8

Анонимен

преди 2 години

Типично по български, за нещото дето най-много не разбираш се запъваш... Защо не пишат петиции и декларации за по-смислени неща. Търсете истински кусури на НКЖИ или друг вид защита на "зелената" идея. Застрояват се паркове навсякъде, а те се захванали 5тте % от фасадата зелена да направят. Велика кауза! Нямам против зеления цвят, но това е безумие, излагате се жестоко

7

fhda

преди 2 години

Ей като вземат разни футболни фенчета да се обаждат , където не им е работа....И аз съм от Стара Загора и аз съм от Берое. Но това с зеления цвят е глупост. Не стига че се ремонтира тази стара и вече неприветлива гара, ами и разни претенции. Сигурен съм, че проекта е направен професионално и подбора на цветовете отговаря на цялостния проект и цялостното обзавеждане на гарата.

6

Анонимен

преди 2 години

На козирката предлагам да сложат надпис "МУТРИ ВЪН"

5

Анонимен

преди 2 години

С жълто е добре, както цвета на липата :D

4

Иван

преди 2 години

Нищо няма да се изгуби със зелен цвят. Става въпрос за две врати и едно пано 10 квадрата, това е около 5% от фасадата на сградата.Хората искат зелено и тези трябва да се съобразят.

3

mery

преди 2 години

Зеленият цвят няма да е никак подходящ за този проект макар и Стара Загора да се свързва със зеленото. При толкова зелени градини и дървета наоколо просто гарата ще се изгуби. Живея в Стара Загора и това е моето мнение.

2

Министър на трансп.

преди 2 години

Аргументите на НКЖИ би трябвало да са, че зелената фасада ще струва доста повече от просто малко жълта боя и няма да има достатъчно за смучене от изпълнителя, който се е разбунтувал, че лапаницата му ще спадне драстично. Просто нагли, нагли, нагли фирми от обръчите около Борисов и Пеевски и слугинуващи корумпирани институции каквато е НКЖИ.

1

Анонимен

преди 2 години

В действителност жълтото, което са сложили на сградата е доста дразнещ цвят, но не мисля, че и зеленото би стояло добре Отпред има огромен парк, не гола поляна като на този макет