18

Анонимен

преди 2 години

Така оросяват, че на пътя сякаш на някой му се е спукал картера, някаква ивичка по средата на пътя. Аз мислех че нещо се е повредило камиончето и тече

17

Анонимен

преди 2 години

По времето на Бай Тошо улиците бяха чисти и се миеха всеки ден.Имаше радостно детство игри щастие усмивки жива музика култура.Сега няма.Ако човекът като индивид ,направи променя в себе си,и светът ще се промени около него.Човекът е проблема,а не държавата.Човекът- е държавата!Населението е просто невизпитано некултурно и се цели това защото така се управляват лесно.Спрете да си хвърляте *** по пътя.Чистете душата си мислите си двора си.Имайте хубави мисли и постъпки. НАПРАВЕТЕ ПРОМЯНАТ

16

Анонимен

преди 2 години

По времето на Бай Тошо ,улиците бяха чисти и се миеха всеки ден. 93 г., бяхме Българи Юнаци и викахме от щастие по улиците ,имахме футбол.Не бяхме богати,но бяхме вътрешно богати, щастливи ,радостни, имаше истински ресторанти с жива музика.Сега всичко тъне в боклyци по земята, горката тя, не може да диша от мръсотията човешка през терасите летят боклyци ,храчат по улиците, няма футбол,но има интернет и коронавирус и ваксини и сзо и сатаните са щастливи.Вие-Не! ......

15

Анонимен

преди 2 години

Тодор Живков - президен на република България. Хубавото време 80 и 90 те години .Хубавото време.Зодия дева. Тогава колкото и да не харесвам комунистите които съсипаха държава.Улиците бяха чисти миеха се всеки ден. А ние бяхме щастливи деца. Сега деца няма. Тези които са не са щастливи защото са командвани от телефони.Айнщайн е казал.Ще дойде време когато машината ще управлява човека. Опитите да отдалечат човека от Бог неговото вътрешно Аз,се прави упорито с умишлени вируси 5 g мрежи чипиране

14

Анонимен

преди 2 години

"Едно време при бай Тошо по 5 пъти миеха улиците до обяд и по 10 следобяд." Вярно е. Помня, че като тръгна сутринта от Кюстендил до Самоков да търся тоалетна хартия, улиците още бяха мокри, като се прибера.

13

ПроСоТо

преди 2 години

едно малко уточнение /не знам дали е необходимо../..::На пръв поглед дали миене на улиците,дали фонтани,е"все едно"..Ама не е!..Съвършено различни неща са!..:-Водата,излята на нагорещения асфалт се превръща в ПАРА,а около фонтаните,дори и да има ПРЪСКИ,те са от вода,НЕ от пара!..Освен това самия фонтан охлажда въздуха около него....Но,какво можеш да краднеш от един фонтан?../не че майсторите на далаверите не могат и от там да краднат,де/..Просто ...ГЛУПАВА "столица"!

12

Анонимен

преди 2 години

Едно време при бай Тошо по 5 пъти миеха улиците до обяд и по 10 следобяд.

11

Анонимен

преди 2 години

До OMG къде се залесява? На асфалта ли? Ти колко дървета си залесил?

10

OMG_Lucker

преди 2 години

Не се оросява, а се залесява!!! Има ли дървета- винаги е доооооста по- хладно и приятно. Да не говорим, че е по- красиво, чисто, свежо.

9

ПроСоТо

преди 2 години

мда,колегата долу ме е предварил:..-Миенето на улиците В ЖЕГАТА никак не постига търсения ефект!..Защото наистина се вдига такава мараня,че става нетърпимо...Както знаете,сухия въздух,дори и горещ,не създава такива тежки усещания ,като влажния..Аз бих предпочел да се моткам около некой фонтан,ама къде ти такова удоволствие в мръсната,прашна и ГЛУПАВА "столица"?!

8

А

преди 2 години

В селата кога ще оросяват улиците и безплатна вода? София не е само българия.елате в селата на община Тервел, храсти по улиците,който трябва да ги поддържа общината, къщите на хората не се виждат.улиците са чакъл.но не се вижда път ли е гора ли е.община Тервел,да си влезе в ролята и има самотни жени и мъже, който са застрашени от рекети и т.н.спи община Тервел и общинските съветници.ама парите си ги вземат всеки месец.хрантутниците на община.няма да се оправи това.

7

Анонимен

преди 2 години

В София улиците не се мият. Виждал съм веднъж да се мие булеварда, на който живея от 10 години и това беше по време на първия локдаун.

6

българин

преди 2 години

МИЕНЕ ,а не - оросяване !

5

Чиновник

преди 2 години

До АнонименНе решаваш ти кога се мият улиците. Като всяка работа и тази работа се прави в работно време. т.е. през деня.

4

Анонимен

преди 2 години

У катар като немат вода с какво поливат асфалта

3

Анонимен

преди 2 години

От жегата тези мокри улици като започнат да се изпаряват, ставо по-гадно!

2

Анонимен

преди 2 години

Да бе сутринта в час пик хората закъсняват за работа,а тия затворили да мият в центъра.Улици се мият нощно време когато няма движение,ама те за да се покажат,все едно чудо се случва!!!!

1

да знаете

преди 2 години

Оросява се трева, не асфалт и бетон!