12

Анонимен

преди 2 години

Чудя се Дон Турето дето разруши част от вълнолома в Хавана дали са го ремонтирали?

11

До 13

преди 2 години

Абе, ***, я отиди в Куба и виж как живеят там хората..след 60г невероятен комунизъм...и тогава пиши глупости по форумите.Нямат елемвнтарни продукти от първа необходимост, нямат стъкла на прозорците си..а ти ще ми гояориш, кой искал да ги превземе.

10

Анонимен

преди 2 години

И по-добре. ФАЩ искат да превземат пак острова. Ясни сте ни, американски глобалисти.

9

1

преди 2 години

До Анонимен 10 Има и някои други дребни разлики: като например, че ковид паспорт се дава за ваксинация, а пък ваксинацията се прави за да пазиш другите. В комунизма пазиш другите, но само ако партията реши. Ако не реши научаваш за Чернобил след седмици и маршируваш под радиокативен въжд на Първи Май :)))) и ядеш радиоактивна зеленийка :))))). А, и забравих, че в демокрацията в магазина всъчщност има нещо. Даже много неща. В Куба рафтовете са празни. За порция пилешко се чака на опашка. :)))

8

хилядник

преди 2 години

В цялата страна да са били под 5000 хиляди общо оротестиращите от 11 милиона някак намирисва на Цветнистанска работа....особено след иТеглянето от Афганистан и хоп Венецуела и Куба пламнаха ...хмммм Не съм конспиратор ама правейки аналогия и анализ на минали събития все достигам до този извод.

7

Гост

преди 2 години

Братя кумунисти да съберем някои други тон вазелин за братята кумунисти от Куба че ще им трябва или ще ги оправят с крем кураж ха ха ха

6

Анонимен

преди 2 години

Ким Чен Ун се притеснил като разбрал че в Куба искат край на комунизма и си сипал още от пушената сьомга.

5

Анонимен

преди 2 години

Някои призовавали за край на комунизма....Е как така, още малко остана до победата, дръжте се братя, стискайте зъби, Путин, Лукашенко и Ким Чен са с вас.

4

Тва розовото ..

преди 2 години

.. на снимката от кой век е? Тва зад него знам, че е от 80те, макар че е някаква мега рядкост в Куба. А това зад него в далечината го знам само по силуета отпред: що мъки съм имал с моя. Тва най-отпред ме интересува. :))))

3

Анонимен

преди 2 години

Кво протести бе? Всички кубинци на тръстиката.

2

Анонимен

преди 2 години

Ехааааа. В Куба не са доволни от това, че лекар офталмолог получава 12 долара месечна заплата ли? Е, как така?

1

Анонимен

преди 2 години

Хиляди също протестират в подкрепа на правителството. Досега съм видял няколко клипчета с по 100-на човека, които се мъчат да провокират полицията да ги стреля, докато огладнели журналисти от водещи западни медии чакат като лешояди да щракнат момента....