44

Анонимен

преди 2 години

Българският народ е суверенът на държавата България. Управлява чрез избори, който не гласува се самоизключва от управлението.

43

Анонимен

преди 2 години

Не гласувах защото исках да гласувам за сегашното служебно правителство. Много добре се справят. Първо изкарай корупцията изкорени я а после оправяй държавата.

42

Анонимен

преди 2 години

Селяндурина вече ходи на инструктаж в бункера и е много ясно какво ще направи ,а основният му приоритет е да изпрати македонец в космоса . О СВЕЩЕННА ПРОСТОТА !

41

хахахахахаа

преди 2 години

гледам и не вярвам на ушите си. тези и запад, още повече САЩ.

40

Анонимен

преди 2 години

Това че Фащ диктуват нещата и на децата е ясно. По интересното е какво ще направи учиндолския сеяндурин. Дали ще им клекне и разствори бузки както напарави тиквун великии или ще им тегли една тънка и дълга. Като го знам какъв безмозъчник е като нищо ще ни продаде на краварските интереси. Защо не казва нищо за заплати пенсии и цените на храните тока водата парното. 90 процента от народа немогат да нахранят децата си. Но учиндолеца няма деца няма жена няма семейство и тези неща са му чужди.

39

бг

преди 2 години

този кабинет силно ми напомня кабинета на Сакскобургготски с бая министри комунисти и ченгета от дпс -все бяха завършили на запад и накрая се оказа червени от вътре като племенника на члена на политбюро Милен Велчев .Всички които са имали престой в Русия пък след това на Запад за да имат прикритие трябва да се гледат под лупа да не ни вкарат под руски ботуш.

38

полковник Колев

преди 2 години

Проблемите отпадат ако се премахнат партиите водещи борба за "кокала" т.е. безпартиина система! България управлявана само от Народно събрание или Сенат ако това по ви харесва. Иначе ще бъде и в бъдеще стани да седна аз и нищо,нищо няма да се промени и ще става все по лошо и по лошо!!!

37

Шат напатката глават

преди 2 години

Мирчев, чегъртахте Герб, ама май изчегъртахте България! Сега може да виете, че американците поемат руля, но е късно. Всичко си е по сценарий, както стана в САЩ. Федералните си заплюха още една територия. Нагласения софтуер с мин. разлика се знаеше. Всеки час Герб падаше, а ИТН паралелно растеше, Абе като в Америка. Проводникът е внимателно подбран, слаб болнав шоумен, с офшорка в САЩ, под угрозата Магнитцки. Само къде се хабихме да ходим до урните! А пък Галевица наивната, тя ще командори! Боже!

36

едни и същи са

преди 2 години

Дали САЩ или Русия? Винаги има брутален реваншизъм. Това, което Мирчев казва е тъжната истина и нищо повече. Сега западът се владее от екстремни неолиберали. На такава левица и Сталин и Ленин биха завидяли. А цензурата и културата на отричане са на върха си. Уж в името на многообразието и свободата, а искат само техния глас да се чува. Свобода на изразяването има само ако съвпада с тяхното мнение.

35

Румен Владимиров

преди 2 години

На практика това значи ратификация до края на годината на Истанбулската конвенция, легализиране на еднополовите бракове и въвежда на норвежкия модел за извеждане на децата от семействата въз основа на административен акт и даването им за осиновяване на гей двойки. В момента обаче гласоподавателите на Слави все още не знаят за това. Те все още се радват на бъдещия си министър ром, отговарящ за ромските въпроси в Чалгаристан.

34

Николай

преди 2 години

Сценария е на сащ И слава богу.Защото руските сценарии ги видяхме Терор реваншизъм на радевите министри Изкарани от нафталина стари бсп и дс кадри Браво на славчо силен кабинет от високообразовани млади хора.Не гласувах за него Но ме изненада положително.

33

бай ганю

преди 2 години

огромна група хора у нас са обсебени че все външни сили стоят зад това или онова.Шокиращо е как дори образовани хора го изричат или преиначават.Дори и да имаше някакво влияние от САЩ иЛИ от западна Европа то какъв е проблема в това ?Ние сме избрали да сме като ценности и стандарти подобни или същите каквито са и те и без помощ от тях подобна на Магнитски едва ли бихме излезли сами от каменната ера

32

Payak

преди 2 години

Чалгарите ще останат с пръст в устата. Прости ***

31

Диана

преди 2 години

Не мисля, че Радев е мощна фигура в политиката ни! Той печели с мълчание - нито с действие, нито с идеи, с нищо, нищо друго! А мълчанието не символ на мощ! Той просто умее да се възползва от възможностите пред него - като всеки се.ляк, който коси когато му дойде хубавото време, например..Освен това, Радев също е свързан със задкулисието - иначе то досега да го е махнало..Играта му с "Русия" явно също е игра на задкулисието с цел компроментиране на Русия, раздухване на ситуацията у нас и по света

30

Анонимен

преди 2 години

Добър ден,този сценарий върви вече цяла година ,а ние лапаме мухи и чакаме някой да ни оправи.....

29

Готви се ДСглобка

преди 2 години

нали ... или ...

28

Анонимен

преди 2 години

Пак ви излъгаха чалгаджии!

27

Анонимен

преди 2 години

Чалгаджийска му работа!

26

Анонимен

преди 2 години

Леле...Много страшно! Защото пък ставащото през изминалите 30 мутренски години (пък и преди това) бяха вътрешни сценарии?

25

МАФИЯ

преди 2 години

Тия, които подкрепят правителството от абсурдния списък, явно не са партии на България, а на кукловода на Слави.