193

Слави

преди 2 години

Нека чалгата бъде с вас.

192

Анонимен

преди 2 години

Много наивни българи видяха промяна в един полуграмотен чалгар-Слави, мутра, която се мотаеше в краката на Жоро Илиев, Поли Пантев.... Жалко, за дипломите им във Виена и Харвард, които са получили. Останалите, са берачи на ягоди и подобни..

191

Анонимен

преди 2 години

Дано този народ се събуди и измете политиците надменници облагодетелстващи се от властта без никакво чувство за самокритичност

190

Златена

преди 2 години

Има такъв народ въобще не осъзнаха възрастните българи в България няма да се справят с машинното гласуване затова в неделя ще има малко българи подали своя глас но кои каквото си надроби това сърба има такъв народ трябваше да помисли и за възрастните българи не само за младите българи.

189

Златена

преди 2 години

Има такъв народ въобще не осъзнават възрастните българи в България няма да се справят с машинното гласуване затова в неделя ще има малко българи подали своя глас но кои каквото си надроби това сърба има такъв народ трябваше да помисли и за възрастните българи не само за младите българи.

188

Bg

преди 2 години

итн е едно с дпс човек трябва да е напълно *** за да не го е разбрал още.

187

Праведен

преди 2 години

Мишките се изпокрили, а те казват, че били Първи, чалгарите !

186

Анонимен

преди 2 години

В 15 МИР ПЛЕВЕН ГЛАСУВАЙТЕ С НОМЕР 4 С ПРЕФЕРЕНЦИЯ 108!

185

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 210 __ СЛЕД ЗИМАТА ИДЕ ПРОЛЕТТА, А ТИ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ВЕЧНО ***!!! ВЪРНИ СЕ В ПЪРВИ КЛАС ДА СЕ ПООГРАМОТИШ.

184

Приказвай си

преди 2 години

ама ГЕРБ не са вдигали данъците откак са на власт. А тея новите веднага ще ги направят двойни. И винетките ще направят двойни. И ще фалират една банка - но няма да кажа коя , само ще кажа, че е обявена за най-добра банка. Хващаме ли бас.

183

Анонимен

преди 2 години

Има голямо съмнение, че чрез Информационно обслужване, мъртвите души са добавяни като гласували за ГЕРБ. Става дума за около 700000 гласа.

182

Анонимен

преди 2 години

Разни дребни душици толкова са възмутени от чагъртането, че дори не забелязаха, че заради досегашното управление на ГЕРБ, тока им го вдигнаха с 50 процента, парното също, утре винетките ще скочат двойно, такси за туй-онуй, данъци двойно, банки ще фалират... но те възмутени от чагъртането. И без ГЕРБ ще съмне, ама пак ние и нашите деца ще плащаме заради тяхната алчност и злоба. Разрушиха България, за да пълнят чекмеджетата.

181

Анонимен

преди 2 години

МОСВ са получили уведомително писмо от Кьовеши, че започва да разследва министерството по програма ОПОС. Честито на ГЕРБ! Почна се.

180

Анонимен

преди 2 години

Кьовеши е пратила уведомително писмо, че започва разследване на МОСВ за ОПОС. Официално почнаха от ЕС да разследват ГЕРБ.

179

Бацо ви Гацов

преди 2 години

Във всяка къща машина с готова бюлетина...викам аз да има! Няма полиция, няма милиция...сигурност, спокйствие, ред! И щастливи хора...;-)

178

Ей хора

преди 2 години

Winter is coming!

177

Анонимен

преди 2 години

fake news. prednina imat samo offshornite mafiotski medii v bg kam grobistata i kematoriuma. priatno patuvane.

176

О, божке

преди 2 години

Ако спечелят тези проcтaци последното, което ще направя на територията ще е да отидя пред НС да си счупя личната карта. След като се махна ще запаля и паспорта. То била била, но толкова ограничен народ не мисля, че има дори в Латинска Америка и Азия. В Африка със сигурност са по-хитри и умни.

175

Кво да кажем

преди 2 години

разни дребни душици толко са ентусиазирани от чагъртането, че дори не забелязаха, че тока им го вдигнаха с 50 процента, парното също , утре винетките ще скочат двойно, такси за туй-онуй, данъци двойно, на лекарите им вземаха парите, на пенсионерите им се заканиха, банки ще фалират... па вие си чагъртайте. И без ГЕРБ ще съмние, ама пак ние и нашите деца ще плащаме заради вашата злоба и завист. Зимата идеее

174

ИТН

преди 2 години

води! Чудесна новина, но дали Слави ще е доволен или пак ще ходим на избори? Доколкото помня борбата беше за пълно мнозинство. Но лошо няма - имаме още милиони, предполагам. И борбата не е Бойко срещу Слави, защото Слави не се кандидатира и НЕ желае да носи отговорност, така че не пишете глуписти!