15

До 19

преди 2 години

Тези платени избиратели са настанени там мнооого,много преди ГЕРБ да съществува и познай за кого гласуваха 30 години,млади ремсисте.Ей изтрещяло поколение сте вие,животът в България за вас е започнал преди 12 години.

14

Факт

преди 2 години

Изобщо не трябваше да ги заселват там тези платени избиратели на ГЕРБ. Унищожиха блоковете и сега са за събаряне, а можеха да бъдат използвани дълги години за други цели

13

Анонимен

преди 2 години

..aa.."новопостроени жилища в квартал "Факултета",кой и с какви пари ги построи?А там от където са взети как са събрани ,от кого?Правилото е следното:Ако някой получи нещо безплатно,то други губят скъпи пенсионери.

12

Анонимен

преди 2 години

Ами да теглят кредит и да купуват панел. Що Община да се грижи.

11

мак

преди 2 години

До Краси. Ще открадна определението "бразилци", ако може. Дано тогава не ми трият коментари.

10

Краси

преди 2 години

"Бразилците" ще затрият РБ!

9

НПО Амалифе

преди 2 години

И те са хора и заслужават да живеят по достоен начин. Тези общежития отдавна трябвале да бъдат съборени. Благодарим на г-жа Фандъкова за новопостроените жилищни сгради във Факултета, както и за започналия строеж на още 2 сгради в кв. Христо Ботев. Поемаме ангажимент на следващите избори нашите медиатори да покажат на хората как се гласува по правилен начин

8

Анонимен

преди 2 години

да настанят сите депутати и доценти у факултета та да се видят у чудо, тогава и ковид-а ще им се види лек

7

мак

преди 2 години

Защо триете коментари, бе? Да не би думата "неци...ни" е забранена? Как да ги наричаме тогава, дайте акъл. Излагате се.

6

До Ц?

преди 2 години

Настанили са гласоподаватели, ако толкова се чудиш.

5

Ужас

преди 2 години

Още гласове за герб, в всички общежития защо ли българи не можеш да видиш само роми от провинцията. За питах ги как така идвате в София имате имоти в провинцията и взимате жилище?! Една моми ми вика с пари братле.... Ето това е извращението герб.

4

Анонимен

преди 2 години

Събарят, защото берачите са им видяли сметката. Трябваше да не ги събарят и да останат да живеят в тях, защото и новите ще опоскат за нула време. Безмислени усилия с един и същи резултат.

3

До 3

преди 2 години

Образованите и работещи млади българи си купуват жилища с кредити, които ще изплащат години наред. А тези ... само знаят за взимат, ама ние сме си виновни, че само пишем гневни коментари по форумите, а кой е излязъл да протестира, да настоява, да направи нещо?

2

До 1

преди 2 години

Как защо? Защото се научиха само да вземат, но не и да дават.

1

Анонимен

преди 2 години

Поне са ги натресли във Факултета, ако не друго.