18

Анонимен

преди 2 години

Файзер имат 40000 нови вариации в лабораторията си! Важното е офцете да са ваксат!

17

Анонимен

преди 2 години

Грипът или вируса преди 100 год. нападнал ги тогава в тази част на света и известен,като испански грип 1918 год. е бил предварително инжектиран на американски войници при изпращане им на война,ПСВ в Европа,като от тез войници се разпространил грипа по другите поделения при контакт,при провеждане на битки,стълкновения с другите войници,че предаван и на местното население от контакт с широко разпространение по съседни поселения от населения и тъй е възникнала вълната до висока степен,подобно сега.

16

Пациент

преди 2 години

В Каталиня може и да има много заразени,но в Бакся няма нито един.Причината е че в Баскя всички бискайци са с 0-ва Отрицателна кръвна група. Световната здравна Организация трябва да ги санкционира незабавно.Това е ******ъм.

15

Галин Костов

преди 2 години

Ние пък още си чакаме четвъртата.

14

No Coment

преди 2 години

Ковид си отиде в историята вече.Всеки един нов вирус само ще потвърди световните конспирации.Всички медици знаят,че един опасен и смъртоносен вирус се е израждал в по-слаби щамове.само този последният му предричат да се *** в по-смъртоносни щамове.ИНТЕРЕСНО ДРУГАРИ. До сега световната медицина не се е сблъсквала с подобен случай.Но специално за този вирус,всички са сигурни че ще се *** в по-смъртоносни щамове.Не в един щам,а в ЩАМОВЕ.Така казва Световната Здравна Организацоя поне.

13

Анонимен

преди 2 години

Целта отдавна е ясна - въвеждане на задължителна ваксинация. Вчера слушах по новините за Франция - там, ако не си ваксиниран, не можеш да отидеш дори на ресторант. Смятайте за какво иде реч. Просто в един момент ще ни задължат, но аз се чудя защо хората седят като о фце и не реагират на ограничаването на правата им.

12

айде

преди 2 години

Дайте нещо по-стряскащо. След като колегите ви показаха момата, която трудно диша, не можете да ме притесните. А и Слави ще праща северомакедонци в космоса...

11

Ник

преди 2 години

Поредният опит за сплашване на най-младите от стадото да ги подкарат под строй към ваксинариумите. А после, ако се окаже например, че няма да могат да оставят поколение след себе си поради преждевременна смърт или протеиново скопяване, никой няма да е отговорен за това. Били са осведомени и са приели незнайните странични ефекти за бъдещите години. Десетилетия едва ли им остават, така, както е тръгнала работата. Болни от ХонгКонгска кихавица. Текнал им мукуса посред лято. Колко ужасно!

10

дада

преди 2 години

Каталунците искаха да се цепят от Испания нали? Сега ги наказва правителството като им измисля бройки.

9

При

преди 2 години

40 хиляди заразени вчера само 13 човека починали!!

8

Анонимен

преди 2 години

Тоя "вирус" очевидно преследва бунтовници. Много умен вирус.

7

Анонимен

преди 2 години

В Испания младите още не са ваксинирани. Не им е дошъл реда. Както се вижда и млади пълнят болниците. Никой не е застрахован.

6

Анонимен

преди 2 години

Целта на човечеството през 21 век- нито един саполив човек в света.

5

Анонимен

преди 2 години

Чудесата в медицината не спират. Вълните заприличват на сериала "Дързост и красота". Хората ще остареят с тях.

4

Анонимен

преди 2 години

Брей, тия пък са на петата вълна вече!

3

славянин

преди 2 години

Видна е ''ползата'' от локдауните, полицейските часове и дозите!

2

Анонимен

преди 2 години

Аха, много страшно, значи вече като няма починали и от заразени ще се плашим? Голям праз, че 20 годишни били заразени има ли повече починали или в много тежко състояние? Ако няма се спрете!

1

Анонимен

преди 2 години

Цирка продължава