и технитепо произход сънародници. Тези ***,коитоса турците са всъщност така определящите се за цiraни роми. Този мъж, който е убил жена българка е точоот тозипроизход,който описах. Никога не забравяйте, че рома СоломонПаси е точно турко-евреин. Въоръжавайтесе и всички етнически българипо квартали трябва да са в постоянна връзла.

4

Анонимен

преди 2 години

Нормален човек не би го направил това. Може да е бил пиян или дрогиран или е изперкал психически. За психиатър е.

3

Анонимен

преди 2 години

Тази сигурно е толкова устата че му е вдигнала кръвното до небето. Имах една такава приятелка която ми вдигаше кръвното. Добре че си показа рогите преди да съм я взел за жена иначе и аз сигурно щях да я прегазя. Когато тръгнете да се жените за някоя не бързайте. По ходете година две три за да разберете що за характер има и я изпитайте в най различни ситуации. Защото и вие ще трябва да я прегазвате ако се ожените за нея. Женитбата е като да бръкнеш в торба със змии и дано не хванете усойница.

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен1 От ваксината ще да е...