59

Анонимен

преди 2 години

В момента се наблюдава плашене на гарги, пък който се върже. Няма как да се наложи масова ваксинация, преди да се промени цялото законодателство, включително Конституцията. Ако точно тези, които са избрани да спазват правилата решат да ги погазят на народа ще му трябва точно трохичка да ги прегази всичките продажници. Народа ви търпя да ни крадете парите, но когато се отнася до здравето и здравето на децата ни нещата стоят по друг начин.

58

славянин

преди 2 години

В масово набоден израел ежедневен ръст на заразените - 1,4 % от тестваните са позитивни, в масово ненабодена България без ръст на заразените и 0,6 % позитивни! Ваксините работят!

57

славянин

преди 2 години

Излизането от ''пандемията'' е много просто - започваме да ви провисваме по стълбовете и ''пандемията'' за нула време приключва!

56

Анонимен

преди 2 години

Масова ваксинация която да си я направи министърът отзад под кръста.

55

славянин

преди 2 години

Единственото, което ще постигнат с истерията за масовото бодене е че ще запалят пожар, който няма да могат да угасят! Налагането на задължение да си инжектираш субстанция, която може да предизвика тромбози, миокардити, автоимунният нервно-паралитичен ''синдром на Гилен-Баре'' и смърт е принуждаване към самоувреждане, самоосакатяване и самоубийство, а това е престъпление според Наказателния Кодекс!

54

Анонимен

преди 2 години

Някой нещо да каже ,че конспиратори говориха глупости миналата година.Конспиративните теории само теории ли са или план ,който се случва точка по точка разработен от юдомасоните ?Лошото е ,че хората имат къса памет ,помнят като кокошките ден до пладне.

53

Анонимен

преди 2 години

Защо да се ваксинирам като имам доста антитела? Защо не се признава за преболедували с доживотен имунитет хората с антитела?

52

Анонимен

преди 2 години

аз се ваксинирах първа доза и всичко което усетих беше бодването и лека болка в рамото. дано при втората да мине гладко. по добре се ваксинирайте, отнема 20 минути, вместо да кибичите в къши есента

51

+++

преди 2 години

Защо никой не говори за преболедувалите.Само ваксинираните имат право да пътуват,да не носят маски и др.един вид богове.А преболедувалите какво.Имунитета е еднакъв,та да не говолрим че,при преболедувалите е по силен.Това е мнение на вирусолози и инфекционисти.

50

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва да се ваксинираме, като вече има перорално лекарство срещу ковид 19 разработено от Pfaizer.

49

Анонимен

преди 2 години

Непораснало момченце., ще пропагандираш дискриминация на 90% от населението. Как не те е срам? Масовата ваксинация може да я забравиш.Както и да кажеш на господарите си, дето са те купили за жълти стотинки, че си никой и твоето мнение няма значение за никого. Също, напусни страната ни и като не харесваш нормални хора, отиди в концлагерите на господарите си да им целуваш копитцата...

48

Стар набор

преди 2 години

Който го е страх от Короната нека да се ваксинира, но моето тяло принадлежи на мен и АЗ решавам дали ще допусна някой да ми налива коктейли в него ! След като ваксинираните са били защитени, няма какво да се страхуват от нас, неваксинираните.

47

Анонимен

преди 2 години

В дир бг пише че са измислили и лекарство за ковид дето реже чуждо рнк от организма. В този ред ваксинираните явно ще са първите тестери.

46

Мулга

преди 2 години

До антивасъри:И да ги въведат ваксаните ще бъдете една малка част. Щели да ме карат да се ваксинирам. Хахаха

45

Мулга

преди 2 години

Ко ми са праят на луди? Много добре знаят, че голяма част от населението е изкарало ковид, а преболедивалия има в пъти по голям имунитет от ваксания.

44

Криза в науката

преди 2 години

Вече е доказано, че spike protein-а във ваксините превръща тялото на ваксинираните постепенно във огнище на тромбози, за сега данните от анализите посочват 62% от ваксинираните в САЩ. След известно време тези тромбози ще си кажат думата, може и години да минат при някои хора.

43

Мулга

преди 2 години

Наврете си ваксите да не казвам къде

42

Стар набор

преди 2 години

Конституционните права и свободи са еднакви за ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ и не подлежат на условни ограничения ! Разделянето на ваксинирани и неваксинирани само ще задълбочи кризата - може би точно това е желано от някои кръгове.

41

Анонимен

преди 2 години

До 48 - За 33 беше, да

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 Споко, хора, така се получава като изтрият коментари и номерата се разместят. Очевидно 36 е било за 33. Като почетеш повече в този форум и свикваш да търсиш по смисъл някъде в по-предните коментари на кого е отговорено. Кофти са го направили, ама това е.