57

Додо

преди 2 години

Истинското име на тези препарати е Отровната Инжекция, позната още и като Експерименталната ГМО-Терапия, причинила пропорционално много повече смърт и осакатявания, отколкото самия вирус. По всичко изглежда, че китайската отрова би трябвало да е най-малко смъртоносна, но път от друга страна, на Китай и китайците не може да им се вярва за абсолютно нищо, така, че и тя не е опция! Истината е една - не се инжектирайте с Отровната Инжекция - за нищо на света!

56

Анонимен

преди 2 години

Защо медиите пишете за ваксини, а това са експериментални биопродукти! Не лъжете! До момента има 15000 загинали от тези отрови в Европа!

55

Съвет

преди 2 години

ИЗОБЩО НЕ СИ БАРАЙТЕ ИМУННАТА СИСТЕМА,ЧЕ ЛОШО ВИ ЧАКА

54

АНТИВАЦЪР

преди 2 години

До 56 - Със нас, със нас. От слабото грипче никой не е умрял. Виж, от ваксините... ще броим наесен. Миналия път лисиците умряха, знаеш. Този път вие сте лисиците.

53

Анонимен

преди 2 години

Мда. Няма да поумнеят антиваксърите. Съдба. Но кучетата си лаят, керванът си върви....с вас и без вас.

52

Дуплика

преди 2 години

Точно добичета сте! Подкарал ви е говедарят-ваксър и повторяте в хор изтъркани клишета и откровени глупости. Ако си мислете , че има кой да ви се върже...

51

Анонимен

преди 2 години

Точно добичета сте! Подкарал ви е говедарят-антиваксър и повторяте в хор изтъркани клишета и откровени глупости. Ако си мислете , че има кой да ви се върже...

50

Анонимен

преди 2 години

До 51 - това е добре за руската псевдовакса, понеже в Англия има разлика. Осем пъти повече умират при заразените ваксани, отколкото при заразените нормални. Та значи руската поне не влошава положението като английската.

49

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая ЕС и какво ни била казала за културата ни на ваксинация. За сведение на ЕС ние имаме повече ваксини от тях. Но за разлика от тях не сме добичета и се доверяват само на изпитани ваксини, а не на препарати с временно разрешение за употреба. Тия от ЕС защо не кажат, кой поема отговорност когато пандемията се отмени, защото разрешението е само докато трае пандемията?! След това вашите божествени ваксини губят разрешителното си на секундата. И се оказвате с милиони шишета неразрешен преп

48

Анонимен

преди 2 години

Общо взето е така само че Спутник не е ваксина, това го доказа развитието на епидемията в Русия. Няма разлика в заболеваумостта и смъртността между ваксинирани и неваксинирани в Русия.

47

Анонимен

преди 2 години

Разликата във ваксините е само в това дали ще те следят с GPS или с ГЛОНАСС. Иначе са все една и съща незащитаваща срещу ковид боза.

46

Анонимен

преди 2 години

аз ще ви кажа каква е приликата няма да си сложа нито една...

45

Анонимен

преди 2 години

В Англия броят на заболелите расте! Въпреки пълномащабната ваксинация! Едни го изкарват леко, дриги тежко! Казват, че бил новия Делта щам!

44

До 44

преди 2 години

Аха навлизаме в теории на конспирациите, когато ни е удобно. Наистина сте с праволинейни разбирания. В такъв случай сте прав, няма смисъл!

43

Анонимен

преди 2 години

До до 42 - тоест, когато се случва нещо, противоречащо на ковирелигиозните ти убеждения и на ваксинното свещенодействие, просто го игнорираш и отказваш да го коментираш? Друго не може и да се очаква... От сектанти.

42

до 42

преди 2 години

Англия напуснаха ЕС, защото не искаха имигранти, мигранти, Covid за тях е манна небесна, те достигат голям брой имунизирани в момента и слагат рестрикции на идващите, при тях е друго, нека да гледаме нашата страна и нашият манталитет. Като заговорим за нещо което може да достигне в дискусия, веднага се сравняваме с някой на Запад, ама сме на Изток. Затова казах, че дискусия няма смисъл да се води, никой от вас не е праволинеен с утвърдени ясни разбирания.

41

КРЪСТОСАНО ВАКСИНИРА

преди 2 години

ТРЯБВА и от 3-те ВИДА ВАКСИНИ да се ПОСТАВЯТ разпредели в 3 ДОЗИ и така да бъде всяка година боцкане с по три дози КРЪСТОСАНА ВАКСИНАЦИЯ това е истината !!!

40

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

До няма смисъл - напълно си прав, ето в Англия имат култура да се ваксинират, достигнаха голям брой имунизирани и няма да има нови мерки там. Нали? Или все пак да отчетем РЕАЛНОСТТА, а не рекламните съчинения?

39

няма смисъл

преди 2 години

според мен да се опитваме да водим дискусия за ползите от ваксините, ЕС ни казаха, че в културата на българина не се приемат добре имунизации и ваксинации, затова ваксините са задължителни, говоря за Имунизационен календар на Република България. Лошото е, че няма да достигнем голям брои имунизирани, затова нови мерки. Наистина не знам как ще издържим още една вълна, работих по 24 часа в Ковид отделение, а сега хората имат на сребърен поднос, средство с което няма да бъдат хоспитализирани.

38

ИНФОРМИРАМ ПСИХАРИТЕ

преди 2 години

До 33 - не девет от десет го минават леко, а 99.3% го минават леко. Тежки/критични случаи - на цялата планета - от месеци насам следя - са 0.7% от активните случаи. Успокойте си психарията и спрете с измишльотините, моля. Грип.