17

муспи

преди 2 години

И Африка е недоволна и иска преиграване с български съдии. Защото расистите не можаха да преглътнат факта, че нападението на родината на футбола е шоколадово - дарк, без мляко и етерни масла!

16

Закон за запазване

преди 2 години

С прецизни изпълнения на първите две дузпи, Хари Кейн и особено адашът му Хари Макгуайър бяха на път да почернят живота на вратаря на скуадра адзура. Следващите трима изпълнители на дузпи за англичаните обаче умножиха по нула тази тенденция. Нещо повече, благодарение на техните изпълнения, бялото слънце на надеждата огря лагера на италианците и заедно със спортното му майсторство, превърнаха вратаря Донарума в играча на Евро 2020.

15

Анонимен

преди 2 години

До Ха!!!!!Дори само двама от тримата да бяха вкарали, щеше да е Англия. Пък дори един да беше вкарал, щеше да се продължи и нямаше да е толкова неловко. Но не подбраха най-добрите за случая, а какво им наредят. Дано им е за урок.

14

Ха!!!!!

преди 2 години

Aкo ръководството на английския отбор подбиташе излълнителите на дузпите по критерий способности, а не политическа коректост за цвят на кожата- Англия щеше да е шампион сега. Пък дори и всичките изпълнители на дуспи да бяха чернокожи.

13

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Честита победа, братя и сестри италианци! Отдавам и заслужено уважение към блестящата игра на "британците".

12

Euroslayer29

преди 2 години

Forza Italia per la tutti tempi!Вечна благодарност за Италия,която претрепа "отбора" на уйгундурите воден от оолигофрена чичо Митко-Мировянския!Утре е великата дата-13.07.1994г.Благодарим ти Италия,че спаси футбола от най-големия резил-уйгундурите да играят финал на Световно!Вечна благодарност на великия Роби Баджо шмугнал две парчета в кошарата на любимата Перука,който оправи футбола в територията за 150 г.напред!Grazie Italia molto bene!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Единственият отбор от зап.гейропа,който не е пълен с изгорели курабии...

10

Анонимен

преди 2 години

мачкай англосаксааааа

9

Справедливо

преди 2 години

Може би избързаха като пуснаха съвременния Тофик Бахрамов да ръководи полуфиналния мач на Англия на тазгодишното европейско първенство. Той беше по-необходим на финала срещу Италия. Разбира се, в историята няма "ако". Остава обаче съмнението, че без изявите на Тофик Бахрамов Втори, Италия ще трябваше да се бори за шампионската титла не с отбора на Англия, а с Дания. Впрочем, начинът, по който Англия достигна до финала не може да омаловажи победата на новия европейски шампион отбора на Италия.

8

Радо

преди 2 години

Видно и там ги моделират по определен начин. На площадите имаше само хора от най - нисшите слоеве на обществото им. Жалко е но явно ги правят и тях сухари по англосаксонски образец.

7

Уимбълдън

преди 2 години

Да честитим 20 -та рекордна титла на нашия брат Новак Джокович !!! Да му пожелаем да вземе тази календарна година и Златния Шлем ,защото годината е и олимпийска ...Явно за някои незначителни сайтчета само футбола е спорт ...Айдееееее, Ноле !!!!!!

6

Изтекъл мозък

преди 2 години

Аз мислех,че празнуват победата на Слави!

5

Прато

преди 2 години

Италия е пълна с китайци бе кви бели

4

АКHIRАJ SINGН

преди 2 години

А бе малко *** бяха италианците нода ги приемем за относително бели

3

Анонимен

преди 2 години

Горещи хора, не са като умерени като Германците.

2

Анонимен

преди 2 години

Да им е честита титлата! Заслужиха си я. Бял европейски отбор, гордост за всички европейци.

1

Бачкатор

преди 2 години

Англичаните ореваха орталъка. Ако кралицата се спомине няма да реват толкова !