53

Купувам ли купувам…

преди 2 години

Аз си купих консерви, няколко пакета ориз, боб, макарони. То инфлация идва! Минах 24% този месец.

52

фб

преди 2 години

изчакайте да дойде есента

51

до 55

преди 2 години

Значи българина няма никаква финансова и икономическа култура, как си мислиш че превръщането на парите в стоки е нещо което няма да ти изяде парите, коя стока има възвръщаемост поне на 50 процента след като си я купил, когато на пазара всеки месец излизат по-хубави телевизори или каквато и да е друга стока.

50

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко месеца ми се наложи да купя автомобил и се колебаех да взема някоя за 3-5 хил , но като се замислих , че утре я те има я не , и инфлацията стопява спестяванията . взех една 2 годишна от дилъра с гаранция и малко километри , че да се повозя на свястна бангия.

49

Идеалист

преди 2 години

Вчера не си купих нищо от Метро, защото се ужасих от някой цени! Не купуват, принудени са плашат повече. Няма как да няма инфлация, когато в на пазара се изхвърлиха трилиони $ и ? и ни пробутват с търговията на горивата.

48

Анонимен

преди 2 години

Българите не "развързват кесията", а уплашено гледат да обърнат наличните си пари в стоки, защото инфлацията изяжда спестяванията им.

47

Мишо

преди 2 години

Като няма други удоволствия се задоволяваме с харченето в мола. Нали това искате от нас да харчим и да харчим! На почивка е ясно, че няма да се ходи!

46

Нищо чудно

преди 2 години

Цените са жестоко нагоре , много хора които са на сезона работа, вече взеха първите си заплати , нормално е да се отпуснат, строежите и домашните ремонти се възобновиха в летния сезон , нормално е и майсторите да имат повече работа !!!! Не виждам каква новина е това ....че да има статия чак ....!!!

45

Анонимен

преди 2 години

ми с толкова са скочили цените - какво чудно има? Олиото е почти двойно по-скъпо (примерно)

44

от Роба

преди 2 години

Ето егоистично човеченце, пак не мислиш нормално. Сам казваш "бедните ми роднини, родители". А защо не им направи коуч курс, да ги нахъсаш, да ги настървиш. Да ги дигнеш от леглата тия мързеливци, да работят да изкарват пари. Да си се гледат сами ??? Наистина ли мислиш, че всички са здрави, прави и умни като теб?? Егоцентрик!

43

на средна възраст

преди 2 години

Останах сирак още 15 годишен.Роднините ме ощетиха с почти всичко.Съдба!

42

до 45

преди 2 години

Само да вметна, че се грижа за бедните си родители + леля ми, която семейство няма. Именно това ме е направило силен и борбен. Ама как да се обясни на един роб, като той седи и си реве как се грижел за някой си болен и затова бачкал за жълти стотинки.

41

Той Доган разпределя

преди 2 години

колкото даде.Няма за теб?!Купи еднопосочен билет!!

40

Ще пълните, много

преди 2 години

пълните гробищните паркове.Защото озверяхте за материални неща, човек за човека стана вълк.Безбожници!

39

Анонимен

преди 2 години

Втора новина за деня ни обяснява колко сме богати ние, българите! Що ли така...Явно сме твърде богати за западните господари, даже и храна успяваме да си купим...

38

От 40

преди 2 години

Отново доказваш, че си глезено недоносче. Наистина кон с капаци без съчувствие и някаква странична мисъл от твоя егоистичен живот. Има болести, които те сриват. Какъв роб, какви 5 лв. Един ден си тука, друг ден те удря болест, цунами, кола. Спираш да виждаш, чуваш, инвалид! Ама човек като само си мисли за дебелия егостично развиващ се ГЪ.З

37

Саксофонов

преди 2 години

Няаа съ притеснявате! Чалгаря, сестра Галева и Бойкикиев ше ги опраят. От понеделник вече ще пълните количките в магазина.

36

Кога?!

преди 2 години

Как ще пеят птичките в простора, весели ще плуват във житата, ще се радват на труда си хората, и ще се обичат като братя.

35

червен ДС феодализъм

преди 2 години

Толкова си може племето.Но пък е пълно с дебелоглави балканци.

34

до 40

преди 2 години

Типично мислене за страхлив роб, сринат от действителността. Животът не е цветя и рози, а борба.